Gå til innhold

Alfrid

Medlemmer
  • Innlegg

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alfrid

  1. Hei! Har fått et gammelt hk og lurer ganske enkelt på om det er værdt og kjøpe deler til, for å bruke som stasjonær, eller er det for gammalt og vanskelig å få deler til?

     

    Jeg trenger da i tilfelle strømforsyning, minnebrikker og skjermkort for å få den opp å gå. Mulig noe til kjøling også da det ser ut til å være veskekjølt, eller er det strengt tatt ikke nødvendig?

  2. Etter å ha prøvd alt bestille action kamera (er) på ebay siden januar..! Lurer jeg på om det er likegreit å kjøpe noe billig her på berget? Jeg har bestilt og betalt 3 kamera og 3 ulike selgere, uten at noen har dukket opp i postkassa, så nå er jeg lei.

     

    Har bestilt mye annet og har aldri vært noe problem, men ser ut til at et action kamera er vanskelig å få hjem..

     

    De jeg har bestilt er sikkert ikke veldig gode, men de duger sikkert for meg. Har bestilt sj4000, 5000, & 9000 til 350.- og under, uten at jeg har sett snurten av et kamera..

     

    Er det noen som kan anbefale et billig kamera? Skal brukes mest på sykkel.

  3. Jeg driver å sykler en del og har musikk på øret via Spotify. Jeg skulle gjerne gitt den kommandoer som next pause, volum up/down og sånne basic kommandoer for jeg synes det er i overkant strevsomt og stoppe, ta av hansker for å gjøre det, for så og gjøre alt motsatt og endelig komme seg avgårde..

     

    Finnes det en applikasjon elns som gjør det?

  4. Hehe, alt er vel smeltbart, men jeg vil tro at det ikke holder med vanlig gassflamme temperatur.. Kobberet blir nokså tykt og mener å huske at det blir tilsatt Tinn for å gjøre det tynnere og på den måten unngå porer i legeringen.

     

    Hva er smeltepunkt for kobber?

  5. Tja, ikke godt å si om det blir "krakk", men skummelt er det når vi ser hvem som har kommet til makta i uniten.. DNB NORDIC TECHNOLOGY har ihvertfall høyest avkastning hos meg de siste 3 årene, men det er jo også et høyrisikofond, så det vil nok ikke vare inn i evigheten..

     

    Aksjesparekonto er en god nyhet;) det blir jo litt søkt om du skal skatte av en "potensiell gevinst, men som er plassert videre inn i fond. Hvis jeg har forstått skatteleggingen riktig

  6. Jeg tror DnB Nordic technology også er index, uten at jeg har satt meg alvorlig inn i det. Jeg hører også de som skal ha peiling anbefaler index. Hvis jeg ønsker å bytte fond, utløses det skatt da?

  7. Enkelt og greit : hvilke fond sparer du i, og er du fornøyd?

     

    Jeg sparer i DnB Nordic technology og på papiret ser det ut som grei avkastning, men skal jeg ha de ut i ekte penger hører jeg at jeg må skatte 27%.. Stemmer det? Og er det hele investeringen som skattlegges eller er det gevinsten?

  8. God søndag!

     

    Driver og ser litt på Google Chrome OS, men har problemer med å få den på en boot bar minne pinne..

     

    Jeg ser de fleste tutorialene er basert på Windows, men jeg kjører Linux Ubuntu og har ikke tilgang på Windows pr nå..

     

    Artiklene jeg leser om folk som har gjort det via Linux er kjempegamle og programene de brukte for å få bin fila bootbar, er ikke tilgjengelig lenger..

     

    Jeg prøver å finne et program for å konvertere bin fila til ISO, men har ikke funnet noe.

     

    Noen med lure ideer?

  9. Hoy!

     

    Har nettopp bestilt meg et action kamera og er litt spent på hvordan det blir og om kvaliteten står til forventningene ?

     

    Det vil nok bli mest brukt på sykkelstyre og håper jeg får noen kule klipp ☺️?jeg lurer på hvor mange GB som går med i timen og hvor mange GB jeg burde ha på kortet? Batteriet varer i ca 90min står det, men kan jo hende jeg kjøper et batteri til etterhvert.

     

     

    Noen innspill?

     

    post-182444-0-66958800-1485024385_thumb.png

  10. Elementene genererer ikke mer enn max 2v før de dropper.. God varme på undersiden og type skål med isbit på oversiden. Antar da at elementene ikke er friske, gidder ikke da og bestille nye for kanskje de er bedre.. I tilfelle noen har elementer liggende kunne det vært fint å se hvor mye volt de genererer.

×
×
  • Opprett ny...