Gå til innhold

TriNitroToluen

Medlemmer
  • Innlegg

    555
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TriNitroToluen

  1.  

    Dette gir absolutt ingen mening.

     

    Når man skal bytte navn, hvorfor ikke være litt original?

     

    Navnet "Power" må være det lateste forsøket på å fornye seg som jeg kan tenke meg til. Det er ikke engang et navn, og det er like originalt som å kalle selskapet sitt for "Spade" eller "Kokosbolle".

     

    Ehh...leste du artikkelen? Kjeden de er med i heter Power i andre land så mener du at dem skulle funnet på noe annet?

    Og de het i de andre landene også Expert for ikke så lenge siden. De byttet bare navn i de andre landene først

  2. I dag oppgraderte jeg til windows 10, nope som funket glimrende. Bortsett fra at Windows er lite glad i oppsettet mitt med en projektor koblert til.

     

    Problemet utarter seg ved at jeg har både en skjerm og en projektor koblet til maskina. Til daglig bruker jeg bare skjermen, og projektoren står skrudd av. Dette fungerer ikke i Win 10, når jeg skrur av forsterkler og projektor, tror tydeligvis windows at det fortsatt er koblet til to skjermer. Jeg får da opp et skrivebord mned startmeny, men alle åpne programmer ser ut til å være på en skjerm som ligger til venstre for den jeg får opp. Alt nytt jeg åpner ser ut til å åpne seg i fantom-desktoppen ute til venstre.

     

    Det rare er at oppsettet mitt når begge skjermer er i bruk er dobliseriong av skjermbildet.

    Kjører på AMD skjermkort, med nuyeste drivere.

     

    Er det noen andre som har merket lignende? Kan dette være en morsom bug i Win10 som ikke er ryddet bort enda? eller er det skjermkortdrivern som kan finne på denne morroa?

  3.  

    Når jeg ser på bunken av kort med allskens rabatter og medlemskap jeg uansett har samlet på en plass så liker jeg tanken på å slanke de til ett kort, men jeg er mildt sagt skeptisk til at de får til å erstatte kort med chip.

    Hvis det er et amerikansk produkt så vet at f.eks. i USA brukes enda magnetstripen i stor skala.

    Men hva er da vitsen å skrive om det på teknofil.no?`

    • Liker 1
  4. Så lenge butikken ikke har solgt deg dette i en pakke ment for SLI så mener jeg at minstekravet er at de forholder seg til lovverket, dette gir dem rett til å prøve å reparere feilen eller levere nytt tilsvarende eller bedre produkt.

    Selv om man bestiller to skjermkort kan det ikke automatisk antas at dette skal brukes til SLI, og jeg mener det er unaturlig at de skal erstatte begge kortene, at man kjøper to kort som er utgående modell er en risiko man selv må kalkulere med...

    Om det er behov for at butikker selger egne SLI-pakker er en mulighet, men disse vil antageligvis ikke bli billigere enn enkeltstående kjøpo grunnet problemstillinger som i denne tråden.

  5. Hvordan man får opp igjen siden kommer helt ann på hvordan sidene er bygget opp og hvor mye skade hackerne har gjort på den opprinnelige siden.

    Jeg tror ikke du skal legge ut for mye informasjon om dette her på internett, da det kan gi andre tips om svakheter ved siden. Min anbefaling er å leie inn noen, eventuelt få noen du kjenner til å se på hva som har skjedd.

    Det er også veldig viktig å oppdatere hjemmesiderammeverkene man bruker jevnlig for å fjerne sikkerhetshull.

     

    Først kan dere jo kontakte webhotellet deres og høre om de har noe backup av sidene fra de siste dagene. Hvis de har dette vil dere ihvertfall få sidene opp igjen, men de vil da være like utsatt for hacking...

  6. Jeg har aldri i mitt liv sett w7 på en arbeidsplass/firma/skole i mitt liv. Er bare XP jeg har sett.

    Her kommer det jo ann på antall arbeidsplasser du har sett....

    For min del så kjenner jeg kun til en stor som har byttet til win7, men det er jo fordi utvalget mitt av store bedrifter jeg har vært hos og sjekket hvilket OS de faktisk kjører er noe begrenset. Uansett så har Jernbaneverket gått over til Win7.

     

    Selv så kommer jeg antageligvis til å bytte til Win8 når dette kommer, mulig jeg venter til de første bugsene er borte. Utfra en del av ytelsestestene jeg har sett, skal det blandt annet starte langt raskere, noe jeg velger å prioritere på laptoppen.

  7. Å prøve å si at raid 0 og raid 1 ikke har særlig stor foreskjell når det kommer til sikkerhet blir en litt flåsete uttalelse. Nei, i forhold til sikkerhet mtp sletting, filsystemfeil, minnefeil eller lignende gjør det ikke det. Når det derimot kommer til diskfeil har dette mye å si.

     

    At to disker kan feile samtidig er fult mulig, men at dette skjer pga feil på disken er lite sansynlig (så lenge man tar forhåndsregler som å bruke disker fra forskjellig produksjonsbatch).

     

    Noe av fordelen med raid 1 og høyere er at man kan bytte disker samtidig som systemet kjører, noe som er uverdelig ved en kritirsk tjenesteleveranse.

     

    Jeg jobber til daglig med drift av datasentre og kritiske tjenester og raid 0 er helt uaktuelt når det kommer til bruk på kritisk lagring. Det eneste raid 0 er godt for er ytelse.

×
×
  • Opprett ny...