Gå til innhold

Jann.

Medlemmer
  • Innlegg

    1 544
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jann.

  1. Har samme problemet. Det rare er at de andre som jeg snakker med på teamspeak fremdeles spiller uten problem. Nå var vi ikke på samme server (instance?) så det kan være noe med det.

     

     

    Underlig. Kunne være noe med påloggins serverne da muligens. Håper de fikser dette snart!

     

    *edit* Ser det er flere på reddit også som har problemer. - Ah ja tenkte det ja takk for den claes. :)

  2. Oppdatering:

     

    Jeg tok å rippet ut alt av sata kabler og strøm kabler, så kjørte jeg en format c:

    Det ser ut som alt fungerer omtimalt nå uten bsod.

    Skal se utover uken å se om det holder jeg sånn, får bare krysse fingra!

    Kan du ikke boote en Linux-distro med USB, da merker du vel raskt om det er CPU.

    Jepp prøvde kjapt med en ubuntu flash uten problemer så cpu er vell utelukket.

  3. Hei!

    Jeg postet for en tid tilbake om et problem jeg hadde anngående bsod, men fant ikke tilbake til det innlegget så jeg tar det her (Problemet har begynnt igjen).

    Jeg overklokket en i5 4670k i fjor, og det gikk greit til jeg fikk massivt bsod. Prøve alt mulig med volt etc etc, og til slutt gikk jeg tilbake til stock på ALT. Hadde litt problemer i starten etter at jeg fikk bsod, men gikk over da jeg formaterte mener jeg å huske.

    Nå har det startet igjen.

    Jeg har tatt en memtest på minnet og det funker fjell. Samme med ssd`n via samsung magician. Bsof kode er den samme nå hele tiden: BBcode f4, local id 1044. 

    Har kjørt dumpfila i et bluescreenview program og det står følgende på 2 linjer:

    ----------

    The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe

    CRITICAL_OBJECT_TERMINATION

    ----------

     

    Har søkt litt rundt og noen sier det er mest sannsynelig ssd`n, mens noen sier at det er muligens cpu`n siden disse feilmeldingene kan være like.

     

    Er det cpu`n som er tatt kvelden eller ssd`n?  Eller kan en total format c: gjøre susen?
     

    Håper på svar

    Jann

  4.  

    Hei!

     

    Skal ha meg en ny laptop. Vurderer å gi bort min stasjonære så. Har sett på en del med gode skjermer, men er det noen her inne på akam forumet som har noen gode tips? siden man vil ha en god skjerm for å se bilder og behandle.

     

    Jeg kan anbefale NEC PA272W. Støtter hardwarekalibrering, og overlegent den beste skjermen jeg noensinne har brukt. Bedre mattcoating enn Eizo, helt uten glimmer. Billigste pris nå er 10 500kr.

     

    EDIT: Leste bare siste del av innlegget, dårlig vane å lese innlegg på samme måte som aviser. Du kan sikkert lime en bærbar maskin bakpå NEC-en, men den veier 13kg, så spørs om det blir spesielt bærbart.

     

    Ja tenker det blir en laptop med skjerm og det i ett og ikke ekstern skjerm :) , men takk for tips.

     

     

    Skal ha meg en ny laptop.

     

    Hvis du ikke venter til neste generasjon som støtter 4k.....så kan det være greit å velge noe billig og bra....

     

     

    Tror jeg skipper 4k foreløpig ja. Ja Toshiba'n er jo ikke dum da. Takk for tips

  5. Hei!

     

    Skal ha meg en ny laptop. Vurderer å gi bort min stasjonære. Så jeg har sett på noen, men er det noen her inne på akam forumet som har noen gode tips som dem kanskje selv bruker?

     

    Mulige alternativer:

     

    Apple pro: Link

    HP envy: Link

    Asus: Link

     

    Eventuellt en av Lenovo's sine maskine, dog skjermene deres er ikke så gode. TN panel hvist jeg ikke husker feil på de fleste?

     

    Mvh Jann

  6.  

    Du er inne på noe der, jeg er heller ikke overbegeistret for plasseringen av fokuspunktene. Det er sjelden jeg får bruk for noe mer enn de mest sentrale. Men når behovet først er der, så sliter jeg med å forstå hvorfor de ikke kunne spredt de litt mer.

     

    Sant det, man bruker som regel de mer sentrerte. Jeg er egentlig så vandt med det nå at jeg tenker ikke så mye på det, men det kommer frem i ny og ne når man prøver et kamera som har fokus.pktr som fyller rammen hehe.

     

    Anyway, nå gledes det bare til sensommeren og høstfargene kommer så blir det nok mer bildetaking kan jeg tenke meg :) - ikke at det har blitt en del feriebilder men.. :)

  7. Jeg var storfornøyd med mitt eget D600, og hadde ingen planer om å oppgradere til hverken det ene eller andre. Oljeproblemene var minimale og alt var bare fryd og gammen. De flekkene jeg hadde ble rensket opp hos min lokale Japan Photo. De er enestående på sørvis ;)

     

    Men siden jeg først hadde dummet meg ut med å ødelegge favorittkameraet mitt, så skal jeg innrømme at jeg så frem til å få en D610 som en erstatning.

    Forskjellen er jo minimal, men nok til at jeg lot meg friste, og det kom akkurat tidsnok til makro sesongen :)

     

    Sant så sant det er fremdeles et glimrende kamera. Det som erger meg bittelitt er at alle fokuspunktene er er så mye i midtn og ikke i hele "framen" som man er vandt med.

     

    Men nå har du et kamera som er mer verdt hvist du f.eks skal selge det en gang på bruktmarkedet i fremtiden pluss at det ikke er feil med. :)

    • Liker 1
  8.  

     

    Jeg har en D700 liggende, så det er ingen krise. Men jeg opplever D600'en som en god del bedre at jeg savner det kameraet.

     

    Jeg fikk også beskjed at hvis jeg ble innvilget nytt kamera, så kunne jeg oppgradere til D610 hvis jeg betalte et mellomlegg.

    Om det fremdeles lar seg gjøre, eller er økonomisk forsvarlig gjenstår å se :)

    Men takk for godt råd

    Bra du har et backup.

     

    Hvist du fikk tilbud om å oppgradere så ville jeg anbefalt deg å gjøre det ja. Det er ikke et alternativ en gang :) - Men se hvor mye dem vil ha i mellomlegg først selvsagt. :)

     

     

    Jo takk. Etter et par måneder så kom dommen fra forsikringsselskapet.

    Kameraet ble kondemnert og jeg kunne plukke meg ut et splitter nytt D610 som jeg har kost meg med den siste måneden. :)

     

    Ah det var flott å høre :thumbup: - Ska sende mitt selv inn da par kjente flekker oppe i venstre hjørne kommer frem, kanskje jeg er heldig... hehe

     

    Men er virkelig bra du fikk en D610 og ikke et nytt D600. Er bare å knispe i vei til du blir grønn :)

     

    *edit* må si jeg stortrives med mitt D600, men som du nevnte et D610 er ikke å forakte ihvertfall ikke nå som D600 er ute av produksjon..

  9. Jeg har en D700 liggende, så det er ingen krise. Men jeg opplever D600'en som en god del bedre at jeg savner det kameraet.

     

    Jeg fikk også beskjed at hvis jeg ble innvilget nytt kamera, så kunne jeg oppgradere til D610 hvis jeg betalte et mellomlegg.

    Om det fremdeles lar seg gjøre, eller er økonomisk forsvarlig gjenstår å se :)

    Men takk for godt råd

    Bra du har et backup.

     

    Hvist du fikk tilbud om å oppgradere så ville jeg anbefalt deg å gjøre det ja. Det er ikke et alternativ en gang :) - Men se hvor mye dem vil ha i mellomlegg først selvsagt. :)

    • Liker 1
  10. Hvorfor har det så lenge vært så dømrade vanskelig for Nikon å innrømme at de har hatt et problem med D600? Nå har de endelig kommet med en unnskyldning.

    Kommentar fra Thom Hogan: http://www.dslrbodies.com/newsviews/d600-apology-and-clear.html

     

    Nikons unnskyldning: http://www.nikon.com/news/2014/0328_01.htm

    With regard to the issue with which multiple granular black spots are reflected in images captured with the D600 digital SLR camera, Nikon sincerely apologizes for any concern and inconvenience suffered by D600 users, retailers, and all concerned.

     

    Because Nikon takes this matter very seriously, we will continue to offer users of the D600 a special service with which cameras are inspected, cleaned, and if necessary, shutter and related components are replaced free of charge, even after the product warranty has expired. However, if a number of multiple granular black spots are still noticeable in images captured with a D600 upon which the above service has been performed several times, Nikon will replace it with a new D600 or an equivalent model.

     

    Nikon will continue to work to improve the quality of its products and services even further.

    We hope that you will continue to choose Nikon products for your photographic needs.

     

    ..Og hvor mye lettere hadde det ikke bare vært å tidligere innrømme at "jo, det er et problem"? Hersens blåruss!

     

    Ja, du kan så si Trondster, dog bedre sent enn aldri :)

     

     

    Btw: Jeg skiftet navn på tråden fra D600 til D600/D610. :)

  11. Tenkte jeg får forsøke med en gang å legge inn Windows 7 fra recovery-platene. Går greit det, men så treeegt i forhold til Ubunt. 110 minutter!

    Så forsøker jeg etterpå å legge inn Ubunti, denne gang 64-bits versjonen.

    Du burde prøve Linux mint 16 også. Link her.

     

    Hvorfor ikke duel-boote med w7? Gjør det selv og det funker fett, beste fra begge verdener.

     

    Så slipper du å tukle med w7 delen. Vil du ikke ha linux lengre, så er det bare å slette det fra windows, og lage en ny MBR med programmet easyBCD.

×
×
  • Opprett ny...