Gå til innhold

Tiva

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tiva

  1. hei

     

    jeg har vært uheldig og fått slettet hele meldingsloggen av en person som betyr mye for meg og jeg hadde ikke lyst til å slette alle meldingene... jeg fikk trykket på slett ved en feil og angrer livet av meg.. :cry:

     

    hadde så mye minner i den loggen.. :cry: også lurte jeg på om noen veit om noen løsning for å få gjenopprettet alle disse sms-ene? :(

     

    de betydde så utrulig mye for meg :\

     

    det var nesten et helt år med med meldinger som betydde mye for meg :(

     

    dette er en Iphone 3G

     

    please hjelp.

  2. hei :) jeg har dette hovedkortet og jeg er veldig fornøyd med dette :) jeg er ikke så veldig god på overklokking men jeg har overklokket min pc med å bruke noen av de ferdig innstillingene som er i bios og andre steder.. har hent noen ganger at jeg har fått bluescreen med der det står "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" men aner ikke hva dette kommer av, men får det ikke nå lengre så regner med at det ikke er noe feil lengre.. ;) men nok om det.

     

    jeg er ellers fornød med hovedkortet mitt :) det lyser fint blåt lys bak på ved usb portene slik at man kan se i mørket og det føller med et lite lcd display som viser status og mye annet rart på pc-en eller så viser den klokken.. og det følger med en del programvare til hovedkortet som kan være nyttig hvis man skal overklokke.. det følger med en del utstyr som temp sensorer og en chipset fan.. og noe SLI og Crossfire kabler..

    men bare vær oppmerksom på at hovedkortet er litt større enn andre hovedkort i størrelsen. jeg har et antec 900 kabinet og fikk så vitt plass i den..

    ytelsesmessig så er den god til gaming og lyden er i god kvalitet på alle områder. og jeg har lært litt om overklokking. jeg har brukt noen programmer som har fulgt med hovedkortet og de er lette å bruke og gjør det lett for noob's å overklokke siden de er lette å forstå. men totalt sett jeg er fornøyd med mitt hovedkort ;)

     

    mitt oppsett:

     

    Asus EAH4870X2/HTDI/2G : skjermkort

    Antec Nine Hundred : kabinet

    Asus Rampage II Extreme : hovedkort

    Intel Core i7 920 : cpu

    Noctua NH-U12P SE1366 : cpu kjøler

    OCZ DDR-1333 6 GB : ram

    Samsung Spinpoint F1 750 GB : hdd

    Thermaltake Toughpower 700W : strøm

  3. jeg har planer om og bygge meg en pc som jeg skal spille og ha det morro med :p også har jeg satt opp en liste med deler til denne pc-en, også lurte jeg på om den ser grei ut og om alle komponentene er kompatible med hverandre og om det var noe jeg må burde endre på? :roll: og om prisen er grei i forhold til ytelse :p

     

    her er linken til listen:

     

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=93519

×
×
  • Opprett ny...