Gå til innhold

DavidF

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DavidF

  1. hva syns dere er best , street klær eller litt mer sosse stilen/ straigth? det er jo mange andre stiler og kom gjerne med de og :)

     

    jeg er ikke en soss selv, soss syns jeg er litt sånn ny milionærer som skal vise hva pengene deres strekker til, men absolutt har ikke noe imot dem, jeg går i ordentlige klær , men man er jo ikke soss bare man går i dyre klær, men ja jeg har blitt og blir kalt soss sometimes.

     

    jeg gikk mye i street klær før , men så tenkte jeg det er jo bare logo flash veldig mye av det, og syns feks 400 kr er mye for en plain t skjorte med kvalitet som H&M ikke det at 400kr er mye å bruke men det er rett og slett det at det er dritt å bruke penger på dårlige ting :) eneste jeg går med litt street klær er nå i vinter og i bakken står en del på twintip

     

     

    hvordan klær og stil har du falt for? trenger inspirasjon, er på leting etter feks nye klær og stil : )!

  2. mhm, mange fine forslag , men er ennå litt usikker , hørtes greit ut egentlig å ta dress med mansjetter og sløyfe (i svart?) også kjøper jeg en ny klokke i stål eller aleminium :), for den gamle er bare en police klokka med skinnremm blir ikke like fett .

     

    men vil høre fler forslag

  3. Smoking med tilbehør som slips, en flott slipsnål og mansjettknapper. Vil du dra den heilt ut, så har du et lommeur og en Fedorahatt i tillegg!

     

    apparel-troy-lee-designs-casual-hats-men-crooner-fedora-black.jpg

     

    Stilig med unge menn som vil kle seg skikkelig :yes:

     

     

    mhm, ikke sløyfe ? , ;p ja hadde vært litt gøy å dratt den helt ut , vet ikke om hadde blitt litt mye, men hadde vært dte for å faktisk se reaksjonen til de andre , :):p men for meg hadde det vært greit med alt det , men hatten er jeg litt usikker på , til smoking :D jeg er litt redd for å bli sett rart på ;L

     

    Ser det er mange meninger ute å går, men må bare si at om du skal ha smoking så må du ha sløyfe til. Det blir feil med slips.

     

     

    ja for jeg har orginal sløyfetil den og :)

  4. Smoking med tilbehør som slips, en flott slipsnål og mansjettknapper. Vil du dra den heilt ut, så har du et lommeur og en Fedorahatt i tillegg!

     

    apparel-troy-lee-designs-casual-hats-men-crooner-fedora-black.jpg

     

    Stilig med unge menn som vil kle seg skikkelig :yes:

     

     

    mhm, ikke sløyfe ? , ;p ja hadde vært litt gøy å dratt den helt ut , vet ikke om hadde blitt litt mye, men hadde vært dte for å faktisk se reaksjonen til de andre , :):p men for meg hadde det vært greit med alt det , men hatten er jeg litt usikker på , til smoking :D jeg er litt redd for å bli sett rart på ;L

  5. Om du får tilpasset smokingen hadde jeg tatt smoking. Det kommer nok til å bli litt overkill, men om du ikke bryr deg om hva andre sier, så kjør smoking. Men du våger ikke å bruke den uten å ha vært hos skredder med den.

     

     

    Mhm ja , blir da tatt med til skredder, hvorfor blir dte overkill , fordi smoking er dyrere?

     

    men takk vil høre alle sine meninger i forumet :D

  6. Jeg hadde smoking med sløyfe og det hele! Ikke noe problem i det hele tatt, folk synes bare det var tøft, og de fleste forsto at det var smoking. Jeg ville gått for smoking, da er du litt annerledes...litt tøffere :p

     

     

    haha endelig ikke bare jeg som har tanken, Hørtes ut som en grei plan, Takk :D

  7. Hei jeg er gutt og går i 9 klasse og i 10 så er det ball vet det er en god stund til så det er ikke det at det er no hastverk. 10klasse skal ha nå så da kom jeg i skoleball modus. Og jeg trenger hjelp til hva jeg burde gå i , Dress eller Smoking?

     

    skal jeg gå i dress må jeg kjøpe ny , ikke noe problem men hvor og hvordan dress burde kjøpes?

     

    Jeg har en smoking eller lettere sagt arvet fra oldefar, med vest og det er det ikke mange som har , men uansett ... blir smoking for dumt? også er jeg redd folk ikke skjønner at det er smoking (Den er ikke noe spessiel forhold til andre smokinger så vidt jeg vet) , men er vel ganske mange som er litt sløvere enn andre i toppen xD :L

     

    Jeg skjønner dress det går uansett , men har litt lyst og se litt anderledes og litt mer finere enn de andre gutta (a) så vis jeg ender opp med dress, noen tips til å få den litt mer pen eller små stæsj til? har en del slips nåler osv og noen slips smykker, men vil ikke ta for mye gull og sølv det blir litt harry igjen :p , enkelt men elegant syns jeg er greit ;)

     

     

     

    DRESS VS SMOOKING HELP! :)

     

    Takk : )

  8. Jeg nevnte vel aldri noe om komforten? Selvsagt blir ikke noe snobb av at det er behagelig. Hva som er behagelig eller ikke varierer jo også på hvem man spør.

    Hva med at det ser bra ut?

    Om du liker pique, og synes det ser bra ut, for all del, bruk det. Men MIN mening er at det ser snobb ut, og jeg misliker snobber pga jeg synes de er for overfladiske.

     

    Jeg protesterer ikke på deres meninger, jeez, ikke protester på mine. Hva har skjedd med ytringsfriheten.

     

    ja vet alle har hver sin smak og det er vel og bra :)

  9. Neida, men veldig mange snobber etc. går ofte i pique, det er på en måte et "must" slik jeg ser det. Merker det jo jeg også, fikk et par slike av min fetter, og jeg føler meg mer snobb når jeg går i dem.

     

    Edit: Jeg liker dem ikke akkurat, pga jeg ikke liker snobber.. Synes det ser så "pappagutt" ut.. "Jeg vil se fin ut, hihi, jeg går med krage, jeg later som jeg er i konfirmasjon" -.-

     

    dårlig grunn, bedre å være pen i klærne enn å være svart i klærne å sitte å truste seg selv med en kniv!! ,emo er så ikke meg :thumbdown:

  10. Billighet er ingen problem, problemet er når du ikke klarer å bruke produktet skikkelig. Kan godt se ødelagt ut selv om du bruker varer ifra chanel el dior.

     

     

    du har vel et poeng : ) men du skjønner meg og?, nesten ingen knasher dior eller chanel. fordi de som kjøper gjerne litt dyrere har også peiling på sminke osv ;)

  11. Emo , punk , Hiphop, skatestil, billige berte stiler , feks : H&M brunkrem som er knasha i hele ansiktet . helt ok og ha sminke derfra men når de bruker så sminke og, så skjønner man at de har handla på H&M ingen hadde brukt opp sminke fra chanel og dior,, så der er et minus det beviser litt billighet : )

×
×
  • Opprett ny...