Gå til innhold

Labov

Medlemmer
  • Innlegg

    145
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Labov

  1. Hei,

     

    Witcher 3 har fått meg til å innse at jeg må gjøre noe på hk, ram og cpu fronten. Jeg har ikke handlet komponenter på en stund, og er egentlig ikke særlig oppdatert på hva som kan være aktuelt. Setter pris på om noen av dere kan gi noen råd.

     

    Budsjett: 4000-6000,-

     

    Nåværende system:

     

    Abit IP-35 Pro

    Intel Wolfdale E8200

    4gb DDR2 Mushkin et eller annet

     

    MSI TwinFrozr GTX 960 skjermkort

    Corsair AX-850w

    Antec P190 kabinett

     

    Tanken er å beholde kabinett, psu og skjermkort, og å skifte ut hk, ram og cpu. Skjermen er en Eizo 24", den kjører på 1900x1200. Jeg kommer ikke til å skifte ut skjermen med det første.

     

    Vil det lønne seg å vente på Skylake i mitt tilfelle? Andre kombinasjoner dere vil anbefale?

     

     

    Vurderer disse to pakkene mot hverandre:

     

    https://www.komplett.no/product/804694/datautstyr/pc-i-deleroppgradering/oppgradering/oppgraderingspakke-intel-highend#

     

    https://www.komplett.no/product/783615/datautstyr/pc-i-deleroppgradering/oppgradering/oppgraderingspakke-intel-core-i5-6600k

  2. For ikke å hijacke tråden nedenfor starter jeg en egen. Siden 2007 har jeg brukt en D40. Linsemessig har jeg bare kitlinsen og nikkor 35mm 1.8.

     

    Jeg har 5000-8500 kroner, og kan tenke meg å legge litt mer tid og penger i foto. Spørsmålet blir bare om jeg bør skifte ut D40, eller om jeg bør utvide linseparken.

     

    Objektivmessig kunne jeg ha tenkt meg en makro/portrettobjektiv. Noe a la Tamron 90mm, samt et objektiv med mer vidvinkel enn 18mm som kitlinsen har.

     

    Dersom jeg skulle skifte kamera er det vel D3200 eller D5200 som er mest aktuell. Jeg redd D7100 blir for stor og klumpete, og at jeg egentlig ikke har bruk for alle funksjonene.

     

    Det jeg savner mest fra D40 er bracketing. Så i min situasjon, hva ville dere gjort?

  3. Takk for svaret :)

     

    Jeg har trådløst nettverk men trenger ikke å ha det på pc da jeg har internett tilgang rett ved, har tv og pc skjerm mus og tastatur så det er kun selve pc jeg er ute etter.

    vurdere å prøve å bygge pc selv :)

     

    Lenge siden jeg har spilt noe særlig. . har ikke hatt pc til å spille med, har spilt wow for noen år siden :) jeg er ikke så oppdatert på spill fronten men gleder meg til å prøve noe igjen.

     

    jeg er åpen for alle gode tips og råd :)

     

    Mulig at dette kunne være noe:

     

    http://www.komplett.no/k/ci.aspx?sku=10532

     

    Legg til skjerm så er det bare å kose seg.

  4. Jeg bruker Devolo, og streamer fra pc til wdtvlive. Det fungerer forholdsvis greit, men enkelte ganger fryser bildet. Dersom jeg kobler via ethernet så forsvinner problemet. Det er kun bluray som skaper problemer.

     

    Uansett så er det en praktisk måte å knytte til maskiner til nettverket, men min erfaring er at det ikke kan måle seg med ethernet dersom du har behov for høy ytelse.

  5. Jeg har hatt den routeren i en eldre versjon siden 2007 eller noe slikt. Den har fungert veldig greit etter at jeg flashet firmware til tomato. Til den prisen du er på jakt etter tror jeg at den er et fornuftig valg. Jeg har imidlertid ingen erfaring med den Netgear routeren som det ble linket til over.

  6. Hei,

     

    Har satt sammen en handleliste til ny pc. Budsjettet er sånn ca. 11-12k. Jeg trenger det meste bortsett fra mus og tastatur. Regner med å kjøre maskinen på stock, altså ingen oc.

     

    http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=840827&su=0E5646EA-6BC4-425D-9414-36DA9B6A817E

     

    Delene skal kjøpes hos komplett. Maskinen skal stort sett brukes til spill som Civ 5, FM 2011 og diverse turn-based strategispill, ellers litt allround bruk som surfing, musikkavspilling og film.

     

    Tar gjerne imot kommentarer på komponentene, med eventuelle tips om forbedringer :yes:

×
×
  • Opprett ny...