Gå til innhold

cerion

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cerion

  1. Hei!

    Har som leietaker ikke eget nett, men benytter meg av husvertens trådløse løsning for leiligheten. Har tidligere hatt oppimot 1.5MB/s i nedlastningshastighet, men har i den senere tid ikke oversteget, men ligger stabilt på 400KB/s.

    Har testet signal, og alt er i orden. På speedtest.net starter testen på 30Mbps~ og så synker den gradvis til den stabiliserer seg på nivået nevnt ovenfor.

    Jeg ville trodd at problemer relatert til avstand fra router og signalstyrke ville gitt varierende hastighet, eller er dette feil av meg?

  2. Sant det! Jeg har kyssesyken men deltar likevel i gym, så fucking epic er jeg!

     

    "Det er en teoretisk mulighet for at det kan skje skader på milten ved kraftig fysisk anstrengelse for eksempel i sport med kroppskontakt. Man anbefaler derfor at man venter med dette til det har gått fire uker etter at sykdommen er overstått. Man vil typisk føle seg svært trøtt i lang tid etter at selve sykdommen er overstått. Det går som regel flere måneder før man er helt på topp igjen etter å ha hatt kyssesyken." NettDoktor.no

     

    Pass på helsa mann! :)

  3. Hvordan tror dere Norge stiller økonomisk om 50 år da? Vi har nok lite olje vi har å skryte av da? Tror dere det er mye fisk vi har og hente langs norskekysten da?

     

    Norge sitter på enorme mengder Thorium - i tillegg har vi vind, vann og bølgekraft. Jeg tror Norge kommer til å bli en av de største økonomiene i Europa.

    Fornybar energi kommer til å gi oss mer enn oljen noensinne kan, tror jeg.

  4. Hvis vi tenker at argumentene her er; lavere produktivitet(pausetid), røyking er skjemmende(arbeidsmiljø) og dårlig for helsa(økt sykefravær) - da vil en jo ikke ha noe problem med å eksludere andre samfunnsgrupper fra arbeidsmarkedet, som f.eks de med skjemmende kroppslukt, skjemmende utseende, astmatikere, overvektige, innvandrere, politiske grupperinger, psykisk syke, handikappede, diabetikere osv.

     

    Hvis historien har lært oss en ting, så er det at konformitet ikke er en bra ting, rase, religion, politikk.

    En skal alltid være kritisk, for uten mangfold mister vi fremgang.

  5. På Holmgang diskuterer de en utvikling der arbeidsgivere nå har begynt å diskriminere røykere ved å ønske røykfrie arbeidstakere.

     

    Kjempebra!

     

    Røyking er noe svineri. Jo færre som røyker, desto bedre. Og Dette kan være et bra skremsel for å få dumme ungdom til å tenke seg om en ekstra gang før de begynner å røyke.

     

    Røyking er dessuten noe helt frivillig. Hvis man føler seg diskriminert eller mobbet, så er det bare å slutte.

    5461702[/snapback]

     

     

    "Fedme er noe svineri. Jo færre som er feite, desto bedre. Å diskriminere feite folk i arbeidslivet kan være et bra skremsel for å få ungdom til å tenke seg om en ekstra gang før de blir feite.

    Fedme er helt frivillig. Hvis man føler seg diskriminert mot eller mobbet, så er det bare å slutte."

     

    Wiki om fedme

    Wiki om røyking

  6. Personlig ser jeg ikke problemet i at en ønsker å lære seg å røyke, og jeg ser i hvert fall ingen grunn til å rakke ned på han. En annen morsom ting er jo hvordan folk synes det er helt greit når folk sier "du er en dust som røyker", mens man må i hvert fall ikke våge seg ut på det kunststykket å si til en feit person om hvor lite smart det faktisk er å kjøre ned fire til fem hamburgere om dagen, eller tilsvarende antall med andre søppelmat-produkter.

     

    7389956[/snapback]

     

     

    Kloke ord.

  7. Det var slik det starta for meg. Jeg skulle bare prøve EN røyk. Nå har jeg røyka i 3 år og angrer som fanden på den dagen jeg starta.

     

    STYR UNNA RØYK!

    7385567[/snapback]

     

     

    Ikke alle angrer på at de begynte å røyke. Bare fordi det ble din skjebne, trenger det ikke bli trådstarters. Vi legger, som nasjon, vekt på grunnleggende rettigheter og i disse ligger trådstarters rett til å ville røyke.

  8. Hvis hun har merket det og ikke sier noe, så er det ikke noe problem.

    Hvis du er redd hun skal merke det, vel, det er ikke mye å gjøre med det, kroppen din gjør akkurat som den vil. Det er jo helt vanlig og hun burde ta det som en kompliment, du liker jo bare jenta. Eller, du vil rundpule henne, men det trenger ikke hun vite :)

×
×
  • Opprett ny...