Gå til innhold

Bjokko

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjokko

  1. Jeg har og fått en mye tregere TAB etter oppdateringen.

     

    min har ikke blitt tregere, kanskje du skulle prøve med en factory reset for ¨å renske opp litt.

     

    men min har begynnt å bruke mer strøm med wifi aktivert selv om den er satt til å skru av wifi når du går i "sleep", den driver med andre ord å skrur på wifi selv om den ikke er aktiv.

     

    den har fått en dårligere tracking på touch skjermen, altso når du skroller med fingeren så vibrerer skjermen sjølv om du holder fingeren helt stille.

     

    Flash har blitt mye bedre... kjører 720p youtube uten problemer direkte i opera mobile browseren eller i Dolphin HD med desktop client aktivert (for å å kunne ser på youtube videoer direkte i browseren uten youtube appen)

     

     

    så det kan sikkert hjelpe med en factory reset for å fjerne litt bugs som henger igjen fra 2.2

     

    Takker, hadde problemer jeg og. Etter en reinstall funker min flott :p

  2. Hmmm, nå har jeg oppdatert til siste Backup & Restore, men SE PC Companion mener forsatt jeg ikke har tatt backup. Har siste PC Companion. Trykker på "reparer" får se om det funker denne gangen, har gjort det 2 ganger fra før med. Men ser i videoen jeg på logge inn med android bruker før jeg backup'er, det har jeg faktisk ikke gjort før ;)

  3. Har skummet gjennom tekstene her, men fant ikke noe om messenger. Kan man installere MSN på Ipod Touch? Og hvordan fungerer skriving på den? Kan man svare på mailer på en grei måte? Hadde vært deilig å slippe å sitte med laptopen i fanget hele kvelden. :p

    Det er en internettside som heter ebuddy.com. Der kan du logge deg på MSN uten å måtte installere noen programmer. Det burde vere mulig å bruke internett leseren til touch til å logge inn på MSN via denne siden.

×
×
  • Opprett ny...