Gå til innhold

KLoP

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KLoP

  1. Jeg gikk til anskaffelse av Core i7 920, P6T WS Hovedkort i begynnelsen av desember. Fikk det for litt i overkant av 5500. Ikke værst det, men angrer allerede. Skulle ha ventet på 32 nm teknologi.

     

    Prosessoren er glovarm og selv om hw.no påstår at med vanlig vifte så ligger den på 40 IDLE. Jeg bruker en Nexus FLC-3000 kjøler, og ligger på rundt 49 grader IDLE og hovedkort på 51 grader. I tillegg henvises det til en AUX med volt på 3,4. Den ligger alltid på 124 grader.

     

    Så ikke alltid det nye er det beste. Jeg har lest opp og ned på internett og i manual til BIOS, men finner ingen løsninger.

     

    Så jeg hadde nok anbefalt de fleste å vente til 32 nm teknologien.

  2. Ikke første gangen det skjer at Windows hull må lappes!! Synd det enkelte ganger tar flere år før de gidder å reparere dem. I mellomtiden kan jo hackerne storkose seg.

     

    Er det et bevisst markedstriks fra MS sin side, eller hvorfor så mye feil i programvaren? Andre OS og andre program har ikke så mange feilrettinger.

     

    Hastverk er lastverk Microsoft! ;)

  3. Aller først må sies at jeg alltid har hatt en egen glede av å prøve ut nye programmer, og har brukt Windows siden den kom ut i 1985.

     

    Windows 7 på sin side er en av de bedre utgavene, men jeg forstår virkelig ikke hvordan folk kan ha så mye feil med den? Riktignok er det en Beta versjon og man kan ikke forlange alt av den, men den er langt bedre enn Vista.

     

    Men når det skrives her at Norton programmer bl.a. ikke fungerer i Windows 7, begynner jeg å lure. Dette er bare tull. Jeg bruker for øyeblikket NIS 2009, og den fungerer smertefritt. Jeg har heller ikke hatt problemer med andre programmer.

     

    Så ser jeg jo at folk ikke vil bruke registry cleaner programmer heller, men disse fungerer også utmerket. Bruk bl.a. CCleaner og Auslogic Boostspeed uten problem. De renser opp i registret og alt fungerer utmerket.

     

    Eneste store problemene jeg har med Windows 7 f.t. er diverse mangler på drivere, ikke bakoverkompatibel med gammel hardware, samt at IE 8.0 henger seg X antall ganger p.r. minutt. Så jeg bruker Firefox nå, og den også fungerer utmerket.

     

    Et stort irritasjonsmoment hos meg, er hvis du har market noen elementer i et programvindu og sletter to av dem, så forsvinner markøren. DU kan ikke bruke piltastene for å flytte opp og ned. Da må du først klikke deg inn igjen. Dette burde ha værrt fikset opp i, og er IKKE slik i Vista.

     

    Ellers fungerer Windows 7 med både gamle og nye programmer utmerket!

×
×
  • Opprett ny...