Gå til innhold

Partyfillip

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Partyfillip

  1. Altså, så dersom du har erfaring så skal du slippe å ta båtførerprøven?

    Jeg har over 20 års erfaring i båt, men må allikevel ta den ettersom jeg er født tidlig på 80-tallet.

    Er ikke imot at folk må ta båtførerprøven, men er imot denne forskjellsbehandlingen. Søsteren min som er født i 1978 som så si aldri har vært i en båt kan dermed lovlig kjøre båten min etter 1 mai, mens andre på min alder må ta den. Uhørt.

  2. Hvor i all verden har de fått akkurat grensen 1980 fra? Burde ikke båtførersertifikatet vært jevnstilt med bilsertifikatet?

    Skal man ut å kjøre, uansett kjøretøy, burde man ha sertifikat.

     

    Er dette fordi det er politikere (og kanskje t.o.m sine barn) er født etter 1980 og tenker kun på seg selv?

     

    Etter egen erfaring så er de minst hensynsfulle på sjøen født i rundt 1960 med sine 40 fotere som lager store hekkbølger gjennom små sund....

  3. Hei

     

    (først litt bakgrunnsinfo)...

     

    Jeg kjøpte meg i Mai 09 en nokia slide telefon av Lefdal. Da jeg åpnet denne pakken var det flere dype riper i mobilen. Jeg gikk derifra utifra at denne telefonen var allerede brukt, og krevde en ny telefon. Etter mye om og men, så gav de meg en ny telefon etter et par måneder.

     

    Nå i juletider dukket det opp et problem ved telefonen. Hver gang jeg skal ta et bilde med mobilen, så fryser telefonen seg, og jeg må reboote telefonen for at den skal være brukbar igjen. Jeg gikk til Lefdal, og der ble det informert om at dette gikk på garantien og alt av utgifter skulle bli dekket av de.

    Fikk en lånetelefon som hadde sett sine bedre dager så lenge, og idag ringte de meg på nytt med denne infoen:

     

    De hadde funnet fukt ved kameret, og kunne ikke gjøre noe for å reparere dette.

     

     

    Vil du skrote telefonen? Vil du "swappe" telefonen (bytta ut telefonen med en annen lik for kr 1700), eller betale 400 kr for å få den tilbake?

     

    400kr er ikke all verden, men synes det er sure penger å betale for noe som ble sagt skulle bli dekket av garantien. Føler meg dårlig behandlet fra dag 1, men har jeg egentlig noen rettigheter i denne saken?

  4. Har lest et sted at det trådløse nettet på xbox bruker samme frekvenser som mobil, mikrobølgeovn etc. Kan det være at nettet kutter ut hver gang du fyrer opp noe mat?

     

    Har selv hatt mye problemer med mitt trådløse nett. Fant til slutt ut at hver gang jeg skal spille LIVE, så må jeg ta ned oppvaskemaskindøra (blokkerer fysisk). Noe underlig, men det fungerer....

  5. Er helt enig med det Rufusrotta skriver her. Man vet aldri hvordan det er om 3 år, om det er ingen ledige jobber, eller om det er stor mangel. Når jeg begynte på radiografutdanningen var det et stort mangel på radiografer, mens på det siste året mitt gikk det rykter om at "ingen kom til å få jobb". Ved endt utdanning, så viste det seg at samtlige i klassen min hadde klart å skaffe seg jobb innen 3 måneder allikevel.

     

    Man kan vel ikke alltids forvente å få seg jobb på sin favorittplass med en gang, men dersom man er villig til å flytte på seg, så er det alltids jobbmuligheter. Danmark søker stadig etter radiografer f.eks.

     

    Du spurte om radiografer er utsatt for mer stråling enn andre jobbyrker, og det er vi selvfølgelig ikke. Vi beskytter oss med blykapper/vegg, og er da sjeldent i eksponeringsrommet. Jeg har jobbet som radiograf i 3 år, og har enda ikke fått noe stråling eksponert på meg. - Piloter er da gjerne en gruppe hvor de er eksponert for mer stråling (kosmisk stråling), og det er ikke målt noen høyere forekomst av kreft iblandt dette yrket. Det er til og med noen forskere som sier at litt stråling er sunt for deg, men dette har de da ikke klart å bevise helt enda....

  6. Man kan spille online, men aldri noen som spiller. Venter forøvrig selv på DLC. Er dritlei filmklippene og spørsmålene nå, vi som har spilt det mye sammen begynner å kunne svarene utenat.... hehe.

     

     

    vel, jeg spiller gjerne en dag jeg. Selv har jeg nettopp kjøpt det, så har ikke kommet meg gjennom alle spørsmålene enda. Synes det er et bra spill hittil. Bra vorspiel spill:)

     

    add meg gjerne om du vil spille scene it: gamertag: partyfillip

  7. Sikkert få som spiller live... Et annet spm, har det kommet dlc på Scene it nå? Vil ha flere videosnutter og filmer!!!

     

     

    jeg sjekket igår, og da fant jeg ingen downloads til scene it. Må si meg enig at det haddde vært artig med flere videosnutter (og da gjerne mer fra 2000 tallet. Smule lei 60 talls snutter nå:)

    Har jo vært snakk om at det kommer, så er vel bare å sjekke fremover!

     

    selv om det er få som spiller, så må det vel være noen? Finner ingen option på selve spillet der hvor det står live, så lurer fortsatt på hvordan det er mulig å spille det live...

×
×
  • Opprett ny...