Gå til innhold

ajoa

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ajoa

  1. Hei, min far på 52 år skal ha seg ny mobiltelefon. Telefonen vil sannsynligvis brukes kun til å sende meldinger og å ringe med. Samtidig er det viktig at det ikke er noe crap; han er ute etter en telefon som varer lenge. Samtidig er han, som mange andre på 52 år, lite villig til å sette seg inn i en rekke tekniske finesser. Derfor må den være fryyyktelig enkel og brukervennlig. Dette kan jeg ikke få stresset nok.

     

    Altså, det gjør jo ikke noe om den har en del finurligheter og funksjoner, så lenge han på enkelt vis kan ringe og sende meldinger. Innser jo at de fleste telefonene har funksjoner utenom dette.

     

    Pris er maks 3000 kr.

  2. Har nettopp kjøpt ny pc i deler og satt den sammen, men når jeg skal installere windows får jeg bare opp feilmeldinger om at den ikke finner filene på cden. Har prøvt 3 forsjellige cder + windows 98 se. Har prøvd å skifte hardisk og cd-rom ingen av delene funka :cry: . Noen som har peiling på hva jeg skal gjør? :shrug:

  3. Det sier noe om deg, som alle her kan se, bare ikke du

     

    Må være et av de latterligste argumentene som har blitt brukt. Kanskje slått av:

     

    quote="FutureX"]Det sier om deg at du er blind, dum, og at du driter deg ut

     

    Du kan ikke være den skarpeste kniven i skuffen selv når du kommer med en slik uttalelse. Han må nesten få lov til å meine at den telefonen er stygg. Smak og behag spør du meg.

  4. Har sammenlignet disse telefonene og kommet frem til at T300 faktisk har flest muligheter. T300 har HSCDS og EMS dette mangler S55. Det eneste S55 har som T300 ikke har er Bluetooth og et lekkert design. Batteriet til T300 er også et av de beste på markedet. Likevel betaler enn 800 kroner mer for S55. Noen som vet hva grunnen til dette er? Kvaliteten? Muligeter på S55 jeg ikke har oppdaget?

×
×
  • Opprett ny...