Gå til innhold

sampaka

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sampaka

  1. Hei. Kjøpte meg et Canon videokamera for en måned siden. Har endel filmer fra en ferietur, som jeg forsøker å importere til min Mac. Problemet er at maskinen kun finner ca ti videosnutter fra de første tre dagene, og ikke noe etter det. Når jeg sjekker kameraet ser alt ok ut, og jeg kan se film på det. Jeg bruker iMovie. Har også sjekket via iPhoto og Finder, og i DCIM-mappa ligger de samme filene på ca 700mb. Jeg får oppgitt at ca 5gb av minnebrikken er brukt, men jeg klarer ikke finne spor av de resterende filmene på ca 4gb verken på minnekortet eller i programvaren jeg bruker. Kan disse av en eller annen grunn ligge skjult?

  2. Hei. Er en småbarnsfar som ikke har hatt særlig tid til å spille de siste årene. Nå kommer jeg til å få litt tid i ny og ne, og jeg vil ha tips. Jeg er ikke interessert i onlinespilling, så jeg er interessert i spill hvor forkus er på enspillerdelen. Har tidligere spilt og likt, COD MW 1 og 2. Bioshock1 og 2, Crysis 2, samt Dishonored (selv om det kanskje var litt mye sniking og litt lite action i sistnevnte). Håper på tips til andre gode FPS som er kommet de siste tre-fire årene. Har forøvrig PS3.

     

  3. Skal til Beograd i morgen og blir til onsdag. Skal bo på Hotel Crystal like ved sykehuset, og lurer på om det er noen brukbare restauranter eller puber i nærheten. Severdigheter i gåavstand er også interessant. Er litt interessert i øl, og lurer også på om det er noen serbiske øl som skiller seg ut i positiv forstand.

  4. Jeg har laget en linjefigur hvor jeg viser prevalens (blå linje) og insidens (rød linje) av et fenomen. Siden prevalensen er i % og insidensen er X av 1000 har jeg laget to Y-akser. Venstre viser fra 0-14% og høyre viser 0-14 pr 1000. Siden det ikke er helt åpenbart hvilken linje som refererer til hvilken skala ønsker jeg å dele opp "legend" i to slik av jeg får forklaringen blå linje/prevalens på venstre side av figuren, mens jeg får rød linje/insidens på høyre side av selve figuren?

     

    post-181784-0-43225900-1367954473_thumb.jpg

  5. Trodde jeg kunne gjøre dette via Google Play Musikk? Nå har jeg lasta ned en app som heter "Podkast", men den klarer ikke å finne verken url´en, eller søk etter programnavn. Noen som har tips til andre apper?

    Edit: Fant "Pocket Cast" til 18 kr, og det funka fint.

  6. Har akkurat kjøpt en HTC One X+ og vil høre på podcasten til radioresepsjonen på den. Har tidligere kun lasta ned til iPod via iTunes og føler meg nå litt "lost". Bruker programvaren "Google Play Musikk", og jeg har prøvd å både søke på radioresepsjonen samt kopiere url´en: http://podkast.nrk.no/program/radioresepsjonen.rss inn i programmet. Får allikevel ingen treff. Noen forslag til hvordan dette kan gjøres lettest?

  7. Har etter mange år uten spilling kjøpt PS3. Sikkert mange lignende tråder, men håper allikevel på tips. Er kun interessert i fotball og FPS, men når det gjelder det siste er jeg litt usikker på hva jeg skal gå for. Er egentlig åpen for alt som er gitt ut de siste fem årene. Spillserier jeg lurer på:

    Resistance

    Call of Duty (Her går jeg litt i surr over hva som er hva. Mange titler er ganske like. Hva bør kjøpes og hva bør droppes?)

    Fallout

     

    Andre spill: Bioshock2 Crysis2 og Rage?

     

    Edit: Jeg er ikke spesielt interessert i å spille med andre, så det viktige er enspillerdelen.

  8. Hmmmm. Nå har jeg prøvd infrarecorder, men fortsatt er det ting som ikke stemmer helt. Når jeg setter DVD'en i spilleren får jeg opp ei liste med filer, hvor menyen er første fil, rulleteksten er siste fil, og deler av filmen (vobfiler) er i midten. Jeg kan gå inn og "starte" hver fil, men jeg får dem ikke opp som en vanlig dvd, dvs jeg kan få opp menyen ved å trykke på fila, men jeg kan ikke bruke menyen fysisk ved å velge subtitles og lignende. Hva er det jeg gjør galt?

  9. Du kan jo gå på Dell.no og bygge deg en XPS M1330, som det er gode priser på nå.

    Feks:

    Komponenter

    Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 (2.0GHz, 800MHz, 1MB cache)

    13,3" UltraSharp™ WXGA (1280 x 800) CCFL-skjerm (220 nit) med TrueLife™

    4096 MB 667 MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2 x 2048]

    320 GB (5400 rpm) SATA-harddisk

    128 MB nVidia® GeForce® 8400M GS

    9-cellers primært litiumionbatteri (85 W/t)

     

    For 6300 kr.

  10. ja, da blir det noe stivere pris.

    har du vært å sett på den nye MacBooken?, synes den er ganske stilig.

    men ja Pro versjonene er penere.

     

    uansett så alt det du ønsker av en laptop, som du beskriver over, passer macbook veldig bra.

     

    Sier du det? Trådstarter forteller at han ønsker "15 tommar skjerm, helst ikkje mindre, kanskje større" til rundt 7500. En kan jo selvfølgelig kjøpe 15 tommer MBP men den starter på 14000.

    Hva med en acer timeline med 15"? Den får du for under 7000. De er lette og har ekstremt god batteritid. Har ingen erfaring med den selv, men den har fått god omtale og jeg ser for meg at den kan være en svært god studentmaskin.

  11. Hei. Beklager om dette er diskutert før, men jeg har et spørsmål da jeg vurderer å bytte ut gode, gamle XP med W7. På datakjedens websider står det at en kan kjøpe oppgraderingspakken både hvis en har XP og Vista, men på websidene til Elkøp og Siba står ikke XP oppført. Kan en oppgradere XP til W7 til en billigere penge enn å kjøpe en ny versjon av Home Premium?

  12. Når du sier trackpoint og touchpad regner jeg med du sikter til presisjonen. Bruker ekstern mus mesteparten av tida, og touchpaden en sjelden gang. Den er jeg godt fornøyd med. Trackpointen har jeg såvidt prøvd, og synes det er vanskelig å bedømme den. Har ikke noe å utsette på den i den lille tida jeg prøvde.

×
×
  • Opprett ny...