Gå til innhold

bokorm

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bokorm

  1. Det er vel blitt antydet at den listen vil bli utvidet, men at det er telefonene som vil få oppdateringen først.
    Ellers så kan alle lumia telefonene oppgraderes om man velger å bli en del av insider programmet.

    Funksjonen(e) som ikke vil støttes av eldre modeller er vel Continuum, har ikke selv hørt om andre funksjoner som ikke vil støttes.

     

    Edit: Rettet skrivefeil

  2. Gjelder for alle Symbian^3 telefoner (kommer bare på C6-01 som ikke er nevnt i artikklen, elles kommer alle nye mobile med anna forhåndsinstalert). Er ikke så veldig store forbedringer i grensesnittet, de virklig store forandringene kommer først i belle, som kommer mot slutten av året så vidt meg bekjent. Men nettleseren er forbedret, foretrekker ennå opera mobile, man får fulltastatur i protretmodus og når en blar i startskjermen følger widgetene fingeren, så det blir en litt mer animert opplevelse. ellers fungerer den innebygde søkefunksjonen bedre. Utenom dette er det stort sett bare designforandringer man legger merke til. Minneforbruket mitt er noe lavere etter at jeg oppdaterte.

     

    http://www.engadget.com/2011/08/17/symbian-belle-download-leaked-to-n8-community-quickly-pulled-fr/

     

    Har selv en nokia dark grey kjøpt gjennom telenor som nå (torsdag morgen) er blitt oppdatert gjennom offesiel kanal.

  3. Nå har jeg hatt telefonen siden torsdag, og er veldig fornøyd. men trenger hjelp til å komme meg på eduroam, nettet som brukes på flere universiteter her til lands og eller i verden. var innom orakeltjenesten en kjapp tur(går på ntnu), men de som var der da så ikke noen feil med det oppsettet jeg prøvde da, så er det noen som har fått det til å fungere og som kunne tenke seg å legge ut en kjapp guide? (prøvde denne guiden IT-info Ntnu)

     

    En annen kjip ting er at det fulgte med et ekstra støvkorn med mobilen, inne i linsa eller på bildebrikken:(, så må kansje kvitte meg med mobilen en stund for å få det ordnet, det frister lite. eksemplel på hvordan bildet blir kan du se nedenfor.

    Kjøpte mobilen av telenor, noen som vet om jeg da må sende den tilbake til dem, eller kan jeg lever den på telehuset/telekiosken her i trondheim?

    post-181780-1288225105,9902_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...