Gå til innhold

DagensDag

Medlemmer
  • Innlegg

    484
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DagensDag

  1. Har nå spilt en god del og har blitt lvl 21 (woho!) Spillet i seg selv er helt rått. Lyden er realistisk og rå, grafikken kan ingen klage på, og spiller animasjoner som når du løper og hopper over gjerder er helt superb. Beklageligvis så er det en del bugs som at du detter under mappet når du kryper, spillet kræsjer ved runde slutt og denne forbannede nettleser tullet. Det er det mest negative og, hvorfor i alle dager kunne de ikke bare la oss få lov til og være inne i spillet? Jeg har aldri spilt i windowed mode i FPS men har begynt nå. Tommel ned for det. :thumbdown:

     

    Men gud så gøy det er når det først fungerer. Hvis dere liker BF serien. KJØP!

  2. La nå karen få lov til å si hva han mener om spillet før dere knyter galgeløkken. Han anmeldte det ikke engang og dere skriker at han snakka negativt om det? Han sier klart ifra at anmeldelsen ikke ble noe av siden han ikke hadde et helt bilde av hvordan spillet var. Det aleine syns jeg er helt ok og det er viktig at anmeldere tar det ansvaret siden folk faktisk hører på dem. Hvis han hadde anmeldt spillet og sagt på slutten at han ikke fikk prøvd Coop mode så ville dere heist han opp i nærmeste tre på grunn av det.

     

    Alle disse idiotiske kommentarene gjorde at jeg logget inn for første gang på 2 måneder. Snakkes til jul!

     

     

     

    • Liker 1
  3.  

    Fant video av den omsider nå!

     

    http://www.youtube.com/watch?v=eSHHRSoMOME&feature=player_embedded#at=23

     

     

    Argh, finner ikke rett mål for hvordan lavaen og vannet skal fange spawns. I og med at jeg liksom ikke helt tør begynne på jobben med å prøve og feile meg frem til en løsning fant jeg ut at jeg skulle begynne å grave ut hullet hvor det vannet som fører meg seg items skal renne. Og hva finner jeg? En mobspawner. Oh the irony.

     

    Forøvrig første gang jeg ser en "i virkeligheten". Kan jeg bruke den til noe?

     

    Lage en mobspawner i mobspawneren? Mobspawnsception much?

  4. Jeg liker egentlig den stilen som Bethesda har kjørt og eventyr nerden i meg vekkes når jeg ser den naturen vi kan utforske i Skyrim. Jeg så noen på den siste Skyrim artikkelen som sammenlignet Bethesda sin "nye" stil med COD og da bare himlet jeg med øynene. Skal COD bli et prakteksempel som strekker over i andre sjangere og? Uansett så var mange bekymret at det hele tiden skulle skje noe og at man ikke fikk tid til å utforske.

     

    Tror nok spillet blir veldig bra, med mange elementer fra tidligere spill og en mer episk følelse. For var det noe Oblivion mangla så var det de episke proporsjonene.

  5. (3)

    Oblivion var en stor skuffelse? Sikkert for enkelt, men det er også tidenes bestselgende rollespill til XBOX, før Fable 2 toppet det. Metacritic: 94/100 (over tid - hvilket er ekstremt høyt, på linje med Mass Effect 2, Halo 3, Gears of War, God of War, m.m.

     

     

    Tok du akkurat å ga artikkelen karakter? Jaja, uansett enig med deg at Oblivion ikke var en skuffelse. Ville ikke lent meg mot salgstall for hvor godt spillet er, men jeg har kost meg storveis i mange timer over Oblivion. Kan forstå at mange blir sure når de beveger seg vekk fra Morrowind som tydeligvis var den hellige gral for noen, men så mye hat som Oblivion får kan jeg ikke forstå.

     

    Jeg leste noen kommentarer på en side at Dark Brotherhood er sikra, men så klart dette trenger ikke være sant :)

     

    Veldig fin artikkel!

    • Liker 1
  6. Hentet fra:

    http://www.cybergame...oD-Information/

     

     

    ********************************************************************

     

     

    PROMOD INSTALL, thanks to nixonx

     

    Step 1: Load into your server without any mods. Log into rcon and type: rcon fs_homepath

     

    Step 2: Bring down your full console, and write down what the fs_homepath returned. It should be something like C:/ then a bunch of numbers. Write all of that down.

     

    Step 3: Go to your command line on your server control panel. Type in +set fs_game mods/promod and +set fs_localAppData ../../../../../../../../51985731/codww

     

    So lets say the fs_homepath returned C:\\server\\5148971\\1_2_34_231\\codww\\

    you would type in +set fs_localAppData ../../../../../../../server/5148971/1_2_34_231/codww/

     

    Step 4: Create a folder called "Mods" in the directory which has the "Main" and "PB" folders, and make a Promod folder inside the mods folder you created. Put the .iwd file inside there.

     

    Step 5: restart your server with those two command lines in, and it should boot up successfully, make sure you have the latest version of the promod, download it if you have an older version.

     

    Also have this in the command line.

    +set fs_game "mods/promod"

     

     

    Du må vel gi fjern aksess hvis de skal gjøre noe ved selve servere, men inne i gamet så er det vel bare å gi de mod status også bruker de command linjer for å gjøre det dem vil. Beklager, men jeg veit for lite. Bidro litt i alle fall :)

  7. Tips til neste år: Hvis du har en kronisk sykdom kan du få en legeerklæring som du leverer til kontaktlærer på starten av året. Denne legeerklæringen kan så brukes til å slette opp til 10 dager. Da må du så klart melde at du er syk til lærer. Hør med skolen din om muligheter. Jeg sletta 14 dager i fjor og 10 dager nå, har fortsatt ALTFOR mye fravær. Hakke vilja lenger :(

  8. Brannslokker? Den er tung og i nødstilfelle kan du sprute røyk eller skum rett i fjeset på de hjernedøde. Mitt første valg.

     

    EDIT: Så nå at det allerede var foreslått. Fortsatt et godt våpen. Som en sa over så er det vanskelig å slåss mot et stort antall fiender og du bør heller da konsentrere på å komme seg unna. Hva med ei tralle? En sånn som har masse papir eller annet stablet oppå seg? En sånn kan få god fart og blokkere veien for resten som ikke ble truffet. Noe tungt som kan kastes ganske hardt føler jeg kan gjøre nytten mot en, men mot flere så er det bare bortkasta krefter.

  9. Denne følelsen kom over meg etter at jeg spilte meg tom på WOW. Raiding herpa rett og slett spillelysta mi. Fikk et mye mer sunt forhold til gaming selvom til tider så kan det bli litt mye :p

     

    Kanskje det har noe med å vokse opp også? At man ser hvor mye tid som blir bortkasta. Uansett så er det bare bra. Men spilling er fortsatt yndlings hobbyen min!

  10. Ja russefeiringen har litt feil fokus det kan jeg innrømme, men det var mye verre før. Bare se på nyhetssendingen fra Landstreffet i Stavanger hvor de sa at ungdommen oppførte seg veldig bra i forhold til andre år. Når ting blir gjort på en ordentlig måte å tilrettelagt så går ting greit.

     

    Men å bare avlyse hele greia blir altfor drastisk og latterlig. Heller prøve å forandre litt fokus.

     

    Hvordan vil du forandre fokuset da? Og hvordan vil du forsikre deg om at alle skjerper seg og det ikke skjer slike alvorlige hendelser som dem det er linket til?

     

    Vel første prioritet er å at alle arrangementer blir gjort på en god organisert måte. Slik at det er vanskeligere for dumme ting å skje. Slå ekstremt hardt ned på ting som kidnapping, egg kasting etc. Etter hvert så er det ikke lenger aktuelt for russen å gjøre dette fordi slike ting blir sjeldnere og sjeldnere. Hvordan folk oppfører seg kan ikke forandres over natten. Ting må skje gradvis. Så lenge ting blir tilrettelagt så vil vi se en stor forandring innen noen år.

  11. Vel, nå har jeg vist til en god del episoder som både jeg og andre har vist til. Som Runar poengterte litt høyere oppe er dette fra forskjellige år, hvilket underbygger det jeg hele tiden har sagt om at elendigheten fortsetter og fortsetter og ikke tar noen ende. Russen lærer aldri og det ene russekullet etter det andre fortsetter med de samme tingene. Derfor er det på tide å droppe hele russetradisjonen!

     

    Ja russefeiringen har litt feil fokus det kan jeg innrømme, men det var mye verre før. Bare se på nyhetssendingen fra Landstreffet i Stavanger hvor de sa at ungdommen oppførte seg veldig bra i forhold til andre år. Når ting blir gjort på en ordentlig måte å tilrettelagt så går ting greit.

     

    Men å bare avlyse hele greia blir altfor drastisk og latterlig. Heller prøve å forandre litt fokus.

×
×
  • Opprett ny...