Gå til innhold

Eyedrop

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eyedrop

  1. Jeg hører en svak skurring fra siden der viften går, er det denne berømte pipingen folk snakker om?

     

    Gå inn på enhetsbehandling og skru av lyd kontrollerne (ATI HDMI audio og Realtek high def..) hvis det er den samme pipelyden som de andre snakker om skal den forsvinne når du skrur av lydkontrollerne. Ellers så er det jo ikke uvanslig med litt skurring og susing fra en PC.

  2. Er derfor jeg i alle år kjøper spill fra Blizzard. Da slipper man dette, og du vet at kvaliteten er 100% ærlig gjennomført. Ikke at jeg er wow fan, nei...

    Du har vel fått med deg at Starcraft 2 kommer til å kreve internett tilgang for å spille single player campaign'en. Blizzard er ikke noe spesielt bedre enn de andre, sjøl om de lager bedre spill da.

     

    Feil!

     

    Du må ha internett-tilgang den første gangen du startar opp spelet, for å lage battle.net accounten din. Singleplayer kan du deretter spele offline.

    Det er ihvertfall ikke noe offline lan muligheter.

     

    http://www.incgamers.com/Interviews/190/StarCraftIIDevelopersInterviewed

     

    http://www.readmore.de/index.php?cont=news&id=5583

     

    http://starcraft.incgamers.com/blog/comments/no-lan-in-starcraft-ii-confirmed/

  3. Til dere som ikke har piping, så ta hodet ned til høytalerene, prøv begge sider, så vil dere høre hva vi snakker om. Denne pipingen slutter når du går inn på device manager og disabler realtek high definition audio, eller microsoft hd audio om det er det dere bruker. På den måten så blir dere kanskje mere bevisst på hvilken lyd det er snakk om.

     

    Jeg gjorde som du sa her og disablet realtek audio og ati hdmi audio men fant ikke noe lyd som forsvant. Har også hørt med en 3 andre personer og ingen som hører noe lyd.

     

    Ser noen flere her har postet liknende, men dette er noe jeg også vil komme til bunns i, så here it goes:

     

    Jeg opplever at maskinen fryser i 1-3 sek nå og da. Det virker ikke regelmessig, og jeg merker det utrolig godt i spill (Bare spilt Heroes of Newerth) da alt henger seg mens det står jeg har 70-90 fps. Jeg tror det har skjedd utenfor spill også ( altså at knapper ikke reagerer ), men det er vanskelig å se når ikke så mye beveger seg.

     

    Jeg liker å spille en del online, og hvis PC'n skal fryse så kan det bli irriterende, så om noen har noen tanker om dette tar jeg gjerne imot. Kunne kanskje være noe felles for 5650 serien? I donno

     

    Prøvde også å spille HoN igår men jeg merket ikke noe frysing, høres ut som den frysingen kan være ett internett-lag problem. Har dere som har fått frysing fått det på offline games også?

  4. Haha! Tidenes! Sendte mail til Posten og 10 min etterpå var pakkesporingen oppdatert og det står at pakken min er ankommet RBK's hjemby og videresendt mitt postkontor. Herlig! :) Nå er det bare å spasere innom å hente den ut etter kontortiden :)

    Sweet, jeg er også i bartebyen. Må sende en masemail jeg og.

     

    Edit: sjekka nå.

     

    Sendingen er ankommet terminal og videresendt

    15.03.2010 11:20 7007 TRONDHEIM

     

    Jeg må fortsatt vente til den er ankommet postkontoret mitt da.

  5. Fikk tilbud om Acer Aspire 5738ZG med Intel Pentium T4400, 4 gb DDR2(?), 640 gb harddisk og ATI Radeon HD 5650 med 1 gb dedikert videominne, for kroner 4995,-

     

    Hva ville dere gjort - avbestille Packard Bell'en (med i5 for 5995,- på Elkjøp) og kjøpe Acer, eller bare fortsette å vente på Packard Bell? :dontgetit:

     

     

    Har egentlig ikke veldig mye peiling.

     

    CPU benchmarks

     

    Ser at den T4400 ligger på 57'ende plass, mens i5 430 ligger på 19'ende.

     

    Ikke vet jeg om forskjellen er verdt de 1000 ekstra kronene og om det er noen kvalitetsforskjeller på Acer og Packard.

  6. Likhetstrekk finner man mellom de ja, men det er også betydelige forskjeller. Pluss det at sosialismen betegner en svær bredde innenfor sosialistisk tankegods. Da er det bedre å presisere stalinismen.

     

    Her kan man også nevne at de kollektivistiske grenene av anarkismen (de grenene som har hatt noen bevegelser av størrelse) også historisk sett har vært regnet som sosialistiske ideologier, for å understreke hvor stort og vagt begrepet sosialisme er. Så det blir ganske intellektuelt uærlig å kritisere sosialisme som helhet på grunnlag av Sovjetunionen.

  7. Det virka som det var veldig bra specs iforhold til pris ja.

     

    Hvis jeg setter Multicom Compal JHL90+ på samme specsa ender jeg opp på 9 184 kr uten windows og med ett dårligere skjermkort (trur jeg).

     

    Regner med at INTEL CORE 2 DUO P8600 2.4GHZ 1066MHz FSB 3MB cache 25W (multicom) er den samme processoren som Intel Core 2 Duo Penryn P8600 (Asus X57VN-AS025C )

     

     

    Sjekka litt mer rundt og det så ut som skjermkortet til Asus'en bruker GDDR2 som skal være dårligere. Link

  8. I og med at den gamle bærbare jeg har nå led ett tragisk uhell og falt ned ett 2 meters fall (den overlevde med noen krigsskader, skjermen henger løst og 2 uviktige taster kom løs), så tenkte jeg at det er like greit og få kjøpt seg en ny en. *Evil glare mot den skyldige kjærsten*

     

    Jeg tenkte å bruke den til å spille blandt annet Fallout 3 nå, eventuelt spille Starcraft 2 og Diablo 3 når de kommer ut og en masse andre ikke-krevende oppgaver. Hvor mye må man beregne å spytte inn får å ha en bærbar som kan spille de spillene. Jeg er ikke en grafikk hore så det er ikke nødvendig å kunne spille på absolutt de høyeste innstillingene, selv om det ikke hadde skadet.

     

    Er det noen som har noen anbefalninger eller råd å komme med. Har forsøkt å finne noen tester for spillebærbare, men har ikke funnet noe særlig.

×
×
  • Opprett ny...