Gå til innhold

norther

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av norther

  1. Har sjekket på XXL lade, men de har bare gabba vest i butikk. Testet den i xl og den satt fint på. Vet ikke om noen andre i Trondheim som kan ha den inne heller. Bestiller fra bikeshop, så er ikke krise om den ikke passer. Takk for svar.

  2. Noen som har erfaringer med Gabba 2 langermet? Vurderer å skaffe meg denne, men er litt usikker på størrelsen mtp Castellis race fit (som regel små i størrelse). Er 192 cm og veier i overkant av 80 kg. Ganske tynn med andre ord. Tenker å gå for XL, men vil høre om noen faktisk kan dele erfaringer.

  3. Enig med karen over. RYP var en god start for meg, som selv for et år siden ikke hadde vært i et treningsstudio før. Anbefaler at du spør noen på treningssenteret om de kan støtte deg i f. eks. benkpress når du skal teste hvor mye du klarer å løfte. En ting er å klare å løfte 50 kg., en annen ting er å holde balansen på en øvelse du aldri har gjort før. Følger du RYP nøye og øker minst like mye som programmet sier så tror jeg du får en god start på styrketreningen din.

     

    Et annet tips er selvsagt å spise mye. Utrolig mye. Sunt.

  4. Kan man virkelig si uetisk? Irriterer meg grenseløst når noen sier det. For meg blir det som å si f. eks. "å, han er så umental" i stedet for å si "han er mentalt ustabil". Jeg mener at det er mer riktig å si etisk ukorrekt eller etisk galt. Man sier vel ikke at noe er etisk når det er etisk korrekt? Kan det faktisk ha seg slik at den u-en kommer av at det som evt. er uetisk er en uting?

    Har ikke funnet noe om det på nett, men hver gang jeg nevner det for noen blir de som regel enige med meg.

  5. Har min 5S på service akkurat nå for samme problemet. Merket at den var løs i øvre høyre hjørne etter noen ukers bruk. Da hadde den ikke vært i gulvet en eneste gang. Jeg stakk innom Elkjøp der jeg kjøpte den og forklarte problemet, men ble enig med fyren på butikken at det var like så greit å vente litt for å se om det ble verre, siden det ikke påvirket mobilbruken på noen måte. Sendte også en melding til Elkjøp på Facebook der jeg beskrev problemet, henviste til en film på YouTube som beviste at det var et vanlig problem og en "produksjonsfeil" som var kjent av Apple (filmen er dessverre ikke tilgjengelig lengre) og spurte om jeg bare kunne få en ny på dagen. Selvsagt kunne jeg ikke det, så jeg ventet noen uker med å sende den inn. Kan komme med tilbakemelding så snart jeg får oppdateringer på servicen.

    Her er forresten svaret fra Elkøp:
    Hei, det er beklagelig at de ikke tok den i mot før i dag. Det er fint at du har undersøkt litt videre selv. Ettersom det viser seg at dette er et kjent problem anbefaler vi at du kommer innom butikken igjen. Vi har dessverre ikke mulighet til å bytte telefonen på stedet. En autorisert tekniker må bekrefte ombyttet før vi kan utføre det. Vi har dessverre ingen autoriserte teknikere i butikken hos oss, og må dermed sende telefonen til et eksternt verksted. Du er mer enn velkommen innom butikken! Med vennlig hilsen Tonje

  6. Jeg har en TV i studenthybelen min som jeg har betalt lisens for ut året. Appatet mottar ikke noen form for bildesignaler annet enn fra XBOX og PC. Regnes det som en TV-mottaker når den ikke tar i mot signaler? Skal det betales lisens på TV-en da?

     

    Etter å ha lest lisensreglementet til NRK ble jeg ikke smartere og vurderer å "selge" TV-en til pappa så jeg slipper unna lisensen.

  7. Har nå endelig fått telefonen tilbake fra andre service etter å ha slitt med det omdiskuterte WIFI-problemet. Meldingen fra verkstedet var "modifisert wifi connector iht. HTC service advisory oppdatert sw."

    Alt ser ut til å være i skjønneste orden, men det forventer jeg etter å ha vært over en mnd. uten telefonen. Utrolig deilig å kunne lese nettaviser på dass igjen!

     

    Bra da :) Må sende min inn i morgen. Er det Mcare som fikset den?

     

    Var Mcare som fikset den ja. Anbefaler at du demonstrerer at det er noe galt med WIFI i butikken, ved å klemme på "sweetspoten" og forklare selgeren hva som er problemet. Første gang ble min sendt inn med "utrolig dårlig dekning på WIFI" som endte med en ROM-oppdatering fra Mcare. Andre gangen skreiv de på at jeg fikk full dekning dersom jeg klemte til høyre for kameraet. Vet ikke om det var det som gjorde forskjellen, men de åpnet i hvert fall telefonen på andre service :)

     

    Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...