Gå til innhold

Blaakatt

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blaakatt

  1. Det som irriterer meg grønn er at om man bor i områder hvor f.eks Canal Digital har "slått seg ned", typisk steder som ligger for langt unna telefonsentralen. Så er Canal Digital det eneste reelle valget om man vil ha noenlunde hastighet på Internettet. Og hva skjer om man får bredbånd fra Canal Digital? Jo, man må ha et vanlig TV-abonnement som jeg ikke vil ha :) Jeg klarer meg utmerket med streamingtjenester og DVD/BD, og føler TV-kanaler slik de er i dag, kun er "waste of time".

     

    Hilsen en tvunget TV-abonnementsbetaler.

    • Liker 2
  2. Min Nexus 4 har nå holdt i 4 dager på den siste ladingen, hvor jeg har vært inne på både mobilt og vanlig nett sporadisk, ringt litt, sendt litt melding osv. Det har selvfølgelig ikke vært den hardeste bruken, men ved vanlig bruk har den holdt i nesten to dager uten problemer. Det må jo presiseres at jeg ikke bruker telefonen i jobbsammenheng, så jeg er ikke avhengig av å være på mobilt nett hele tiden. Men ser at enkelte her sier at telefonen ikke klarer mer enn noen timer, så vil absolutt si at det er noe feil med de enhetene.

     

    Når det kommer til deksler osv, så har ikke jeg noen erfaring med bumpere, hva føler dere angående det? Har bestilt noen tpu deksler fra diztronic http://tpu-cases.com/, venter fortsatt på at de skal komme (de har blitt sendt for noen dager siden). Av en eller annen merkelig grunn ville ikke Amazon sende til Norge, men når jeg kjøpte direkte fra diztronic, var det tydeligvis ikke et problem. Så nå gjenstår det vel bare å se om det kommer frem :p

  3. Ok, virker som om det står litt forskjellig om dette ut ifra hvor du ser:

     

    Google takes a 30 percent “transaction fee” for each app sold in its market place (some of which is shared with carriers, but at different amounts depending on the deals worked out)

     

    ref: http://signalnews.com/how-does-android-make-money

     

    Men det er nok mer riktig det som du linker til som faktisk er fra Android Dev. :)

  4. Google tar også en 30% fortjeneste på apper som blir solgt på Android Market. Men når det er sagt syntes jeg det er på høy tid at det blir lagt mer fokus på apper som kan tilpasse flere plattformer. Jeg blir iallefall ganske irritert når jeg ser at enkelte blader skryter over ipad og iphone appene sine, men det blir aldri laget noe til feks Android. Mangfold på tvers av plattformene gagner jo både forbrukerne og de som utvikler apps. Jeg kan iallefall tenke meg at om man kan lage apper som passer til flere plattformer, gjør det jobben litt enklere for utviklere, og man slår flere fluer i en smekk. Så vidt jeg har forstått det kan man jo da bruke fek PhoneGap eller noe for å gjøre akkurat dette. Er litt usikker, men det er vel HTML5, java og css som blir brukt her, så det er vel det dere referer til som web apps.

    • Liker 3
  5. Hei,

    lurte på om det var noen snille mennesker der ute som kunne hjelpe meg med å se om disse komponentene fungerer bra sammen? PC'en skal brukes mest til grafisk design ol. Om noen har noen innvendinger på forandring av maskinvare, taes konstruktive tips imot med glede ;)

    På forhånd, tusen takk :)

     

    Her er listen min:

    - Antec NeoPower Blue 650W

    - Antec Nine Hundred

    - Asus P5Q Pro

    - Intel Core 2 Duo E8500

    - Kingston HyperX DDR2-800 4GB

    - LiteOn iHAS422

    - Sapphire Radeon HD 4870 1024 MB

    - Western Digital Caviar Green 1 TB

     

    Jeg ser at jeg har lagt dette inn i feil forum og beklager dette, jeg finner dog ikke ut av hvordan man flytter det :/

  6. Jeg tenkte å bygge min egen PC, men er ganske fersk på dette, så jeg trenger litt hjelp.

    Spørsmålene mine er som følger:

     

    1. Vil komponentene fungere sammen?

     

    2. Er det noen av komponentene jeg burde byttet ut med noen andre?

     

    3. Mangler jeg noe for at denne pc'en skal kunne fungere? Kabler eller noe slikt?

     

    4. Er ikke sikker på om hovedkortet har integrert trådløst nettverkskort. Om ikke, må jeg isåfall ha det.

     

    Har ikke verdens feteste lommebok, så er ikke ute etter verdens beste pc. Den må dog fungere rimelig greit og kjapt og kunne tåle å ha forskjellige programmer kjøre samtidig. Kommer ikke til å bruke den i spillsammenheng, det blir mer en kontorpc.

     

    Her er for øvrig det jeg har funnet så langt:

     

    - Antec Three Hundred

    - Corsair VX 450W

    - Gigabyte GA-EG45M-DS2H

    - Intel Core 2 Duo E7200

    - Kingston HyperX DDR2-800 4 GB (2x2048)

    - Samsung SH-S203B

    - Seagate Barracuda 7200.10 750 GB SATA

     

    Håper noen kan svare meg på dette :)På forhånd, takk.

     

    Hilsen grønnskollingen.

×
×
  • Opprett ny...