Gå til innhold

Celsior

Medlemmer
  • Innlegg

    627
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Celsior

  1. Jeg pleide å handle masse greier hos Digital Impuls, helt til jeg fikk oppleve hvordan de behandler garantisaker. Jeg hadde nemlig kjøpt noen Koss Portapro hodetelefoner hos de (som det faktisk er livstidsgaranti på) som sluttet å virke etter bare noen uker. Da jeg gikk og viste dem at den bare hadde sluttet å virke helt uten at noe røff behandling, stilte de seg totalt på bakbeina. De mente at det var selvforskylt, og kom først med anklager om at jeg hadde mista de i bakken, for så å skifte til å si at det var fordi jeg hadde hatt dem på meg utendørs når det var minusgrader. De nektet å erstatte varen, men var "snille" nok til å tilby meg 10,- kroner avslag på nye hodetelefoner.

     

    Dette er ikke bare brudd på flere forbrukslover, men rett og slett lureri. Jeg vil derfor fraråde alle og enhver å handle hos disse svindlerne.

    Hei, vet du hva, det der har du helt rett i. Kjøpte en G53 spillbærbar for et par år siden og de satte seg helt totalt bakbeina. Maskinen var 3 uker gammel og ville plutselig ikke boote opp, de mente den var "røft behandlet" og ville ikke ta den i mot samt søke Asus for retur. Tok selvfølgelig dir kontakt med Asus og de sa bare "send den inn". I.o.m frakt måtte dekkes av meg pluss at jeg var en smule klar for spille litt så kjørte jeg maskinen inn til Kongsvinger selv. Sparte 2 dager kanskje.

     

    Noen uker senere dro jeg til butikken for å kjøpe mer minne. Han ene ekspeditøren tilbydde seg å hjelpe meg med å install mer minne i maskinen (G53) også klarte han og prestere å knekke det ene festet ved tastaturet.

     

    Etter dette har jeg aldri mer vært innom butikken. Kjipt, fordi markedet er der, men ingen seriøse nok er der for å plukke opp ballen.

  2. Hei Lucky.

     

    Har du kjøpt deg maskin nå?

     

    Kan gå god for den GX60en, men anbefaler deg på det sterkeste i å sette inn en SSD disk.

     

    Bemerkelsesverdig maskin, kort sagt. Og nå som den offisielle 13.1 driveren er ute, går alle nye spill problemfritt i ultra settings. Heftige greier sett iht prislappen.

     

    For 5000 kr ekstra får du en multicom maskin som er litt bedre... De ekstra fps`ene blir nå heller en dyrekjøpt opplevelse i min mening.

     

    :)

  3. Vel for det er verdt, så tenkte jeg å legge til at jeg har kjøpt GX60 med SSD, win8 og US tastatur. Jeg er veldig fornøyd; sammenlignet med Asus G53SW`en jeg kjøpte tidligere, var den et totalt bomkjøp - jeg angrer bittert på at jeg kjøpte maskin med et GTXx60m-kort. De middelklasse GTXm-korta er jo bare tull. 460m/560m-korta var jo bare en eneste stor skuffelse imo. Jeg kunne like gjerne spart 2-3000 og kjøpt 555m, el nå i disse dager 650m. 660m er uansett bare marginalt kjappere enn 650m. Jmf 7970m kommer 670m 675m og 670mx 675mx(!) til kort med relativt stor margin i Mark11P. Selv i Heaven 2.1 bukker 675mx under vs 7970m (ref: notebookreview benchmarks). Og når jeg sammenligner kun den generelle bruken, merker jeg svært lite forskjell mellom A10 og i5 2410m.

     

    Secondarykid: Ja, 17 el 18" skjerm hadde vært gull, men tot sett får man en bærbar som spiser nesten samtlige dagens spill til frokost.

  4. MSI GX60'en er jo mega bang-for-the-buck! Er akkurat nå i Bangkok og lurer seriøst på å gå for en. MSI hadde egen lounge i Siam Paragon mall med promotering av alle G-serie maskinene deres.

     

    GX60 hadde fått en egen krok, oppsatt med 3 skjermer. De insisterte på at jeg satt meg ned og testa den selv, da jeg var sikker på at det var kun en PR-jippo med at maskinen kunne kjøre de siste spillene i 3870 et el annet oppløsning (3 skjermer!). De hadde installert siste COD, CSGO, siste Dirt og flere andre spil. MSI gutta garanterte meg total utmaksing av alle disse! Testa personlig Dirt Showdown, alt på maks, 3x skjermer, gikk HELT flytende.

     

    Jeg pusha på med "ja, så hva med denne jalla A10 CPUen", da gjentok MSI representanten bare, vis meg en konkurrende, lignende maskin til under 35K THB (ca 6700NOK) som makser ut BF3. Her i Thailand slenger de med et Siberia V2 headset, rød versjon. 8Gb/750Gb/Win7 i gjeldende modell til 34900THB.

     

    Spørsmålet er på den andre siden, kvaliteten på MSI. Har en G53SW nå, knappe 23mnd gammel, og den er jeg er godt fornøyd med, men hjelpes, dette 460m-kortet duger bare ikke til BF3 og eks.vis Showdown.

    • Liker 1
  5. Hei.

     

    Kjøpte en demobrukt G53sw-136v av digital impuls i oslo i romjula. Alt var vel og bra men 4gb minne ble litt lite så etter 1 ukes tid kjøpte jeg en 4gb crucial 1333 brikke og satt den i, vel og merke mens jeg var i butikken. Det som slo meg er at disse g-serie produktene består av vanvittig mye flimsy plastdeksler, tastaturet virker spesielt mykt og simpelt. Fikk litt sånn hp pavillion flashback. Dette palmrest plastdekslet fikk jeg selvfølgelig problemer med å få satt ordentlig på plass. Det midtre festet ved touchpaden vil ikke klikke på plass, antageligvis så er det bøyd/brukket og jeg ønsket ikke å slå på det eller hamre det på plass ved makt, av åpenbare grunner. Han bak kassa i butikken hadde jo ikke peiling så han bare stod der og måpte. Kunne like gjerne handla hos Siba eller over nettet...

     

    Alt var vel og bra, ekstra minne gjorde virkelig susen for både BF3 og WiC, helt til sist søndag da jeg skulle spille litt. Men da fikk jeg denne gledesbeskjeden, rett etter asus logoen: "No bootable device insert boot disk and press any key". BIOS kunne fortelle meg at hdd ikke fantes lenger og dvd spilleren var det eneste gjenværende drev. Herlig! Dro tilbake til butikken (sist mandag, 23.) og ba om hjelp, i.e garantisupport. Eh, nei, ikke aktuelt var svaret fra selgeren. Jeg ble åpenbart fortvila. Så i dag faktisk (tirs 24.1), ringte jeg og fortalte min historie til Asus og de ba meg slappe av, Jørgen ved Asus support mente det mest sannsynlig var en garantisak likevel, på tross av min kronglete minne ekspansjon. Dette skulle vi fikse og ga meg et RMA nr og henviste meg til Infocare i Kongsvinger. Men, Infocare teknikeren kan jo på den andre siden, påstå at maskinen er manipulert eller enda verre, hentyde at jeg har skada hdd'en ved installasjon av deksler/minnebrikken.

     

    Så jeg friker litt ut her, googlesøk forteller meg at det ikke er en ukjent problematikk dette her:

    1) http://rog.asus.com/forum/showthread.php?2842-Odd-no-bootable-device-issue-g73jw

    2) http://rog.asus.com/forum/showthread.php?7340-asus-g73-hard-drive-not-detected-after-reassembling.-50-for-whoever-gets-me-running

     

    Mitt spm blir; er det noen andre der ute som har hatt samme problem som har Asus G-serie maskin? Eller har opplevd andre alvorlige problemer, sett i forhold til byggekvalitet?

     

    Lurer på om jeg skulle kjøpt MSI GT780DXR (570m(!)/6gb ram) fra Elkjøp, de hadde jo tilbud her de to første ukene i jan på den skjønnheten til 9990. Oh well. Men det spørs vel meget om kvaliteten på de maskinene er noe bedre..?

     

    Takker for alle konstruktive innspill her.

  6. Hei.

     

    Har fått tilbud om å erstatte min gamle Lenovo T61 med 2Gb minne med en annen T61 som har vært på service og har 3Gb minne og nyeste "image"? Ytelsesøkningen mistenker jeg blir minimal og vurderer derav å vente til vi får inn flere T400. Grunnen til at jeg ønsker å bytte er pga at batteriet er utslitt. Maskinen jeg har nå fungerer helt fint utenom dette. Det hadde vel kanskje vært rimeligere for bedriften å skaffe meg et nytt batteri men hva vet vel jeg...

     

    Takker for alle tips.

  7. Spørs vel om de som har i ferd med å kjøpe dette headset'et får dette med seg, men here it goes:

     

    Det er DESSVERRE mer lyd i Arena HS-1100 og HS-1000 headsetene. Og jeg må si det overrasker meg. Her har du trådløs tilkobling som fungerer godt opptil 20 meter unna(!), og det er en kjempebra overgang slik sett. Byggekvaliteten er som nevnt i tidligere omtaler upåklagelig. Den eneste grunnen til at jeg byttet til disse fra HS-1100 var at usb dongelen på de faktisk knakk etter 3 måneders bruk. Ufattelig irriterende - motvillig nok, var ikke min skade en garantisak. Tilbake til saken; om jeg er fornøyd? Greit nok, de duger - å gå over fra wired til wireless har gått på bekostning av en merkbar nedgang i lydbildet. En annen ting verdt å nevne er at det overrasket meg over mye mindre klokkene var, se på bildet av produktet, det er nesten å kalle misvisende. Jeg vil heller kalle de semi-lukkede. Komfortable? Ja - men disse kan vitterlig da ikke kalles lukkede.

     

    4/6

     

    My2¢.

  8. Eh, jeg har ikke noe lyd. Overhodet. Og den har det samme hurtigknapp-panel-problemet (touchpanel ovenfor tastaturet) som med de gamle Pavilion-maskinene. Panelet lever sitt eget liv! HP support mente at en BIOS oppdatering samt en recovery aksjon burde kunne fikse problemet. Jeje... Er ikke så veldig imponert. Maskinen er vel en 5mnd gammel :o

     

    Google kan fortelle meg at dette er en av veldig mange, vanlige problem på både gamle og nyere Pavilion-maskiner inkl HDX16/18/9000. Denne tråden var spesielt interressant: http://www.topix.com/forum/computers/hp/TVGQUNO6QN4O41RQA

    *YIKES*

  9. Det er utrolig hvor mye mer stillegående denne maskinen (P7350) er sammenlignet med den gamle AMD-QL60 DV9000-maskinen.

     

    Jeg er fornøyd nå, enn så lenge. Jeg la forøvrig merke til at byggekvaliteten er ikke mye mer annerledes enn Pavilion maskinene. Det er denne overopphetingen som jeg er redd for - det var det som drepte den forrige maskinen... Og litt varm vil den garantert bli, da jeg har store planer om å kjøre OPF2, COD:MW2 og bittelitt WiC på den :)

  10. Da ble det buyback på min DV9000, en 9074ea.

     

    Maskinen har åkt inn for 5. gang og endelig var det min tur...

     

    Dette er hva HP har tilbudt:

    HP har godkjent å tilby deg følgende tilsvarende erstatning:

    - HP Pavilion DV7-2114eo

    eller

    - HP Pavilion DV7-2127eo

     

    se vedlagt spesifikasjoner

    Avventer svaret om ditt valg

    Vennligst mærk "attn: xxx" i emnelinjen eller ring (tel. xxx) og spør etter xxx hvis du ringer.

    Vi ordner uphemtning av den gamle maskinen

     

    Spm er, hvilken maskin er best av de to?

  11. Hei.

     

    Jeg har fått en influensa. Jeg har hatt det siden mandag. På kvelden etter at jeg hadde vært på legevakta (var der på fre) satte det seg skikkelig i brystet. Men jeg føler meg svimmel, huden er konstant klam og det er tungt å puste. Jeg kjenner kroppen min svært godt, og jeg synes det er rart at jeg ikke blir kvitt dritten. Tempen varierer alt i fra 37,4 til 40,8 uavhengig av natt/dag. Så jeg har fått tak i 6mnd utgått penicillin fra eksen. Jeg tenker å knaske det til jeg blir frisk, men i.o.m at medisinen er utdatert lurer jeg på om det kan skape komplikasjoner? Jeg kommer til å ta 2 om kvelden, 1 om dagen og 1 midt på dagen. Første dose har jeg allerede tatt og da tok jeg 2 (i kveld).

     

    Jeg fikk beskjed om å komme tilbake igjen hvis jeg ble verre og jg skulle passe på at det ikke satte seg i brystet. Dette har jo skjedd så jeg regner med min medisinering er 100% korrekt. Diagnosen jeg har kommet frem til er at dette må være en streptokokkinfeksjon. FYI, tok ikke CRP når jeg var på legevakta... Gutt 22.

  12. Hmmm, tipper på The Reader som Best motion picture of the year.

     

    Benjamin Button er også en sterk kandidat, men personlig likte jeg bedre The Reader. Kate Winslet spilte jo kjempebra i både The Reader og Revolutionary Rd - jeg er imponert. Her var det bare å finne fram lommetørkleet. :p

×
×
  • Opprett ny...