Gå til innhold

MINIZTER

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MINIZTER

  1. Storkoser meg med dette spillet. Eneste som irriterer meg er at steam må være i online mode for å spille det. Nettet her ble borte i går pga. et uhell som oppsto ved kabelarbeid. Det var jo en perfekt anledning for å spille på lan med broren min, men fikk bare feilmeldinger som "Steam is required bla bla bla". Prøvde alt som kunne tenkes, men uten resultater. Tror jeg heller cracker det for å være på den sikre siden.

  2. Hørte på NRK at mange som var på øya har nøye beskrevet en gjerningsmann til. Det forklarer observasjonene av at ABB snakket i et headset.

    I manifestet sitt skriver han hvordan det er viktig å filme "operasjonen". Det kan forklare at han snakket i headset. Kan hende han kommenterte sin egen dokumentasjon. I tillegg så skal han ha tatt av seg politiklærne og kjørt båt rundt øya i sivil for å prøve å lokke til seg flere drapsofre. Dermed blir det fort at det oppfattet som to personer.

     

    Aha. Takk for oppklaringen. Finnes det link til denne infoen?

     

    Edit: Folk kom meg i forkjøpet med det spørsmålet hehe

  3. Jess! Hadde ikke fått med meg at den kom med stylus. Stor fare for at det blir kjøp. Elsket å tegne på telefonen jeg hadde før. Nå har jeg byttet til en telefon uten stylus, noe som har gjort meg oppmerksom på hva jeg bruker disse dingsene med store skjermer mest til. Må være en drøm på syv tommer! :)

     

    «... if you see no stylus, they blew it.» –MINIZTER

×
×
  • Opprett ny...