Gå til innhold

[email protected]

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [email protected]

  1. Hei, jeg har de siste månedene slitt veldig med søvnen. Det startet med "milde" rykninger ved innsovning, noe som jeg er klar over er ganske vanlig. Dette har de siste ukene utviklet seg til det jeg har følt som bråvåkninger med plutselige gisp etter pust (rundt 5-10 sek), også ved innsovning. De siste ukene har det blitt værre, og føler når jeg bråvåkner at kroppen stivner/anspennes kraftig i noen sekunder. Føler under disse episodene at jeg ikke har kontroll over kroppen, omtrent som å bli paralysert, og at det bare er å "holde ut" til de går over. Dette kan skje 5-6 ganger idet jeg er i ferd med og sovne eller har sovet noen få minutter. Jeg er i bevisst tilstand når dette skjer, og noen ganger merke at anfallene kommer. Har ingen lignende episoder i våken tilstand.

     

    Skjønner at det er mange former for epilepsi som ikke passer denne beskrivelsen. Har imidlertid hørt om en form kalt frontallappepilepsi eller noe lignende, som kan passe med slike episoder.

     

    Noen andre her som har vært borti noe lignende, eller som har noen innspill rundt hva dette kan være?

     

    Takknemmelig for svar.

  2. Sendte min One S til Moobi siden telefonen begynte å flasse på toppen. På "sjekk status på service" på moobi.no står det nå et notat fra verksted: "Byttet bezel oppgr. sw testet ok." Saken er avsluttet.

    Noen som har peiling på hva dette betyr? Har de byttet hele skallet?

  3. Noen som har bilder av en telefon som "flasser"? Min har kun 2 hvite prikker på høyre hjørnekant. Litt i tvil om jeg skal sende den inn. Tror dere det kunn vil fortsette? Virker jo nesten som at problemet ligger litt i telefonens konstruksjon- skarp kant med for tynt lag eller noe...

  4. Jeg begynner såvidt å se to hvite prikker øverst på telefonen min. Har behandlet telefonen veldig pent. Vil de bare bli flere og større? Veldig irriterende nå som jeg er klar over dem. DOA, samt angrefristen har gått ut, så hvordan får jeg evnt fikset det? Noen som vet? Kjøpt hos Netcom.

    når det har gått over den perioden så er det vanlig garantisak/reklamasjonsak. Hvis de påstår at de ikke kan fikse det gratis så er det bare å ære deg forbrukerkjøpsloven. Det er en produksjonsfeil og du skal da få det fikset. Jeg leverte min telefon inn i dag og det er over en måned siden jeg kjøpte den. :)

     

    Okei:) Men hvordan klarer de å fikse det egentlig, når laget utenpå går i oppløsning mener jeg. Virker som en omfattende jobb, må sikkert vente en stund. Hvis ikke de bare farger over med en sprittusj da :hrm:

  5. Jeg begynner såvidt å se to hvite prikker øverst på telefonen min. Har behandlet telefonen veldig pent. Vil de bare bli flere og større? Veldig irriterende nå som jeg er klar over dem. DOA, samt angrefristen har gått ut, så hvordan får jeg evnt fikset det? Noen som vet? Kjøpt hos Netcom.

  6. Okei, det skal jeg sjekke ut. Må nok prøve meg litt frem.

     

    Et annet spørsmål, sikkert ganske dumt: Jeg har huket av på autokorrektur i tekstinntastingsinnstillingene. Likevel retter den ikke automatisk

    ord med små skrivefeil. Den foreslår kun ord som jeg må trykke på hvis jeg vil rette. Noen måte å ordne det på?

  7. Da endte det omsider på en sort N9! Har hatt den i et par dager, og er veldig fornøyd. Hadde en Lumia 800, men liker denne bedre. Utseendemessig virker den slankere, men er vel på papiret like tynne. Kommer sikkert av de tre windowsknappene. Nå er ikke jeg veldig avhengig av mange apps heller. Syntes også lydkvaliteten er bedre, men trodde det i utgangspuktet var samme innmat deromkring?!

     

    Men til dere som har hatt den en stund. Er jo åpen kildekode, noe som jeg har forstått betyr at man kan trikse litt for seg selv. Jeg har virkelig ikke peiling på sånt. Men hva er det man kan gjøre, hva er risikoen osv?

     

    Og noen som vet når neste oppdatering kommer ut? Har så lyst å legge ting i mapper!!!

  8. Takker for svar! Det var egentlig N9 jeg sikla etter lenge. Plutselig tenkte jeg at WP7 ikke var så dumt alternativ, derfor gikk jeg for det. Heller igjen mot en N9. Er ikke veldig avhengig av mange apps, samtidig som jeg liker OS og design veldig godt. Men håper for GUDS skyld at knappene ikke slarker! Det var rett og slett fryktelig irriterende på Lumiaen. Kanskje jeg bør kjøpe den på nett for å kunne benytte meg av angrerett i tilfelle (?).

  9. Hmmm, nå er jeg veldig i tvil. Kjøpte en Lumia 800, men leverte den tilbake siden knappene drev og slarket. Hadde i utgangspunktet tenkt å kjøpe den igjen når den offisielt kommer for salg, men nå ser jeg at prisene på N9 er dumpet. Likte WP 7,5, men syntes hardware egentlig passer best til MeeGo. Ble rett etter N9- testene litt skremt av dårlige terningkast, men nå som jeg kan spare 1500 kr på N9 fremfor Lumiaen, så begynner jeg å lure. Hva skal jeg gjøre?!?

     

    Og noen som tør å tippe hvor mye 64 gb- versjonen kommer til å dale i pris?

  10. Hei, noen andre som har denne telefonen? Har mottatt et eksemplar fra netonnet. Veldig fornøyd, men det er noe som etter hvert har begynt å plage meg. De fysiske knappene virker ganske løse, noe som gjør at de lager en klirre-lyd hver gang jeg beveger på telefonen. Noen som vet om dette gjelder alle telefonene, eller om det kun er min som er slik? Hva med N9-eierne- samme greia på den telefonen?

     

    Syns knappene mine også var løse inntil jeg satt på silikon-"trekket" på utsiden. Da forsvant alt av lyd og de satt mye bedre. Har du satt på ditt trekk? Følger med i esken

     

    Ja, har satt på trekket, og da klirrer det ikke. Likevel synes jeg det er veldig dårlig å måtte ha på trekk for at det ikke skal klirre. Virker nesten som at Nokia vet det er noe galt med konstruksjonen i utgangspunktet, og derfor sender det med gratis. Men har sendt den tilbake, og venter til den blir offisielt lansert i Norge, før jeg gjør et nytt forsøk.

  11. Hvordan er telefonen å ha i lommen? Syntes den virker litt tykk, hvertfall iforhold til telefoner som HTC Titan og SGSII! Glir den fint nedi, eller kjenner du godt at den ligger der?

     

    Jeg synes ikke det. Tenkte på det samme selv faktisk, på bilder ser den en del tykkere ut enn det den føles i virkeligheten. Er vel 3mm tykkere enn iphone 4, og jeg kan ikke akkuratt si at jeg merker noe det. Eneste som virkelig plager meg er de fordømte løse knappene. Ikke egentlig et stort problem, men ødelegger helhetsinntrykket litt, og kan blir fort et irritasjonsmoment. Håper det bare gjelder min tlf, så jeg får bytta.

  12. Hei, noen andre som har denne telefonen? Har mottatt et eksemplar fra netonnet. Veldig fornøyd, men det er noe som etter hvert har begynt å plage meg. De fysiske knappene virker ganske løse, noe som gjør at de lager en klirre-lyd hver gang jeg beveger på telefonen. Noen som vet om dette gjelder alle telefonene, eller om det kun er min som er slik? Hva med N9-eierne- samme greia på den telefonen?

  13. Din side har ikke noen særlig troverdighet hos meg. Virker som anmelderen har bestemt seg på forhånd hva han melde. At han savner en tydelig startskjerm med widgets av ulike slag viser jo bare at han er forelsket i android, og ikke har noe behov å åpne øynene for noe nytt.

     

    Personlig liker jeg veldig godt at man swiper for å gå ut av en app, i motsetning til android med hjemknappen sin. Gir en følelse av å gå tilbake fremover!

  14. Noen som vet om det er noen butikker i Oslo-området som selger telefonen med telenorabbonement? Har ikke lyst å vente en hel måned liksom! Liker egentlig ikke å være knyttet til Telenor, men komplett medium- abbonementet passer meg ganske bra, og da blir det billigere totalt å kjøpe telefonen fra dem. Var innom Nokia-store på byporten, men de selger kun med Netcom og Chess-tilknytning, eller uten abbonement til 5500.

    Som Slai sier, så blir det rimligts med Prat99. Totalt litt over 4000 kroner, og uten oprtatørlås.

     

    Svar fra tidligere i tråden

     

     

    Kjapt spørsmål.Om jeg bestiller fra Telenor sine hjemmesider med kontantkort,åpner telenor telefonen for meg om jeg ringer til kunderservise da?

     

    Nei, bare om du kjøper med et fakturert abonnement. Kjøper du med kontantkort er den låst til Telenor i 12 månder.

     

    For å få gjort det du ønsker (som er og bruke en annen operatør enn Telenor) må du gjøre følgende:

     

    Kjøpe med Prat99, da koster telefonen 2899,- og måndesprisen er 99 i 12 månder.

     

    Det gir deg en totalpris på 4087,- (rett under kontantprisen) Og du kan ringe kundeservice og få operatørlåskoden gratis.

     

    Ulempen er at du må betale 99 kroner til Telenor de neste 12 måndene. (husk efaktura for å slippe faktura gebyr på 35,-)

     

     

    Ja har tenkt tanken, men jeg må uansett ha et abbonement. Jeg har nå Chess flex og betaler rundt 200 kr/mnd. Totalpris 12 mnd for telefonen (med prat99) + 2400kr (chessflex i et år) blir 6487 kr. Telefon + 12 mnd med komplett medium ligger på 5889 kr. 999 for telefonen + 200 kr avbetaling x 12mnd + 249 x 12 mnd for abbonementet. Selve telefonen kommer vel da på rundt 3500 kr. Hvis ikke jeg har regnet helt feil da. Ble litt rotete her gitt.

     

    Men noen som vet om det er noen butikker som har den inne? Utenom Nokia store som kun selger med chess/netcom/uten abb.

  15. Noen som vet om det er noen butikker i Oslo-området som selger telefonen med telenorabbonement? Har ikke lyst å vente en hel måned liksom! Liker egentlig ikke å være knyttet til Telenor, men komplett medium- abbonementet passer meg ganske bra, og da blir det billigere totalt å kjøpe telefonen fra dem. Var innom Nokia-store på byporten, men de selger kun med Netcom og Chess-tilknytning, eller uten abbonement til 5500.

  16. Hei,

     

    Til dere som har bestilt N9 og venter på denne.

     

    Som vi ofte opplever er det noe begrensede leveranser i begynnelsen når en leverandør lanserer et nytt flaggskip, samtidig som etterspørselen etter slike terminaler også er ekstra store i begynnelsen. Det er mange land og operatører som ønsker å være fremst i køen, og dermed må leverandøren gjøre en fornuftig fordeling av tilgjengelige volumer. Men vi skal få kontinuerlige leveringer hver uke, og gjør hva vi kan for at dere alle skal få deres N9 innen kort tid.

     

    Antar forøvrig at enkelte forhandlere fortsatt kan ha et begrenset lager av N9 tilgjengelig.

     

    Kan du gjette på når dere får inn 64 gb- versjonen?

     

    Edit: Og til dere som fikk telefonen idag. Hva er dommen så langt? Like fin som på bildene?

  17. Hei,

     

    Til dere som har bestilt N9 og venter på denne.

     

    Som vi ofte opplever er det noe begrensede leveranser i begynnelsen når en leverandør lanserer et nytt flaggskip, samtidig som etterspørselen etter slike terminaler også er ekstra store i begynnelsen. Det er mange land og operatører som ønsker å være fremst i køen, og dermed må leverandøren gjøre en fornuftig fordeling av tilgjengelige volumer. Men vi skal få kontinuerlige leveringer hver uke, og gjør hva vi kan for at dere alle skal få deres N9 innen kort tid.

     

    Antar forøvrig at enkelte forhandlere fortsatt kan ha et begrenset lager av N9 tilgjengelig.

     

    Kan du gjette på når dere får inn 64 gb- versjonen?

    • Liker 1
  18. Jeg skal ha ny mobil, og N9 ser jo bare helt lekker ut. Meego ser også helt fantastisk ut. Litt kjipt at man ikke kan legge apps i mapper, menmen. Er likevel ikke helt sikker på om jeg skal kjøpe den. Håper veldig på Alien Dalvik eller OpenMobile ACL, men virker nesten litt for godt til å være sant. Har også lyst til å koble telefonen til tv. Lar det seg gjøre via microusb-porten? Blir isåfall kvaliteten lik hdmi?

     

    Fikk forøvrig opplyst av telenor at de ikke har noen dato på når de får inn 64gb- versjonen..

  19. Har lest at Myriad lager en app som gjør det mulig å kjøre android-applikasjoner på ikke android-telefoner. Men er det slik at brukere kan laste ned denne appen, for å så gå inn i android market og laste ned programmer? Eller er appen tiltenkt "utviklere" (eller folk som har litt peiling) som jobber med å få appene kompatible til f.eks Meego, for å deretter gjøre tilgjengelige til brukere? Noen som vet?

     

    Vil forresten det være mulig å se office-dokumenter (Word, Powerpoint) på N9?

     

    http://www.phonearena.com/news/Myriads-Alien-Dalvik-to-allow-running-Android-apps-on-MeeGo-devices_id16530

×
×
  • Opprett ny...