Gå til innhold

affair

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av affair

  1. Canon rumors nevnte at 100-400mm is skal få ny versjon. Hvor lang tid det er til det er ute, eller om det i det hele tatt er planlagt vet jeg ikke.

     

    "100-400

    An interesting tale about this lens. Apparently the replacement has been canned and is being redesigned." http://www.canonrumors.com/

     

    Har også lyst på en linse, både 400 5.6 og 300 4 is virker bra, men skulle gjerne hatt linse med værtetting og Is på 400 5.6.

  2. Hei, jeg vil ha meg en linse med mer tele. Har ifra før 10-20 og 17-50mm linser.

    Har canon 7d.

     

    Er usikker på om jeg vil trenge 100-400mm brennvidden og er tiltrukket av hvor lett og fin 70-200 linsen er + det optiske. Men har egentlig ikke noe problem med å ha med meg stativ heller.

     

    Vil gjerne ha mulighet til å ta bilder av fugler og slikt, men det er ikke på død og alvor.

     

    Vil 70-200 med teleconverter på en canon 7d være ok nok for bruk i natur. Eller bør man heller satse for en 100-400 linse?

     

    Mvh. andreas.

  3. ND som jeg ikke husker hva forkortelsen står for er som en "formørker". F.eks om du vil ta bilder med lengre lukkertider for effekter i elver for å få en "bløt" effekt av vannet mens resten er statisk og klart kan du bruke det.

     

    PL er polariseringsfilter. Basically hjelper det å fjerne strølys slik jeg forstår det. Dvs du kan stille det inn til at himmelen blir mer kontrastrik altså himmelen blir blå. Du kan også bruke det til f.eks å fjerne refleksjon av lys fra en bil eller å se igjennom vannet hvor releksjon av lys ofte kan "ødelegge".

     

    50/80mm er brennvidden. F.eks ser(zoomer)jeg lengre med et 400mm enn et 20mm.

  4. Hei, jeg satt med samme tanken for litt siden og jeg gikk rett og slett bare for en 7d.

    Har ikke fått leket meg så mye med kameraet enda, men liker det godt. Går selv ifra en 450d til 7d nå. Kameraet føles veldig stabilt og bra ut. Jeg tenkte at de pengene man sparer fra 7d til 5d er en del og kanskje penger jeg heller kan bruke i et objektiv.

     

    autofokusen er knall =) Tror det var snekkere'n som diskuterte angående valg av 7d eller 5d her for litt siden. Tror mye av konklusjonen var avhengig av hva du ville ta bilder av. Vil tro 5d er bedre for landskapsbilder pga FF, mens 7d er noe bedre til å ta bilder av dyreliv og ting i bevegelse.

     

    Gleder meg til å bli kjent med 7d'en :)

    Mvh. Andreas

  5. Hei, jeg fikk koblet meg på universitetsnettverket i Tromsø ved å følge anbefalingen jeg fikk her i tråden(Forandret ikke på noen ting) og det virket fint.

     

    Fortalte dette til servicen der borte, men de mente på at jeg var den eneste som hadde klart det. Vet ikke om det er fordi jeg har android 2.1 eller hva det er, men jeg er i allefall lykkelig fornøyd med å bruke mobilen min på nettet der!

     

    Men forresten, jeg har mange nr ifra sim kortet mitt som er blitt lagret med stygge navn f.eks Tryge;Eriks osv på telefonen nå. Jeg vil bruke facebooknavn på ALLE som det er mulighet på. Jeg bytte en og en i går, men i dag har dem byttet seg tilbake?

     

    Noen tips?

  6. Etter å ha hatt denne mobilen i et parr dager kan jeg virkelig ikke forstå at man trenger invisbleshield? Skjermen er jo steinhard!

     

    Bedre føre var ;)

     

    Får min på Tirsdag, så gleder meg sykt mye :D

     

    Har hatt IS på helten min, og trur at eg ikkje skal ha på Ønsket mitt.

    Ja, skjermen blir nok meir fettete, men bruker opplevelsen når du bruker telefonen er mykje bedre uten.

     

    Det går liksom for seint med IS'n på. Er ikkje samme gli'n på skjermen med IS som uten.

     

    Høres ut som at du prater om en kondomer :p

     

    Gleder meg fælt til å få min desire nå... Synes ikke "Ønsket" er et bra fornorska ord av desire. Wish er ønske. Desire synes jeg sier noe mye mer emosjonelt. Og ja jeg vet hva ordboka sier. Men jeg ville heller brukt ordet begjær, som også ordboka godkjenner. :))

×
×
  • Opprett ny...