Gå til innhold

captainraise

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av captainraise

  1. Når det gjelder billedkvaliteten så er det vel ganske omforent i bransjen at Samsungs 2016-modeller er et godt QLED hestehode foran alt annet med LED. - Så lenge du ser på tilsvarende modeller og prisklasse(kantled etc) så får du ikke bedre bilde.

     

    Nå er det jo ikke alltid bare dette som teller, og det er ikke sikkert forskjellene er SÅ store, begge de andre to er bra TVer, men jeg ville nå gått for Samsungen av de der hvis du synes det er greit å betale litt ekstra for bedre bilde. (Står jo forøvrig på siden der at den ikke har HDR .. men det har den jo.)

     

     

    Ja, hvor stor er forskjellen på kant-led, bak-led egentlig? Selgeren er veldig bastant på at LG'en er bedre enn Samsungen, men Sony har kommet inn fra siden nå med bak-led:)

  2. Jeg skal ha ny TV og tenker 65" i prisklassen 15000-20000. Den må handles på Expert(reklamasjon), så utvalget begrenser seg noe, men jeg har sett meg ut tre alternativer:

     

    http://www.expert.no/tv/tv/samsung-65-4k-uhd-led-tv-ue65ks8005txxe/p-255607/

     

    Denne får slakt av selgeren, men jeg liker oneconnecten.

     

    https://www.expert.no/tv/tv/sony-65-4k-uhd-led-tv-kd65xd7505baep/p-413231/ Denne kostet 13000 tidligere i måneden, så bør være mulig å prute på prisen. Er også direkte-Led fremfor kant-LED. det bør være et pluss. Jeg finner dog ingen tester av denne tv'en.

     

    https://www.expert.no/tv/tv/lg-65-4k-uhd-led-tv-65uh850vaen/p-255147/

     

    Dette er selgerens favoritt. Bildet ser bra ut, men er Kant-led og sortnivået har fått noe kritikk i tester.

     

    Noen med innspill om hva som er det beste kjøpet? Er det evt andre jeg heller burde se på?

×
×
  • Opprett ny...