Gå til innhold

Lied

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lied

  1. Nå er det litt vanskelig å si konkret problemet.

     

    Har du sjekket tempraturene? På sommeren vil nok tempraturen økes litt, så da er det lurt med god kjøling.

     

    Hva med å diskdefragmentere harddisken? Tviler på du har SSD, men hvis du har det, bør du ikke defragmentere.

     

    Sjekk også maskinen for støv, det vil dempe mulighetene for viftene å dra bort luften, men som regel vil maskinen bli mere ustabilt en tregere.

     

    Er maskinen overklokket?

     

    Hybelen min er i lillehammer, hvor høy temp ikke er et stort problem:P Renset den for støv just in case.

     

    Jeg prøvde å diskfragmentere, men det har hat liten til ingen virkning.

     

    Hva vil det si å overklokke?

     

    Btw kan legge til at ellers fungerer PC-en helt fint, surfing, skriving, nedlasting etc fungerer like fint som før.

  2. Hei

     

    I sommer var jeg hjemme hos foreldrene mine, men etter at jeg dro tilbake til hybelen begynte alle spill å lagge pga lav fps. Det eneste som er forandret er at jeg bruker en annen skjerm på hybelen (BENQ G2200W, analog). Tidligere kunne jeg spille MW2 på høy grafikk uten noen problemer, nå lagger jeg sinnsykt med laveste grafikk.

     

    skjermkort, nvidia geforce 98

    prosessor, intel ® core 2 duo cpu 3.00Ghz

    4g ram

    vista 32 bit

  3. Har en Bear Shaman selv på rundt level 40. Hvordan er den classen å spille på lvl 80? Mer underholdende enn en Barbarian?

     

    God survival i PvP og PvE, relativt høy dmg til å være en healer, generelt en veldig solid klasse. Barbarian er utrolig svak dersom du er en middelmådig spiller, er du derimot et hakk over de fleste er selv barbarian en sterk klasse.

     

    Om BS er mer underholdene enn Barb er jo subjektivt, men jeg foretrekker personlig barbarian forde jeg synes BS er sick OP.

  4. Hadde vore greiare dersom vi fekk oppgåveteksten.

     

    Jeg skal ha en kort fremføring av psykoanalyse, vi kunne selv velge hvilket subtema vi ville fremføre og jeg endte opp på psykoanalyse. I ettertid aner jeg ikke hvorfor, men det ble nå sånn. Jeg tror jeg har forstått hva psykoanalyse går ut på, men jeg forstår ikke hvordan det skal hjelpe utifra et deterministisk syn. Det skal nevnes at fag som matte er min sterke side og ikke slike filosofiske fag, men hørte at dette faget krevde lite arbeid for en bra karakter. Kanskje det er jeg som overdriver hvor mye jeg burde forstå av temaet?

  5. Roll BS dersom du liker PvP.

     

    Det er mye morsommere å spille en demo, click click (subjektivt).

    Du kan gjøre god dps.

    Du kan heale.

    Du er en av få som ikke har noen naturlige fiender (blir som at vi skulle spilt stein, saks papir, så sier noen plutselig VULKAN!!).

    Du har en ok anti CC (anti root)

    Du har dmg immunity

    Du har magic immunity

    Du har minst stamina problemer av alle melee classer

    Du kan løpe rundt med en jævlig svær klubbe.

    Snare, KB og stun.

    Crazy debuffs.

  6. Hallo!

     

    Jeg sitter å jobber med en sosiologi oppgave om psykologi og kunne trengt hjelp fra noen som har litt mer peiling enn meg. Sånn jeg har forstått det blir vi mennesker styrt av indre drifter hvis vi ser det fra et deterministisk syn, slik som feks psykodynamisk teori. Psykoanalysen skal hjelpe oss med å frembringe minner fra barndommen slik at de kommer til overflaten, jeg gikk utifra at pasienten da fikk en "aha" opplevelse og kunne ta kontroll over sin egen skjebne nå som han forsto hovedårsaken til at livet hans har gått nedover til nå. Men det er jo en tankemåte som har fri vilje som utgangpunkt, altså det helt motsatte av determinisme. Freud var deterministisk og også grunnleggeren av psykoanalyse, hvordan mente han at psykoanalysen skulle hjelpe mennesker med å komme videre i livet, eller har psykoanalysen en helt annen hensikt enn det jeg har trodd?

     

    Beklager hvis spørsmålet mitt er uklart, ble litt rotete:P

  7. Alt annet er Funcom klar over og jobber med, men gresset etc. er det vel ingen som har nevnt.

     

    Ja, det er jo rart at ingen har nevnt det enda. Alle raid bosser er jo kjempe vanskelige så de burde ikke gi ut wing 3 allerede, class balance i PvP og PvE er jo helt perfekt og det er jo generelt mer enn nok å gjøre i lvl 80.

     

    Ta alt jeg nettopp sa veldig seriøst.

×
×
  • Opprett ny...