Gå til innhold

DxO

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DxO

  1. Heisan folkens.

     

    Må bare si det at etter diverse runder med bestillinger av kjøleblokker til dette kortet(som ingen kunne skaffe,men alle hadde på lager), og litt for høy temperatur ga jeg det opp. Noen andre som har hatt trøbbel med temp på MB her? Grunnen var vell som

    nevnt her at temp sensoren satt under PCI-E slot 2.

     

    Uansett kjøpte EVGA X58 og dette virker helt ok. Lett og klokke, men var litt styr med

    bios frem til jeg oppdatere den. Her ligger temperaturen på ca 40-45 grader ved load med luftkjøling så det er bra, men vill jo ha vannkjøling så jeg håper vannblokka til det kommer gjennom tolla til mandag

     

    DxO

  2. Hei igjen. Det er dette settet jeg hadde tenkt og grabbe til meg, men er nok ikke i hus før medio januar. Jeg er ikke sikker, tror ikke det om hverandre. Ellers er det EK som kommer med fult sett, foreløpig bare mosfet blokker.

    http://www.pcgameshardware.com/?menu=brows...8465;_id=949743

     

    Men hadde jeg ikke kjøpt dette kortet enda hadde jeg leita litt rundt før jeg bestilte da det kommer med full WaterColling fra asus i butikken om ei uke eller 2 leste jeg på en eller annen side her ene dagen

     

    Kris

    post-180855-1231006563_thumb.jpg

    post-180855-1231006573_thumb.jpg

    post-180855-1231006587_thumb.jpg

  3. Heisann ja, og velkommen til Forumet, tråden, og det nye året, Kris/DxO :)

     

    Jeg tror for en ting ikke du skal bekymre deg alt for mye over den temperaturen, så lenge det er stabilt. Den er litt høy, men det er jo ingenting her som har vondt av 65 grader.

    Når det gjelder kjøleblokk for hovedkortet, så er det med dette kortet (som med de fleste HK), slik at temperatursensorenfor MB-temp ikke sitter på noen av chipene under heatpipen. Så ny/bedre kjøler der vil neppe gi store utslag.

    På mitt gamle P5K Deluxe satt sensoren oppe mellom toppen av minnebrikkene, og jeg vil komme tilbake til det når jeg er 100% sikker ifht plassering på P6T, men jeg tror pr i dag at sensoren sitter like over PCI-e 2 sporet, på dette kortet.

     

    Det at du nå rapporterer høy temperatur i kombinasjon med at jeg ser at du har noe gode og varme poteter av noen skjermkort (HD4870x2 i PCI-e slot nr 2), gjør at jeg nå er enda sterkere i troen på at det er nettopp der sensoren sitter på P6T.

     

    Jeg har enn så lenge bare et 8800GTS-640 i den øverste sloten og dette har en heldekkende vannblokk. Kjører for tiden i7-920 på 3,8Ghz og har bare den originale boxedkjøleren, og Q-fan på medium. Tok en liten test her nå; etter at maskinen har vært på i 6 timer har jeg MB temp som ligger å vaker rundt 49 grader. Etter 10 minutter Prime stresstest går MB temp opp til 52 grader. Så dermed er det liten sammenheng mellom overklokking og høy belastning av CPU/minne og MB temp hos meg, og jeg tror det er dine grafikk-kort som gir deg en høy avlest MB-temperatur.

     

    En annen sak er at noe av grunnen til at jeg sier jeg syns du ikke skal bekymre deg, er at jeg har forsøkt å finne denne sensoren ved hjelp av en vifte, og med en romtemperatur på rundt 22 grader, så faller MB-temp fra 45 til 6 grader i løpet av under 10 sekunder med blåsing mot PCI-e port nr 2. Så enten er denne sensoren helt ute å kjøre, eller så er den laget slik at den skal forsøke å fange opp strålevarme fra den nederste chipen under heatpipe (den som lyser Asus) slik at det ikke er overflatetemperatur i celsius den egentlig viser, men et estimat for at hvis det er feks er 70 grader på sensoren, så er det ca 50 på chipen. Jeg vet ikke, men ville ikke latt meg stoppe av dette.

     

    Kjenn heller på heatpipen, hvis du klarer å holde på den uten å brenne deg er det ingenting under den som brenner opp heller. Det er i alle fall min mening om denne saken, så langt. ;)

     

    takker for svar,fant uansett kjøle blokker til HK, GPU`S og Cpu på http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php så det er i boks:). kan godt vente en uke eller to til jeg peiser opp igjen.

    MVH Kris

  4. Heisann

     

    Jeg kjører ASUS P6T og er ikke helt fornøyd pga av varme men temperaturen i kabinettet er nok ganske høy pga skjermkortene. I følge PC probe2 ligger tempen på hovedkort på 65 grader ved belastning. Uten belastning ligger tempen på ca 42 grader. Så jeg leiter etter kjøleblokk til hovedkortet nå :cry: Ellers fungerer kortet bra. Har stilt ned klokker til default også inntil videre. :dontgetit:

     

    Cpu: i7 920 cpu

    Hk: p6t deluxe

    Minne: OCZ 6GB Intel® i7 Triple Channel 1600

    Skjermkort: 2x Club3D HD4870X2

    HDD: 4x raptor 74GB raid-0

     

    Kris

×
×
  • Opprett ny...