Gå til innhold

Silyeah

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Silyeah

  1. HJELP: Et vindu jeg åpnet i videoredigeringsprogramet Sony Vegas Pro 9.0 er skjult bak og under oppgavelinjen, og jeg kan ikke nå den og dra den opp igjen!?

     

    Jeg dro et vindu nedover og nå er det gjemt under og bak oppgavelinjen, og nå kan jeg ikke nå det! Det er et vindu som var inne i Sony Vegas, et lite Pan/Crop vindu, som jeg da dro nedover mot oppgavelinjen, men så havnet den bak den så jeg ikke får tak i det mer! Jeg kan se det, fordi oppgavelinjen er litt gjennomsiktig. Hva kan jeg gjøre for å få det opp og tilbake til normalt? Jeg trenger vinduet der så mye, men jeg kan ikke gjøre noe med det når jeg kan ikke nå det bak oppgavelinjen!

     

    Jeg har Windows 7 ..

     

    Hjelp please :/

     

  2. Trenger hjelp! Når jeg slår på datan min, så kommer jeg innpå en midliertidig bruker, der det er ingen av mine dokumenter eller programmer. Jeg får meg ikke innpå MIN bruker, bare en helt ny bruker med ingen programmer eller internett koblet til. Jeg får ikke gjort noe med dette, noen som kan hjelpe meg? Noen der ute som vet hva jeg skal gjøre?

     

    Problemet kom etter at jeg slo av datamaskinen siden den .. frøs. Alle programmer hadde stått stille i minst femten minutter, så jeg slo den bare av. Da klikket alt.

     

    Jeg har Windows Vista - 1 GB RAM-minne - HP Pavilion dv9000

    -- hvis det skulle være til noen hjelp.

     

    PLEASE, HJELP MEG :(

  3. Jeg satt opp halve natta og laget en lik en igjen, og lagret på to forskjellige plasser, og har prøvd utallige ganger å publisere til datamaskin som wmm. fil. Ingenting går. Når jeg prøver med de andre videoene mine, så går det å publisere de. Men ikke denne, som innholder videoklipp. Måtte blokke COM Surrogate som stadig også kom opp, men nå kommer det noe slikt "rundll 32 har sluttet å virke" også avsluttet Movie Maker helt -_-

    INGENTING fungerer!

  4. Gud, jeg gjorde alt dere sa. Dro inn på verktøy og alternativer og avansert og alt mulig slags greier, men ingenting fungerer. Og nå slår Windows Movie Maker seg av bare sånn helt uten videre også. Jeg husker før da den slo seg av med en gang programmet startet opp, men nå slår det seg av når jeg prøver å publisere en film til datamaskinen.

    Da kommer det sånn feilmelding om at det sluttet og virke og rapporter til Windows/Microsoft og alt det der, og det er inegnting jeg kan gjøre. Alt bare slår seg av ..

     

    Windows Movie Maker suger HARDT as!

  5. Jeg synes det er kjempetrist at Michael Jackson er død. Jeg er bare seksten år, men likevel så vokste jeg opp med "Thriller", "Bad" og "Billie Jean". Men selv om jeg hørte på MJ når jeg var liten, så gjorde jeg det ikke noe mer når jeg ble eldre.. Jeg har egentlig aldri vært fan av MJ og jeg dømte han for det sladrepressen sa om han (plastisk kirurgi, pedofil, og at han på alle mulige måter var en gal mann), så jeg likte han egentlig ikke; HELT TIL NÅ! :ohmy:

     

    Det er så rart det der altså .. Jeg likte ikke Michael Jackson noe spesielt egentlig før han døde. Det er liksom når folk går bort man innser hvor bra og viktige de egentlig var.. Den følelsen har jeg i meg nå. Og jeg savner han liksom sykt mye og greier, siden jeg har lært at han var en god, snill, og kjempesøt person after all.

    Jeg så også dokumentaren "Living With Michael Jackson" på youtube.. Det var den som virkelig fikk meg til å innse at han var skikkelig kul og uskyldig på alle måter.

     

    HATER de pedoryktene! ikke sant noe av det T_T jeg trodde det før jeg også, at han var pedo, men jeg bare dømte han fort uten grunnlag, men etter å ha studert saken og sett intervjuer, har jeg forstått at det ikke var sånn i det hele tatt..

  6. Okei, sånn er greia: Jeg skulla lage meg min egen bruker på familiens bærbare datamaskin (en HP Pavilion dv9000) en dag her, og fikk store problemer med å få tilgang til MSN på den brukeren! Jeg prøvde å installere MSN en gang til på den brukeren, men der sto det bare at du allerede hadde den siste utgaven av MSN installert på datan. Ganske sant; men ikke på brukeren min! :dontgetit: Jeg ser ikke at Windows Live Messenger er på den brukeren, ikke blant dokumentene eller når jeg søker på start-menyen. Det som var der var bare de andre tingene som følger med når du laster ned MSN, sånn som windows live toolbar, movie maker etc. - men ikke msn denselv!

     

    Noen som kan hjelpe meg, opplevd lignende, og vet hvordan jeg løser dette litt irriterende problemet? :O

  7. Etter å ha lest igjennom dette forumet virket det som om The Sims 3 var ganske bra!

    Jeg vurderer å kjøpe det, for jeg har alltid vært en Sims-fan, som har både 1'a og 2'a tryggt i spilleskapet mitt. :whistle:

    Men jeg lurer på prisen; er den høy, og hva er prisen for bare spillet liksom?

    Har sett at det er to The Sims 3 "spill" ute i butikken, og en av dem var visst en sånn extended pack or something like that :D

    Og så det med funskjonene da? Samme som i The Sims 2, vanskeligere eller lettere?

    Sett en trailer av spillet, og der kunne du visst bare jogge rundt i nabolaget ditt og dra på fellestomt og faktisk "går fritt"! Hvordan fungerer det der? :)

  8. Jeg tenkte at det kanskje kunne være nyttig å lage en tråd om sanger, komponerte stykker og musikk som høres på vårt kjære allemannseide fjernsyn! Mange lurer på hvilke sanger som brukes på TV og i reklamene, siden de synes de er litt catchy, så jeg tekte at her kan vi stille spørsmål om det og svare. :D

     

    For JEG har nemlig et spørsmål om det, og siden jeg skal studere musikk, film og historie og den verdenen der snart, vil jeg kunne så mye som mulig. Så jeg lurer på om noen av dere vet hva den sangen/komponerte stykket som brukes i "Eurospar" og "DNBnor" heter? De går på TV'en nå, og jeg synes det e kjempefint!

     

    Det brukes fiolin i den sangen .. bare det og tror jeg. Så hvis noen husker eller ser Eurospar eller DNBnor reklamen på TV, og vet sangen, please! answer me :D

  9. Jeg vurderer sterkt å kjøpe det, men hadde egentlig tenkt å la være siden jeg er en person som ofte ser på forandringer som en plage .. : p

    Men det virker skikkelig kult, og mulighetene virker uendelige, så kanskje det ikke er så verst likevel ;) Jeg er en Sims fan, så. Men jeg synes det var en dyr pris for det. Jeg så at det kostet 499,- en plass, men jeg tror jeg finner billigere. :p

  10. Ah, jeg digger James Bond, og har alltid gjort det! Kan faan meg mye om James Bond, og jeg er bare ei femten år gammel jente lism. Roger Moore og Sean Connery, elsker dem! Roger Moore syns jeg var den beste, og Sean Connery hadde sjarm til gangs! Men Moore var tydlig eldre i Octopussy og A View To A Kill, noe som ikke var såå kult da, men. You Only Live Twice, A View To A Kill, The Man With The Golden Gun, og On Her Majesty's Secret Service er de beste filmene syns jeg! ;) Elsker skuespillerne, skurkene, musikk, ALT!

    HATER Daniel Craig intenst ass. JEG SYNES han ikke passer som James Bond, og det er ikke bare fordi han er blond og ikke mørkhåret som resten, men det også. JEG føler at han bryter den kjente James Bond - karakteren og gjør den til dagens actionfilmer som jeg ikke akkurat er no "fond of". Synes det gamle skal bevares og "tradisjonene" innen typisk James Bond skal bevares. MenMen.

    Beste skurken: helt klart Christopher Walken i A View To A Kill. "The Walken Thing" slår aldri feil.

     

    Vurderer å kjøpe meg en samleboks jeg også. Så en sånn sølvfarget koffert med alle filmene i en dag her, meeen egentlig ikke noe vits, fordi jeg har sett alle James Bond filmene, de offisielle og de uoffisielle. Alle. :thumbup:

  11. Patetiskt at det er så mange som disser "The Deer Hunter". Den er faen meg den beste filmen jeg har sett. Menmen.

    Den filmen jeg ALDRI vil se igjen, er dessverre "Brainstorm" fra 1983. Selv om den har gode skuespillere, som f.eks Christopher Walken, så var den rett og slett kjempekjedelig. Lang film om ingenting, og alt ble bare for sært og rart. For mye av 1980-tallets "science fiction regnbuefargede datanimerte greier og ting".

    Liksom sånn at folk flyr i verdensrommet, og sterke farger med lys og striper og sånt. hahah :L

  12. Men jeg lurer på om det går an å begynne på fiolinkurs UTEN å må ha egen fiolin?

    Det er litt kjipern å kjøpe en fiolin og så begynne på et kurs, og etter det finne ut at fiolinspilling ikke var noe for deg i det hele tatt.. Hva med fiolinen du brukte flere tusen på da!? :cry:

     

    Hjelp, noen? .. <3

    Det er kulturskoler rundt om kring som leier ut fioliner/bratsj osv. Var iallefall slik da jeg begynte å spille (tror jeg var 6-7 år elns.) og da fikk en leid ifra musikkskole.

    Men om dette er aldersbetinget aner jeg ikke. Men jeg ville ha hørt med de kulturskolen i nærheten av deg om råd :)

     

    Jeg så på Trondheim Musikk- og kulturskole, men det virket skikkelig komplisert! Jeg måtte søke elevplass, og det var så mye styr! :ohmy: Har du gått på musikk- og kulturskole? :o Isåfall, hvordan var det?

     

    Kan jeg leie en fiolin fra den skolen, og få nybegynnerkurs der eller noe sånt? Eller MÅ jeg gå på skolen? :dontgetit: Jeg kan jo ikke gå på to skoler heller! .. haha XD

     

    hjeeeeeelp :ohmy:

  13. Jeg har også kjempelyst å lære meg å spille fiolin! Jeg er 15 år gammel, og har mange fiolinspillende idoler bl.a Charlie Chaplin. Jeg elsker sanger med vakre "fiolinriff" , og jeg er helt oppslukt i Fairytale-sangen til Alexander Rybak! Den har kjempevakker fiolinspilling! :whistle:

     

    Jeg maser på mamma, men hun bare ignorerer det og syns det er teit, og at det koster penger.. :mad:

    Og er det for sent for meg å lære det..?

     

    Men jeg lurer på om det går an å begynne på fiolinkurs UTEN å må ha egen fiolin?

    Det er litt kjipern å kjøpe en fiolin og så begynne på et kurs, og etter det finne ut at fiolinspilling ikke var noe for deg i det hele tatt.. Hva med fiolinen du brukte flere tusen på da!? :cry:

     

    Hjelp, noen? .. <3

×
×
  • Opprett ny...