Gå til innhold

lakris

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lakris

  1. Knurr skrev (1 time siden):

    Noen her som bestilte Digital hos Elkjøp 18 September?
    Har enda ikke hørt noe fra dem utenom "levering innen jul" men fikk høre i oktober at den ville bli levert 4 januar. 

    Jeg bestilte digital 18. sept. Eneste infoen jeg har fått, uten å spørre kundeservice, er den sms’en om at jeg vil få i desember, innen jul. Har dog kontaktet kundeservice et par ganger. Jeg har fått 12. des., 16 des., innen året er omme og nå sist at den sendes i uken som kommer nå. Så den kommer vel etterhvert:-) 

    • Liker 1
  2. Diami skrev (9 minutter siden):

    Jeg trodde jeg sikret meg en PS5 digital fra Elkjøp i september, men fikk beskjed om at de hadde solgt for mange og at jeg ikke vil få min før jul, siste melding fra dem på mandag var at den ikke kommer før jul allikevel, men 5 januar.

    Hvilket klokkeslett bestilte du? Jeg skrev nettopp med Elkjøp og han sa først at det stod 5.1. Det viste seg å være feil og sa tilslutt at den vil bli sendt neste uke.

    • Innsiktsfullt 1
  3. Forskjellen på Komplett og Elkjøp er jo at Elkjøp la opp til at man skulle få konsollen på release ved forhåndsbestilling. De la ikke ut mulighet for forhåndsbestilling før pris og antall var klart. De hadde åpent i 15 min for forhåndsbestilling. Komplett har hatt åpent for forhåndsbestilling i mange måneder, så det sier seg selv at ikke alle som bestiller der vil få maskinen til release.

    Elkjøp sin kompensasjon var til de som bestilte i det 15 minutters vinduet og skulle få maskinen til release. Dog kun et fåtall kunder som har fått tilbudet, så vidt jeg vet. Jeg måtte spørre om jeg også fikk det da min også er forsinket. Noe jeg også fikk, all ære til Elkjøp:-)

    Å kreve eller be om en kompensasjon uten at du er lovet en gitt leveringsdato fører ingen vei. Komplett har aldri gitt noen lovnad om levering til release.

    • Liker 2
  4. Jar skrev (21 minutter siden):

    Jeg er i samme båt. Når jeg snakket med de har jeg tidligere fått opplyst 04.01. Fikk deretter sikkert samme SMS som dere, at alle vil som forhåndsbestilte vil få før jul. Regner med de holder ord, men vi får vente å se... Har dere hørt noe eller fått kompensasjon for forsinkelsen?

    Kom omsider igjennom på chat hos Elkjøp nå og de forespeilet 12 eller 16 des. men lovet ingenting. De hadde ikke bekreftet dato fra Sony. Antok at de ihvertfall kommer før nyttår.

    Jeg har fått en håndkontroll som kompensasjon etter at jeg ba om det. Var noen tidligere i tråden her som skrev at de hadde fått tilbud om det. Så her sitter jeg med kun en kontroll og ingen maskin... 😆

    • Liker 1
  5. Gojira90 skrev (21 minutter siden):

    I samme situasjon selv. Forhåndsbestilte Digital Edition 18. september.
    Hørte med Elkjøp på chat nå, og siste info derfra var 06.01. Håpløst når de selv etter forsinkelsen bekreftet den skulle bli levert før jul...

    6/1? Det er helt håpløst!! Eneste grunnen til at jeg ventet til Elkjøp åpnet forhåndsbestilling var at jeg regnet med at de hadde kontroll på antallet. Tydeligvis ikke. Skulle visst forhåndsbestilt diskversjon isteden...

  6. Det blir nok ikke så billig. Siden prisen er over den avgiftsfrie grensen på 200 kr, må varen fortolles. Du må da betale moms og et fortollingsgebyr på 85 kr (hvis du fortoller varen selv). Så det blir ca samme pris som i en norsk spillbutikk.....

     

    $59.99 * 6 * 25% + 85 ~ 535 kr

×
×
  • Opprett ny...