Gå til innhold

reyals

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av reyals

  1. Det var jammen et oppmuntrende svar. Skal innrømme at jeg ble en smule mindre selvsikker der, selv om jeg vet at jeg ikke har en stygg kropp. Har C - cup, er tynn nok og har et rimelig fint ansikt (det eneste jeg kanskje mangler er en større bakdel) Så hvis han ikke tenner på meg lenger så krever han jammen mye. Det er han som alltid går rundt å sier jeg er for pen for ham.

     

    Men joda, gutter blir jo fort lei eller? Hvis det er det at han ikke tenner på meg lenger, så er det vel lite jeg kan gjøre.

     

    Vel, gutter tenner på ulike ting, og selv om du selv synes du har en fin kropp, er ikke det dermed sagt at kjæresten din synes det samme....

     

     

    uansett er det viktig å snakke sammen, kommunikasjon er viktig.

  2. Du har et poeng, men hvordan smaker pyton?

     

     

    Helt for jævlig..

     

    Ville du hatt noe i kjeften som du syntes smakte pyton og brakk deg bare ved tanken??

    Ja, om det var for å tilfredstille nokon eg er glad i.

     

    Vet ikke hvor tilfredstillende det er å se på at jenta ikke koser seg med sæden i kjeften og middagen fra gårsdagen på vei opp? Litt turn-off kanskje?

  3. Dette er forskjellig fra person til person...

    Og kan ikke se for meg at foreldrene bli særlig happy for at veslejenta dems kommet hjem med en på 18..

    Men samtidig skjønner jeg jenta godt, at hun finner ei som er såpass eldre, ettersom jenter blir fortere modne i hodet...

    Tror mange foreldre ikke ville hatt så mye problemer med det hvis du var snill. De som faktisk vil fordømme deg er vennene dine, vennene hennes og familien din. Familien din, fordi de tenker på hva andre folk mener om deg.

     

     

    Tja, mange foreldre som er slik også, at dem dømmer en person ut i fra alderen da.. Er man 4 år eldre enn jenta er man både det ene og det andre med en gang. Selv om dette ikke er tilfelle i det hele tatt liksom..!

×
×
  • Opprett ny...