Gå til innhold

sawfish

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sawfish

  1. Hei! ja, men den skjermen som ikke fungerer blinker 2-1-2 når jeg slår den på, uten at DVIen er koblet til. har prøvd å finne diagnostic på den spesefikke skjermen uten å finne noe, men andre Dell-produkter gir 2-1-2 koden noen feil med hovedkortet.

  2. Hei! jeg har to Dell 2007FP 20" skjermer. Skulle ta dem av skrivebordet for å vaske det. Når jeg setter dem på bordet igjen vil den ene skjermen reagere. Det eneste den gjør er at den lyser grønn (for at den er på) men selve skjermen viser ingen tegn til liv. Er det noen som har vært bort i det, og eventuelt har noen løsninger for å få liv i skjermen igjen?

     

    Takk!

  3. Tusen takk for svar! Det er lagt opp til å ha lamper i taket ved at det er satt opp stikkontakter oppe i taket. det er desverre ikke satt opp noe form for krok. Har funnet noen typer teip som tar 2kg, da lampene veier 1,5 kg bør det være innenfor. Har sendt mail til denne levrandøren og spurt om det er mulig/lurt å gjøre det på denne måten.

  4. Hei! fikk Numark Mixtrack i postne i dag, instalerte Traktor Pro2 og skulle koble til for å begynne å spille, problemet er at X-faderen er inne i softwaren men den vil ikke reagere, den er på en måte fryst, får altså bare spilt på et deck, har instalert med Mixtrack pro instillinger. Alt fungerer ut av boksen på virtualDJ. er det noen som har hatt et lignende problem?

     

    Takk for svar!

  5. jobber selv med å installere fiber for telenor hver dag og vet at å switche tv signal til bare tv'r fungerer SOMREGEL greit, men å kjøre en ledning til en switch og switche ut til både data og tv funger somregel dårlig,

     

    men vist du MÅ ha den løsningen så ville jeg anbefale deg å kjøpe en billig switch (unmanaged/ikke smart switch) og prøvd å koble via denne istedenfor å se om det hjelper siden den slipper igjennom alt av signal....den trådløse routeren kan du jo alltids koble etter denne igjen

    Kjøpte en switch i dag og nå fungerer dette smertefritt! Takk for svar og hjelp!

  6. Hei!

     

    Det er har oppstått et problem med nettet og tven, det har fungert før på følgende måte. Jeg har kobla til en ruter på rommet i stua, som deretter er koblet via kabel til Telenorboksen som igjen er koblet til tven. Det fungerte fint å se på TV, samtidig som jeg var på nett, men nå i det siste har jeg hatt problemer med å gjøre begge deler.

     

    Har noen hatt et slikt problem før?

     

    er forøvrig fibernett fra telenor.

  7. Hei! Jobber med å oppgradere min stasjonære pc og har kjøpt inn XFX 7950 3 GB GPU og skal ha meg ny CPU og HK, vil helst ikke bruke så mye penger på denne updaten, tenkte kanskje http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=782477 som HK, og http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=780489 som CPU, har http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=618010 ram.

     

    Hva mener folk her, en grei oppgradering jeg slipper å bytte ut på en stund, Spiller ikke så mye, men veldig greit å ha en kraftig stasjonær pc som kan kjøre det meste.

  8. Hei!

     

    Jeg ser etter et headset med active noise cancellation. prisgruppen jeg har tenkt på er 1500-2000 maks, men er ikke sikker på hva jeg skal velge.

     

    her er en jeg har funnet:

     

    http://www.dustinhome.no/product/5010652812/sennheiser-pxc-310-nc/?utm_campaign=prisjakt&utm_source=prisjakt.no&utm_medium=pricecompare&utm_content=21511

     

     

    De skal for det meste brukes på forelesningsalen, på reiser etc..

     

    Takk for svar!

  9. Jeg oppgraderte min Asus ZenBook UX32VD med Corsair Vengeance SO-DIMM 1600MHz 8GB og Samsung SSD 830 Series 256GB.

    Det fungerer strålende. Jeg ville selv ventet nå på den nye SSD´en fra Samsung.

     

    Angående spørsmål 2

    Ville installert via minnepenn da det tar mindre tid. Jeg installerte ikke Windows da jeg bruker Linux. Men du kan laste ned alle driverne fra Asus sin nettside. Ikke noe problem. Har gjort dette flere ganger ved reinstall på andre Asus maskiner ved SSD oppgradering.

     

    Slapp du da å skru opp SSD'en etc?

  10. Hei.. lurer på en ting som jeg har prøvd å få til i en stund.. Når jeg har oppgavelinjen min nede på linja er den liten med små ikoner, men jeg vil ha den på høyre side. Men da blir oppgavelinje større igjen, men fortsatt med små ikoner.. Mitt spørsmål er da; Hvordan får jeg oppgavelinjen til å bli så liten som den er når den er nede på linjen, som når den står på høyre side?

     

    har skjedd automatisk noen ganger, men vil ha det til å bli standard..

     

     

    Takk for svar!

×
×
  • Opprett ny...