Gå til innhold

umarex

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av umarex

  1. Eavdbend skrev:
    Jaqoby skrev:

    hva er poenget med å gå fra level 120 til 60, og så nå går de til 70? hvorfor ikke bare 120, 130 og 140. hæ

    Det gikk ganske fort å levle fra 1-120 i Battle for Azeroth, men man rakk bare å gå gjennom 1-2 soner fra hver utvidelse før man måtte hoppe over til neste. Ved å redusere max-level til 60, og ved å sette alle tidligere utvidelser til level 10-50 kan du velge din favoritt utvidelse og levle i denne helt frem til den gjeldene utvidelsen. I tillegg til dette kommet problemet med ekstremt store tall. Som i Legion når man hadde flere millioner skade/Sekund. Det virker som dette påvirker spillet negativt mtp lagg.
    Lag? Spilt D3 eller? Er vel ikke det som er primærårsaken.
  2.  

     

     

    Det som er litt morsomt er at, hadde dette vært et hvilket som helst annet spill i 2019, så hadde klagestormen på diverse forum, kommentarer og anmeldelser vært enorm. Artig hvordan litt nostalgi gjør at folk blir litt blinde for det som egentlig kan kalles en total fiasko hva angår lanseringstimene. Men kjekt at folk koser seg da :-)

     

    Det er utrolig mange som klager. Bare sjekk de offisielle forumene eller Twitter.

    Men dette er ikke nytt hos Blizzard. Selv om Blizzard har 15 års erfaring med å drifte verdens største MMO så beviser de stadig at dem har ikke lært en dritt! Dette skjer ved hver eneste patch...

    Peronlig synes jeg ikke dette er så rart egentlig.

    Se for deg at du selv er utvikleren, du skal slippe et nytt spill og du har denne problemstillingen: Hvor mange spillere får vi?

    Du vet ikke hvor mange som kommer til å være der fra dag 1, og ikke hvor mange som kommer til å være der 1-6 måneder fra nå, og hvor mange vil normalt sett være sammtidig?. Hvordan løser du dette?

    Den mest logiske løsningen jeg kan tenke meg er å starte med "lav" kapasitet og gradevis øke over tid til man får justert seg inn. Det værste for serveren er at alle er på samme sted, noe man er i begynnelsen, så gir mening å begrense dette. Etterhvert som spillere spres utover kan den takle fler.

    Så jeg tror nok ikke det er et tilfelle av at de ikke har lært, tvert imot, jeg tror de faktisk HAR lært. Det å legge inn mye tid og penger i et problem som stort sett gjelder kun de første dagene er rett og slett ikke verdt det.

    Nåja.. De satt opp kun 4 servere i starten og ble "overasket" over hvor mange som faktisk ville spille Classic og lage seg karakterer. Så adda de nye servere, og enda var ikke det nokk, og nå har de lagt til enda flere og fremdeles er alle serverne fulle. Blir nokk rekord i helgen mtp average quetimes. Må også nevnes: "You think you do, but you dont."

  3.  

     

     

     

     

    Han sin skyld som fortsatt bruker en datamaskin :lol:

    Og hva brukte du for å skrive dette?

     

    Laptop, men jeg er ikke interessert i noen diskusjon om dette, jeg skrev bare en kommentar, inviterte ikke noen til en lang diskusjon :)
    En laptop er ikke en datamaskin? Hva er det da?

     

    Når jeg sier datamaskin mener jeg slike tjukke dataskjermer med en stor firkanta ting ved siden av. Jeg kaller aldri pcer for datamaskin :) Men jeg gidder ikke diskutere dette mer nå, det har ingenting med tråden å gjøre :)

    Du skal få for att du faktisk PRØVER å trolle da.

    • Liker 8
  4. Står sata modus i bios til AHCI? (ps, om den ikke gjør det, ikke bytt med en gang, da du vil ikke kunne boote før en driver er installert)

     

    Edit: bf har jeg ikke peiling på, men jeg har en 4 år gammel maskin og får samme ytelse som deg i Wow. Da er det noe rart der. Mulig du skal se litt på mappene dine der, slette cache osv.

     

    Greide ikke å finne ut noe om det. Men jeg tror ikke det er noe med hardisken å gjøre. Holder på og laste ned BF3 atm, så får vi se. Om ikke noe av dette hjelper så kjøper jeg meg ett 780 kort og en ny PSU, bynner og bli jævla lei. :tease:

  5. Hadde personlig oppgradert til en 500GB/1TB SSD og ta automatisk backup til en HDD.

    Hvilken SSD har du?

    Hvilken strømforsyning?

     

    Ellers er det skjermkortet eller strømforsyningen som burde oppgraderes først. Skjermkortet: du får bedre på markedet. Det er ikke et must å oppgradere. Strømforsyningen: Har du en med dårlig kvalitet, burde du få tak i en ny først. Strømforsyningen er det viktigste i en datamaskin, ettersom en billig/dårlig strømforsyning kan ødelegge andre komponenter enn seg selv. Ville satset på strømforsyningen før noe annet. Anbefaler å lese her.

     

    (Først må jeg beklage for ett sent svar, men jeg har vært på jobb.)

    Greide ikke å finne hvilken SSD jeg har, men ganske sikker att det er en ifra Intel. Kan prøve og gjøre enda ett søk senere. EDIT: Dette er min SSD.

    Dette er min PSU

     

    Har vurdert nå og skaffe meg ett 780ti og håpe på att ting blir bedre da.

  6. Hei! (Om jeg poster i feil tråd så beklager jeg på forhånd, siden maskinen starter og jeg trenger ikke hjelp med kjøp-og-salg.)

     

    Her er info om min Pc:

     

    750w PSU

    i7-4770k @ 3,5GHz (har ikke tatt meg tid til å overklokke enda..)

    Z87-g45 (MSI Hovedkort)

    16 GB RAM 1600MHz (ifra Kingston hyperx, 8GB x2)

    GTX 670 4GB fra Gigabyte.

    128GB SSD (med 2 vanlige hardisker på 1tb hver, men wow og bf er instalert på ssd ilag med OS.)

    Win 7 64bit.

     

     

    Og jeg lurer på hva som er bottleneck i den. Jeg spiller WoW og Bf3, men jeg føler jeg burde kunne kjøre de spilla relativt greid med en slik rigg? Jeg må ha medium på wow og har da 40-50fps ish, og bf3 vil ikke kjøre smooth på high. Er det jeg som er for kravstor kanskje? Noen deler jeg burde absolutt bytte ut for å få de andre til å yte bedre?

     

    Takker på forhånd for all hjelp og bidrag som evnt. kommer. :)

  7. Nå som jeg har en kraftig stasjonær, så tenkte jeg å kjøpe meg en bærbar som skal brukes generelt til spilling.

    Det omtrent eneste kravet jeg har, er at den skal klare å kjøre bf3 på med settings og brukbar fps (40-60 ?) og ikke windows 8.

     

    Jeg har sett på MSI versonen til 12k (GT70 17") http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=757370

    Så oppdaget jeg denne (G55VW 15,6") på mpx på tilbud http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=744850#extra

     

    Så oppdaget jeg denne fra multicom http://www.multicom.no/Xishan-W370E-17e3-Full-HDe-Intel-Core-i7-3610QMe-12GBe-750GBe-GeForce-GTX-660M-2GB-GDDR5e-BTe-HDMIe-USB3e0e-nVIDIA-Optimuse-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c100560/p10619982

     

    Hvorfor er den ifra multicom så mye billigere? Jeg tenkte å høre ifra dere som har mere erfaring med laptops osv, og jeg er helt åpen for forslag!! :)

×
×
  • Opprett ny...