Gå til innhold

Rabies86

Medlemmer
  • Innlegg

    221
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rabies86

  1. Her er tydeligvis ting du ikke har fått med deg men bra at det dukka opp nå og ikke 2 år etter at dere er gift med første ungen allerede ute.

    Ditch that bitch for det høres ikke ut som forholdet er noe å ta vare på.

    Du burde fint kunne bestemme deg for å ikke drikke en kveld uten at det skal bli kvalme av det.

    Hehe, vi har vært sammen i snart 8 år, gift i 2 og har en kid :p

    Dette er ikke noen dumpegrunn for min del, bare merker at je blir noe oppgitt...

    Au au, da har du virkelig ikke fått med deg ting eller at du overdriver en smule, og å ditche dama ikke er noen option lengere.

    Men en lengere diskusjon om temaet når dere begge er edru og har tid kunne nok være lurt.

    Å snakke om problemene er alltid lurt i et forhold.

    Det er ikke sånn at hun krangler og hyler og kaster ting rundt seg, men stemningen ble bare ganske shitty, og en del styr om at hun heller ikke egentlig var klar så hun trengte at jeg var det for å komme i formen selv.

    Men jeg er da ikke ansvarlig for at andre skal komme i partymood. (å ikke gå er ikke et alternativ).

    • Liker 1
  2. Her er tydeligvis ting du ikke har fått med deg men bra at det dukka opp nå og ikke 2 år etter at dere er gift med første ungen allerede ute.

    Ditch that bitch for det høres ikke ut som forholdet er noe å ta vare på.

    Du burde fint kunne bestemme deg for å ikke drikke en kveld uten at det skal bli kvalme av det.

    Hehe, vi har vært sammen i snart 8 år, gift i 2 og har en kid :p

    Dette er ikke noen dumpegrunn for min del, bare merker at je blir noe oppgitt...

    • Liker 4
  3. Vi skal på fest i dag, og jeg sa til dama at jeg tenkte jeg kunne kjøre, så slapp vi stress med sjåfør/taxi for jeg hadde ikke noe særlig lyst til å drikke i dag.

    Og så presterer hun å bli skikkelig muggen fordi jeg ville holde meg edru...

    Hva faen er det for noe tull? Er det liksom sånn at fordi vi skal ut så er jeg PLIKTIG til å drikke?

     

    Det er ikke sånn at jeg er avholds eller noe, og kan gjerne ta meg en gravfyll om omstendighetene tilsier det, men hadde bare ikke særlig lyst på alkohol i dag, og så lager hun det oppstyret om hvor tullete dette er...

     

    Er det noe jeg ikke har fått med meg og jeg er helt på tur her nå, eller?

  4. Nå har det jo blitt et velkjent faktum at personer av afrikansk opprinnelse ikke er begeistret for bruken av ordet "neger".

    Det er forsåvidt helt greit, og ingen skal trenge å bli kalt noe de ikke er komfortable med (bortsett fra politikere og parkeringsvakter da. Muligens :p ). En tidligere kompis av meg følte faktisk så sterkt om dette at han syntes svarting var helt greit, men ikke neger.

    I motsatt ende har vi to venner av meg som hadde en samtale ang dette. La oss kalle dem X (hvit) og Y (svart)

    X: Du Y, hve syntes du om ordet neger?

    Y: Hæ? hva mener du med det?

    X: Jeg mener jo det jeg spør om.

    Y: Vetta faen jeg. Jeg er jo neger.

     

    Som man ser, så er det jo forskjellige meninger om dette, men denne tråden er hovedsaklig rettet mot de som er imot bruken av dette ordet.

    Hva skal man si? Svart har jeg hørt blir feil, somalier, ghaneser etc. er jo forsåvidt greit, men man vet jo ikke hvor alle kommer fra heller, og jeg nekter å kalle alle for person av afrikansk opprinnelse for det blir bare for knotete :p

  5. Startet russetiden når jeg var 12-13 jeg. Riktignok uten russetøy og tryvann, men dog hadde det gøy, festa, drakk og herja. Men å kødde med folk uten grunn har jeg holdt meg for god til.

     

    Den reelle russetiden droppet jeg konsekvent da jeg ikke trenger en bukse med hvit skrift på for å feste, og jeg ville ikke assosieres med apekatter som har sittet et liv foran PCen og spilt cs, for deretter å finne ut at "nå kan jeg gjøre hva faen jeg vil uten konsekvenser. For jeg har rød bukse på" :tease:

     

    Grunnet ganske utagerende festing så ble det også til at jeg gikk 3 år på GK, og dette kombinert med hard styrketrening 5 dager i uka var egentlig ganske praktisk når de jævlene kom bort for å fyre på førsteklassingene.

    1* Jeg var større en de.

    2* Treningsbaggen jeg alltid hadde med meg var akkurat stor nok til å romme et 28" balltre.

    3* En flokk russetasser på herjetur snur fort på hælen når en godt trent kar drar et balltre halvveis ut av en bag, ser stygt på dem og setter seg rolig ned og tar en røyk :w00t:

  6. Hei!

     

    Jeg vurderer å spare penger(uff) til å tune bilen i tyskland når snøen smelter 2011. Da mener jeg ekstrem forvandling. Relakkering, bytte felger og montere body kit. Alt skal være gjort i tyskland eller et skikkelig verksted i polen. Body kitet heter Rieger. Legger ut bilde av bilen nå og hvordan den forhåpentligvis skal se ut.

     

    Så lurer jeg egentlig litt på hvor mye dette kommer til å koste og om det er penger ut av vindu? Jeg syns hvertfall den ser mye bedre ut.

    Tja, rieger har begynt å levere styling i god kvalitet og passformen skal vistnok være "lego-fit" (smekk på og det sitter som det skal)

    Men jeg syntes du burde droppe rieger og heller gå for noe s-line styling eller lignende.

    Det jeg gjør når jeg styler biler er:

    1: Senk

    2: Felger

    3: Valgfritt. Det viktigste er rett senk og riktige felger etter min mening. :p

    Omlakkering syntes jeg du burde la vær med. Var fin originalfarge på bilen.

    Så skal du ha en virkelig pen bil sats på senk, felger og s-line ;) (Eller kjøp en bmw :ph34r::tease:

  7. Hvilken som er "best" avhenger av hva du er ute etter. E39 5 serie vil oppleves mer komfortabel, og en E36 316i oppleves mer sportslig og "ung" ;) (Selv om den har liten motor)

    Selv kjører jeg en 97 modell 318i med div. understells-snæx som gir den et helvetes veigrep.

    Syntes forresten den 316 du linket til var veldig overpriset (selv med lav km.)

    Jeg gav litt over halvparten for min 318i med 13 gamp mer, mer utstyr (skinnseter, alt elektrisk, m-understell, liten obc, etc.. ) dog med høyere km. men dette er ikke noe å henge seg altfor mye opp i på en såpass gammel bil så lenge den er godt vedlikeholdt.

     

    Du trenger heller ikke henge deg opp i 520 og 316.

    Hva med f.eks en 95 modell 320i? Denne har M52 motoren som står i E39 (med vanos og alu-topp) men er en mindre, lettere, og mer sportslig bil. (eventuellt 318is som har 140hk mot 320i som har 150, men til gjengjeld er enda lettere igjen + har bedre vektfordeling og bruker mindre suppe ;) )

  8. Hva med denne?

    http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=21018314

    Mercedes A-serie. Ikke kjørt så langt.

    Ehm, TS vurderer kjøp av en flott E39 med stramme linjer og rekkesekser.

    Da linker man ikke til en bil som er like liten og ekkel som en korhåret chihuahua med en alvorlig skabbinfeksjon ;)

     

    E39 er pålitelige biler og M52B20 (motoren som står i disse) er en solid og god maskin. Selvfølgelig ikke noe fartsmonster, men holder i massevis til en landeveiscruiser. Og lyden av rekkesekserene til BMW er jo orgasmisk om man koster på dem et bra "effekt"anlegg (supersprint, eisenmann, scorpion, simons etc...) og åpent luftfilter (K&N, green, pipercross e.l. IKKE biltema eller annet jallamekk)

     

    Det er en myte at bmw-deler er så mye dyrere enn andre produsenter. og bensinforbruket avhenger av sjåføren.

    F.eks bruker min lille 318i masse suppe fordi jeg kjører den aktivt. Mye turtall (selvfølgelig bare med god varm motor og drivlinje) og generellt sportslig kjørestil drikker mer enn stabilt turtall, stålfot og "snill" kjøring.

     

    I say go for it. Men se over bilen nøye og sjekk servicedoukumentasjon og generell tilstand selvfølgelig, så har du masse bil i mange år fremover.

     

    Mvh Ihugga bmw entusiast som alldri skal ha noe annet enn bimmere ;)

     

    Btw, sjekk it www.bimmers.no ... der kan du få masse informasjon om de forskjellige bmw-modellene fra folk som kan enda mer enn meg :thumbup:

  9. Åh, unge og uvitende er dere, hehe ;)

    *1: Man bruker ikke svamp, man bruler microfiber washmit.

    *2: Man bruker ikke møkkaproduktene i selvvaskehallen. Man tar med egen bøtte, bilshampo (jeg bruker meguiars nxt), washmit, og håndklèer (microfiber eller ren lofri bomull). (eneste jeg bruker annet enn rent vann fra slange og høytrykkspyler i hallen er skumpistolen til forvask)

    *3: Man bruke i HERTFALL ikke vakeautomat om man er glad i lakken sin.

    *4: Poleringsvask er bullshit.

    *5: Kunne satt i gang om lakkrens, clay, polering, voks etc.. også, men det hører ikke hjemme i denne tråden.

  10. Et lite pip ang Chrysler Sebring.

     

    Jeg har eid en slik bil i 5 år (2001 modell 2.0 LX med automat). Den hadde gått nesten 200.000km da jeg solgte den (kjøpte den på 100.000km) og det eneste jeg byttet som ikke var slitedel, var girvelgeren. Ellers var den utrolig enkel å skru på, byttet f.eks motorfester og det var null problem. Motoren gikk som en klokke da jeg solgte den. Forøvrig ekstremt billige deler hvis man bestiller fra USA (rockauto.com) og fortsatt rimelig selv om man handler i Norge.

     

    Var utrolig god på vinterføre, meget trygg og sikker - omtrent umulig å få ut bakenden på den. God plass, god komfort og lå helt greit på veien til å være en stor bil. En bil jeg faktisk savner..

     

    Denne var jo ikke dum: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=21333397 . LX modell med skinninteriør. Reg.reim skal byttes på 144.000km, så det blir en kost hvis ikke eier allerede har gjort det.

     

    Takker :) (Har sett på den bilen, bare synd den har autolatgir)

     

    Var utrolig god på vinterføre, meget trygg og sikker - omtrent umulig å få ut bakenden på den.

    Du får det til å høres ut som det er en positiv ting :tease:

     

    Et lite tips er å nedprioritere motor littegranne og fokusere mer på understell, bremser og dekk om du skal ha en sporty førstebil.

    Selv kjøpte jeg i august en 97 318i(115hk)med et utstyrsnivå som var som en våt drøm (klimaautomatikk, skinn,m-sportunderstell, alt elektrisk etc.) i forhold til prisen jeg gav for den (riktignok ikke førstebil men godt innenfor din prisklasse med litt penger igjen til modifikasjoner også).

    La en del penger i senk, dempere, stabstag, dekk etc. og jeg skal love deg at originale +/- 150hk biler skal få slite godt med å holde følge gjennom svingene.

    Det er ikke snakk om at bakhjula slipper om man ikke aktivt går inn for det, og den er faktisk utrolig komfortabel å kjøre selv med 70/40-senk, bilstein b8, 26mm stabstag, tårnavstivere og lavprofildekk. Polyurethanforinger kommer vel som prikken over i'en etterhvert, deretter skal bremsene oppgraderes ganske kraftig, og SÅ er det motor som står for tur ;)

     

    Edit: Den har forresten gått 245.000km nå og maler som en kattunge enda

     

    Hører stadig positive ting om bimmere :) Hvor mye kosta disse oppgraderingene?

     

    70/40-senk, ja. Mulig å få sett et bilde av det? :)

    Skaviseeee,

    *ca 10 lapper i dempere, fjærer og senkeskåler. (Dette er nypris fra koed.no... jeg kjøpte demperne og skålene av en bekjent så fikk de billigere)

    *Tårnavstiver: 500-2000 alt ettersom hva man velger.

    *26mm understells-stabstag hadde jeg jo originalt, men er ikke så gal pris bruk. Et par lapper.

    *Felger finner man mye av på bruktmarkedet. Holder på å pusse opp et sett BBS RC 041/042 7,5-/8,5x17" nå (disse har smidd senter, som betyr lav vekt og høy kvalitet) Men for 4-5 lapper får du noe helt greit.

    *Dekk: Ikke noen vits i å spare penger på budsjett dekk om du vil kjøre aktivt, men det finnes rimelige dekk som funker bra. Jeg har god erfaring med Nexen N3000. Pris avhenger jo av dim.

     

    Grunnen til at du stadig hører positive ting om bimmere er at det stort sett bare er posotive ting å si :new_woot:

     

    Har ingen bilder av bilen etter montering av senkeskålene desverre (10mm) men her er et med 60/40-senk og 7,5x17" m-contour felger.

    Bare å se for deg en cm mer senk forann ;)

     

    Btw: Om du ikke bor så langt unna kristiansand kan du jo svinge innom parkeringsplassen ved sørlandssenteret søndag 24/04 kl 15.00

    Vi har bmw-treff der da. Pleier å være noen titalls biler (rekorden er +60) fra det daueste til det råeste ;) Så skal jeg love deg at du fort blir frelst av enkelte av kjøremaskinene noe her dukke opp i :love:

    post-180684-1269964084,374_thumb.jpg

  11. Var utrolig god på vinterføre, meget trygg og sikker - omtrent umulig å få ut bakenden på den.

    Du får det til å høres ut som det er en positiv ting :tease:

     

    Et lite tips er å nedprioritere motor littegranne og fokusere mer på understell, bremser og dekk om du skal ha en sporty førstebil.

    Selv kjøpte jeg i august en 97 318i(115hk)med et utstyrsnivå som var som en våt drøm (klimaautomatikk, skinn,m-sportunderstell, alt elektrisk etc.) i forhold til prisen jeg gav for den (riktignok ikke førstebil men godt innenfor din prisklasse med litt penger igjen til modifikasjoner også).

    La en del penger i senk, dempere, stabstag, dekk etc. og jeg skal love deg at originale +/- 150hk biler skal få slite godt med å holde følge gjennom svingene.

    Det er ikke snakk om at bakhjula slipper om man ikke aktivt går inn for det, og den er faktisk utrolig komfortabel å kjøre selv med 70/40-senk, bilstein b8, 26mm stabstag, tårnavstivere og lavprofildekk. Polyurethanforinger kommer vel som prikken over i'en etterhvert, deretter skal bremsene oppgraderes ganske kraftig, og SÅ er det motor som står for tur ;)

     

    Edit: Den har forresten gått 245.000km nå og maler som en kattunge enda

  12. Har 30,2 GB ledig på C: Totalt størrelse på denne er 63,8...

    Virussøk har ejg tatt og det fant ikke noe i hvertfall. Bruker AVG om det har noe å si.

    Diskfragmentering og de greiene har jeg ikke noen erfaring med, så får nok ringe kompis-support for å ordne det ;)

    Takk for svar...

  13. Jeg har slitt med at Pc'en min har jobbet skikkelig treigt i det siste (HP pavilion entertainment PC. Mener det var DV9000 den het)

    Så at jeg har LITE minne på D: (ledig plass 74,4GB, Total størrelse 74,5GB) så jeg tenkte jeg kunne slette noe avdet sopm aldri brukes her, men det er jo bare 1 mappe her, og den får jeg beskjed om at jeg ikke bør pelle på.

    Så mitt spørsmål er: Hva f*** skal jeg gjøre? Jeg er absolutt ikke datakyndig så om det er helt døvt å spørre om dette så bare si ifra, men forklar gjerne hva jeg kan gjøre med saken allikevel ;)

  14. Nei nei nei... Du må ikke finne på å slette noen fra facebook! Stakkaren vil jo bli psykisk ødelagt for livet :O

    Dere var ikke i et forhold sånn som jeg forstår det, dere hadde sex uten forpliktelser og nå er han ikke interessert i mer. Shit happens...

    Men vet du hva..? Slett han fra facebook du. Så kommer han nok til å grine skikkelig... (sarkasme i tilfelle du ikke forstod det)

     

    Hilsen ikke-facebookbruker som har sett seg lei på jenter som tror de skal gifte seg med enhver gutt som tar dem på puppen...

×
×
  • Opprett ny...