Gå til innhold

CybahDuckx3

Medlemmer
  • Innlegg

    210
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CybahDuckx3

  1.  

     

    ehm, harddisken står helt klart i stil med resten av PCen. Det er litt rart å ha en SSD (som koster minst 700 kr for 128 GB) i en konsoll som koster 4000 kr.

     

    PS4 og Xbox har allerede low-end prossesor og mid-end (den nederste delen av mid end) grafikkort. Å plutselig stappe inn en SSD der vil nok ikke komme til å skje. Det vil koste mer penger. De har allerede valgt å ikke ha prisen høyere enn 4000 når de valgte grafikkort og prossesor. De ville garantert valgt bedre grafikkort, istedenfor SSD. Jeg mener hvor lang tid bruker du på å starte PS4/loading screens i forhold til hvor mye tid du bruker på å spille?

    Jeg synes ikke det er rart å vie 700 kr til en av de viktigste komponentene i en dings til 4000 kr. Så skal det sies at Sony neppe hadde betalt 700 kr for en 128GB-disk som du nevner, men likevel.

     

    Det tar meg et par gode minutter å komme igang med GTAV på PS3 (selv om vi ikke regner med oppdateringen jeg sikkert blir bedt om å laste ned først), og loadetider er i mine øyne viktigere enn antall polygoner eller noe i den duren, grafikken ble jo bra nok for over fem år siden ;)

    Dette blir useriøst. SSDer er altfor dyre, og hadde presset prisene oppover. Det heter forretninger, og ikke veldedighet. Sony taper allerede penger på PS4.

  2. -Har lenge tenkt på å bli siviløkonom, men har kommet frem til det at jeg rett og slett ikke har noe som helst interesse i det.

     

    Først vil jeg gjerne liste opp et par grunner til at jeg har veldig lyst til å se nærmere på litteratur:

     

    - Har siden ungdomskolen fått høre at jeg er utrolig flink i litteratur historie, skrive stiler etc. Det falt meg først inn for et par dager siden hvor interessant dette egentlig er.

     

    - Har endelig funnet ut noe jeg vil gjøre. osv, du skjønner poenget :)

     

    Når jeg velger hva jeg vil bli, ligger ikke penger øverst på ønskelista.

     

    Jeg har svært gode karakterer, eneste faget jeg har under 5 i er naturfag <.<

     

    Er dette å kaste bort livet? Eller verdt et forsøk?

  3. Begge prosessorene er Montevina, og begge bruker 25W.
    Centrino betegnelse inkluderer flere kompononenter på innsiden av PC'en som er produsert av Intel har ikke noe spesielt med prossesoren å gjøre. Personlig ville jeg tatt hva som er billigst, er ikke all verdens forskjell vil jeg tro.
  4. Kan jo spørre om Multicom vil bytte ut HDen med en på 500 mot at du betaler det imellom?

     

    Den var ikke så galen den du linket til. Beste av de du har kommet med, men ATI 4650 og GT 240M er bedre. Uansett, GT 130M er ganske mye bedre enn HD2400.

    Problemet er at da går vi over 7000+frakt, blir for mye :( Frakten var ikke så voldsom dyr likevel :p

    Men trenger PC'en helst inne imorgen. Har bestilt CPU fra multicom før og da tok det 8 dager for den kom.

  5. Da bør du se etter en laptop med ATI 4650 eller annen laptop med tilsvarende skjermkort. Kommer sikkert snart ut andre laptoper med GT 240M.
    Blir for det meste WoW spilling her, ikke så veldig krevende spill. Likte designen vedig godt på Packard Bellen noe som teller veldig for meg. Skal ta en tur til diverse butikker imorgen å se hva de har.
  6. Det er ikke tull, din kunnskap derimot, tull.

     

    Når man tenker på at han skal bruke den til spill, er GT 105M waay for dårlig i forhold til det han får for 7000-8000. Til spill/film (til film fungerer jo alt, så det som teller her blir spill) er den fryktelig dyr i forhold til det du får. Ikke rart du syns den er dyr :)

     

    Til TS, se litt på acer 5935G med GT 240M. Finnes en tråd her. Vær forsiktig da det finnes flere versjoner av den, så du ikke kjøper en med ett dårligere skjermkort.

    Har dårlig erfaringer med Acer, så holder meg helst unna dem.
  7. Hei!

     

    Jeg ser at Mac blir mer vanlig, men jeg har aldri prøvd en. Egentlig har jeg aldri hørt så mye snakk om dem heller.

    Kan noen hjelpe meg med fordeler og ulemper ved å gå over til mac?

    Hvilke 'problemer' fikk du med din første mac?

    Hva er forskjellen?

    Funker alle nyere spill/program på mac?

     

    Jeg er ikke en avansert bruker, trenger datamaskin til jobb/skole, litt spilling, photoshop, surfing, se film etc.

    Har en Mac, alt jeg kan si er: ikke gjør det.
  8. Jeg krysser fingerne for at SORBS forsvinner, og jeg har jobbet en del med antispam selv i bedriftssammenheng.

     

    Bolson:

    Har samme opplevelser som deg og det er for dumt å skulle forklare kunder som i verste fall har fått virus på en laptop og hatt den med i bedriftsnettverket som igjen har sørget for at hele deres nett har blitt svartlistet og så må betale for å løse seg ut fra en RBL liste. Helt idiotisk og totalt i mot prisippet til RBL.

     

    Todda7:

    Ja, ellers hadde ikke SORBS vært et problem.

     

    Cybah:

    Jeg tror mye teknisk rundt dette er et mysterium for deg.

    Javel? Makan til jævel du har lyst til å være idag :)?
  9.  

     

    Man kan legge inn penger på paypal med Visa Electron, men man må verifisere kortet før man kan bruke det til betaling og til det trenger man et ordentlig Visa. Slik var det hvertfall med mitt Visa Electron fra DNB..
    På litt over en måned så har du levla en lvl 80 til, du har jo tross alt hele sommerferien. Unødvendig å bruke 1600kr på et spill
  10. Hei, har en 17,5 Mbit/s linje med GET.

     

    Akkuratt nå måler jeg ca 4-5 Mbit/s via itavisen, hw.no og bredbandskollen. I går lå det på 12 Mbit/s. Jeg har prøvd å koble direkte med 5 forskjellige pcer men alle får det samme.

     

    I Get er det ingen hjelp å få for de sier bare at linja ser fin ut.

     

    Gjør jeg noe feil eller er Get så håpløse?

     

    Hva kan grunnen til slik treg linje være?

     

    Kan telenor, nextgentel levere internett til meg hvis get gjør dette?

     

    Hei

     

    nextgentel kan du gå å sjekke websiden dems og sjekk om du kan få nett oss de hvis det var det du lurte på?:) der kan du ta å sjekke ditt tlf nr da ser du om du får nett hos nextgentel

    Siden jeg flyttet har nettet hoppet ut rundt 2-3 ganger daglig, uten noen som helst grunn. Men linja holder stabil hastighet. Men fortsatt så irriterende, at jeg vurderer å bytte.

  11. WoW er ikke så grafisk krevende, og det er en fyr som har overklokket grafikkortet og fått ganske respektable resultater her på nyere spill: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=299785

     

    WoW er også mer avhengig av prosessor og RAM enn grafikkort enn en del spill, så jeg vil ikke tro dette grafikkortet vil gjøre det elendig. Ikke ta mitt ord for det, though, jeg bare synser.

    Og nå snakker vi om crysis?
×
×
  • Opprett ny...