Gå til innhold

Slasken92

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slasken92

  1. Har vært i Salta og Buenos Aires. Anbefaler begge. Buenos Aires er en skikkelig storby, nesten litt europeisk standard. Moderne til Sør-Amerika å være. Dog litt dyrt land i forhold til nabolandende, men samtidig et av de sikreste landene å være turist i på kontinentet.

  2. Hei. Har selv backpacket i Sør-Amerika i 4 måneder (alene), og anbefaler det virkelig! Veldig mange spennende og vakre steder å besøke. Mye fin natur, og flere unike steder som ikke kan sammenlignes med noe annet i verden.

     

    Synes det var utrolig lett å komme i kontakt med andre backpackere (og lokale). Bor man på hosteller rundt omkring møter du kun backpackere, og mange andre som reiser alene. Detter er nok stedet hvor man vil møte flest i samme situasjon, som reiser rundt og opplever kontinentet.

     

    Sesongen i Sør-Amerika er vel omtrent motsatt som i Norge. Vinteren her hjemme er sommeren der. Så mellom Oktober og April ca vil jeg tro det er best å reise hit. Reiste selv fra Januar til Mai. Kan huske det var litt "kaldt" høstvær i Mai, men ellers hadde jeg stort sett sol og varmt vær.

     

    Relativt billig å reise også. Flybillettene er det som koster mest, betalte selv 10.000 for tur retur. Ellers billig å leve der.

  3. Vi er fortsatt sammen, utrolig nok, men situasjonen er den samme. Vi har avtalt at innen Søndag så må hun ha tatt en avgjørelse om hun vil fortsette dette eller ei. Jeg vil gjerne redde forholdet, men føler at det er ikke så mye jeg får gjort, annet enn å la henne være i fred, noe som ikke er lett.

     

    Forresten har hun sagt at hun har mistet litt følelser, men hun hun er litt usikker på følelsene. Hun tror at hvis vi hadde treftes oftere(det har gått 9 mnd siden sist), så ville det ikke ha skjedd.

  4. Tusen takk for godt svar!

     

    Det er selfølgelig krevende med et slikt avstandsforhold, men for min del har jeg vent meg til det og jeg har alltid bestemt meg for å ikke gi opp.

     

    Desverre har vi bare treftes en gang, men planen er at hun skal komme hit i November.

     

    Jeg føler at hvis situasjonen vedvarer slik den er nå, er det ingen annen utvei enn å gjøre det slutt, selv om det vil føles forferdelig etter disse to årene.

  5. Hei. Jeg og dama møttes på nettet for ca 2 år siden, og vi har vært sammen siden vi møttes for første gang (in real life) for ca 10 måneder siden. Jeg bor i Norge og hun lenger syd i Europa.

     

    Vi har snakket så og si hver dag de siste to årene, og vi har alltid vært ærlige, og flinke til å kommunisere. Men for et par uker siden skjedde det plutselig en forandring. Hun begynner å bli mye opptatt med studier, jobb, trening, venner og alt mulig. Hun slutter å gi meg beskjed når hun går ut, noe vi alltid har vært flinke til, og når hun først er hjemme driver hun med noe annet. Og er ikke like opptatt av å svare meg som å følge med på filmen hun ser på.

     

    Jeg har selfølgelig tatt opp dette flere ganger, men hun forsvarer seg bare med at hun er mye opptatt for tiden. Da jeg tok det opp i dag, svarte hun at hun følte hun trengte litt tid for seg selv i denne perioden, men hun vet ikke hvorfor. I tillegg sier hun at internett ikke fungerer i huset hennes i disse dager fordi de har noen folk som bygger noe der.

     

    Alt i alt så har jeg vanskelig for å tro på alt dette. Vi har snakket så lenge og mye, og alt har gått på skinner frem til nå. Så det er uforståelig for meg hva som feiler henne. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Skal jeg være tålmodig og fortsette å være deprimert og bekymret? Eller hva skal jeg gjøre? Det sier seg selv at slik som dette kan det ikke fortsette.

  6. har alltid mobilen i venstre bukselomme og snusen i høyre sammen med bankkortet

    ALLTID mobilen i venstre lomme sammen med evt tyggegummi, lommebok i høyre lomme og husnøkler i høyre baklomme. Om jeg mot formodning skulle ha husnøkler i en annen lomme blir det høyre bukselomme for å unngår at de riper mobilen.

     

    Satser på at lommetyver ikke tråler forumet ;)

    ALLTID mobilen og bilnøkkel i høyre lomme og lommebok og husnøkkel i venstre lomme!

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...