Gå til innhold

hakristian

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hakristian

  1. Takk :) men som jeg tror jeg så, så var dette en stasjonær pc.. Jeg har bærebar pc, men fungerer dette på samme måte ? Skulle gjere hatt en guid til dette også.

     

    Eller er det kanskje ikke mulig å få fikset dette, siden det er en bærebar pc ?

     

    Er det en bærbar så burde du kontakte leverandøren først for å høre om det er en kjent feil at PCn blir varm. Fins mange bærbare som sliter med det.

  2. Har samme problemet som vi hadde for 6 år siden med dette spille også. Det er for enkelte klin umulig å spile aoe2 online gjennom directplay. Ganske enkelt fordi det modemet de har fått tilsendt fra sin ISP ikke tillater at du åpner de portene som trengs for å spille det.

     

    Ser ikke ut som jeg får til å spille det selv om jeg har satt PCn min i DMZ.

    utgjort at aoe2 er det eneste spillet jeg ikke får spille på nett :(

  3. Angående drivere så foreslår jeg at du besøker www.nvidia.com og kjører en automatisk driversjekk (det er sannsynligvis drivere fra nvidia du trenger) :)

     

    Ellers spør du jo bare på nytt her inne om noe dukker opp

    Hva er det som gjør deg så sikker på at trådstarter har Nvidia kort?

     

    nvidia har chipset-drivere også. Det er nå bare slik at de aller fleste har chipset og skjermkort som trenger drivere fra nvidia :)

    Stemmer det ikke så kan han jo bare finne ut hvilket skjermkort og hovedkort han har selv, og søke på google. Eller spørre her inne om igjen med litt mer info enn han gir i tråden sin

  4. aiaiai!

     

    du har funnet deg en perle her. Spillet må oppleves!

    Revised er den beste utgaven overall etter min mening av samtlige axis and allies spill som er gitt ut. Har tilbragt veldig mange sene timer med en kamerat og dette spillet.

     

    Det er faktisk enda morsommere med bare 2 spillere, men kan godt spilles med 3,4 og 5 spillere også.

     

    Det er veldig veldig komplisert og mye å sette seg inn i helt i starten. Jeg anbefaler deg å drite i tilleggsreglene og heller spille det et par ganger for å komme inn i det, for så å legge til regler etterhvert. Spillet oppnår ikke balansen det trenger før tilleggsreglene er lagt til så det må være et mål :)

     

    Ellers så kan du besøke http://www.axisandallies.org/ for veldig nyttige tips!

  5. Som de andre sier.

     

    Når du presser PCn så kreves det mer kraft og det fører til mer varme. Når PCn når en viss temperatur så sørger den for å skru seg av selv slik at det ikke skal oppstå skade på maskinen. Men det skal såklart ikke skje!

     

    Det jeg alltid har gjort med PCer som har samme sykdom er å rense de fullstendig for støv innvendig. Du må manuelt fjerne viften foran CPU med skrujern og blåse ut alt støvet som ligger under og i viften.

     

    Før du setter til verks med dette vil jeg at du trekker ut alle kabler fra PCn og legger den på et bord. Vi vil ikke at noe skal ødelegges med elektriske impulser :)

    Er du forsiktig med skrujernet og kun bruker det til å skru ut viften så er det en fullstendig harmløs operasjon.

     

    En annen ting du skal gjøre er å sjekke at alle viftene går rundt som de skal når PCn er slått på. Om de ikke gjør det så er de svært sjelden defekte så da må du finne en ledig plass på hovedkortet til den lille strømkabelen som går til viften.

    PCn skal selvsagt være avslått når du flytter på kabler og ledninger.

     

    Angående drivere så foreslår jeg at du besøker www.nvidia.com og kjører en automatisk driversjekk (det er sannsynligvis drivere fra nvidia du trenger) :)

     

    Ellers spør du jo bare på nytt her inne om noe dukker opp

  6. Du burde si til din far i klartekst; uten å bli sint, at om han allerede har bestemt at du skal være med så ringer han ikke deg for å spørre. Det er ingen som liker å føle at de ikke har en fri vilje.

    Så blir du med på hyttetur og vær glad for at du får oppleve noe annet enn å trå hjemme :)

     

    Det er vel uansett ingen foreldre som klarer å dra på hytta, og la sin 14 år gamle sønn være alene hjemme uten å få nervøst sammenbrudd

×
×
  • Opprett ny...