Gå til innhold

s2bu

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av s2bu

  1. Har ingen problemer med det CoastKey, er da morsomt innimellom, blir det for mye faenskap skifter jeg bare over til Titanfall og humøret tar seg opp :)

     

    Nå er det helt sikkert hvordan spillet er bygget opp og begrensningene der som gjør at reglene for clean lap er som de er. Er stor forskjell på å bruke rails som utskytningsrampe og ved et uhell daske bakluka borti og miste all fart, men det er sikkert veldig vanskelig å få spillet til å tolke riktig.

     

    Som du sier, spill innen spillets regler, de er like for alle.

  2. Bare glem dette med dirty laps om du kjører karriere mode...det er så og si umulig å få en clean runde.

    (online MP vet jeg ikke noe om ennå)

    Så fort jeg begynte å kjøre Rival mode kom cleane runder med en gang, og det betyr ikke at jeg kjører noe cleanere i Rivals enn i karriere. Det virker som om reglene for dirty lap er vanvittig strengt i karriere mode i forhold til Rivals..

    Jeg satt og fulgte med på det, og så at jeg kunne få trekant midt ute på en slette, uten skrensing eller i det hele tatt andre biler i nærheten. Prøvde å kjøre muse-pent, men selv ikke dette hjalp til tider.

     

    Skal du kjøre karriere eller sammen med andre biler, prøv å kom først i mål og blås i tidene er mitt tips, ellers drepes spillet.

     

     

    EDIT: nettsiden Forzamotorsports.com virker ikke heeelt å være den siden den skulle være..??

    .net derimot virker å væ :wee: re rett sted

     

    EDIT2: Hentet inn 360k i reward, hvilket tilsvarer ca en times spilling...

    Når jeg ser på "rewards details" for Forza5 har jeg fått 350/350p på PAID DLC OWNED hvilket ikke stemmer...jeg har ikke kjøpt en eneste bil.

    Jeg har også bygget opp 901/2000p i Forza4, hvilket heller ikke kan stemme da jeg aldri har spilt det...

    Sprøtt?

     

     

    Har aldri brydd meg om rundetider, men siden skulle prøve Rivals er jo det det eneste som teller.

     

    Fikk akkurat det samme på DLC, kanskje også Forza 4, hos forzamotorsport.(NET) :) Vet ikke helt hvorfor siden ikke jeg heller har kjøpt biler eller kjørt Forza 4, så dermed knuses drømmen din om at du har funnet et smutthull til ingame rikdom haha :D

     

    Hvorfor det er slik? Orker ikke engang gruble over det..

  3.  

    Hvordan fikk du de til den prisen?

    Det var feilpriset på Microsoft.no for en god stund siden. Et år siden nå snart, tenker jeg. Bestilte tre stykk selv.

     

     

    Står garantert med små skrift en eller annen plass på siden at de garderer seg mot feil i annonsene? Har du fått noen bekreftelse på at du får de da?

  4. Misforstå meg rett, har ingen problem med at dersom man kutter svinger eller tjener tid på andre usportslige måter blir dirty lap.

     

    Det jeg reagerte på var på Prague, hvor jeg bremset for sent i en av de siste svingene og skled ut i autovernet (som er helt på grensen til banen, altså ikke sand eller markert område mellom bane og autovern). Dette tapte jeg tid på, og i samme slengen ble neste runde en dirty lap. Altså en dobbeltstraff.

     

    Korrekt meg om jeg tar feil altså, men har aldri sett noen bli straffet i F1 (eneste motorsport jeg ser på) for å gjøre en tabbe som gjør at de taper tid. Om det går utover andre kjørere blir noe helt annet.

  5. Takker for tipset, ble 300k mer på bok etter å ha besøkt forzamotorsport.. Kjørte noen runder med rivals, fair enough, ikke noe jeg blir gammel med tror jeg.

     

    Uansett, hva er greia med at dersom man kommer borti noe på slutten av en runde (i mitt eksempel tredje siste sving), så blir hele neste runde en dirty lap!? Får være måte på tenker jeg. Leste et sted at det er anbefalt å rewind på slutten av et løp dersom man er borti noe slik at man i det minste klarer å starte neste runde clean.

     

     

    "The bad news is that if you make a mistake and flag in the last section of the lap, that flag carries forward to you into the next lap, which means getting dirty in one lap can dirty you in another. Not fair? I tend to agree with that. But it is what it is.

    On the happy face side if you spot the flag you can hit rewind as long as you do it before the new lap starts, back up past where you flagged, and then don't flag and you will start a clean lap."

     

    Andre grunner til dirty laps:

    1. Leaving the designated track area (like cutting a corner with all four tires or going off of the side of the track briefly).

    2. Hitting another car and causing damage to it OR being hit by another car and causing damage to it.

    3. Causing damage to your OWN car by rubbing a jersey barrier or other obstruction.

    4. Drafting off of another racer OR having another racer draft off of you.

  6. Skal virkelig se nærmere på Rivals! Har egentlig ikke brukt så mye energi på å utforske stort utover Career og Multiplayer,

     

    Antar at det da er å kjøre mot ghosts fra vennelista? Skal ikke spørre mer om det her, finner det ut når jeg fyrer opp spillet neste gang.

     

    No Collision modusen i Multiplayer kunne for øvrig vært dødsdigg om man kunne fått velge noen få kritierier som man da kjører etter, om da er med tunes, uten tunes eller hva som helst. Bare valgfrihet.

     

    For min del er det ikke interessen for å sette midtnorsk krettsmesterrekord på Spa eller å skru og mekke på bilene som fikk meg til å kjøpe spillet, det var muligheten til å leke at man faktisk kjører bilen(e) man har drømt om siden man var liten og hadde en Lamborghini Diablo plakat på veggen.

     

    At jeg ikke kan kose meg med å spille konkurransedyktig multiplayer med min drømmebil, F40, uten å måtte senke den, stive den, sette på nye bremser, montere forza spoiler og fanger mm. synes jeg bare er veldig leit. Men dette har jeg vel poengtert mange ganger allerede. Som du sier, er nok veldig mange som kjøper spillet for tunes og kjappe rundetider, for de er jo dette spillet rene paradis.

     

    PS! Noterte at du la meg til, får se hvor mange runder du klarer å ta meg igjen med neste gang vi er online! :)

  7. En ting du kan gjøre er å laste ned tunes fra en som har Gamertag Worm. Han besøkte Turn10 før spillet var lansert og laget tunes for alle bilene utenom DLC. Det er ikke de raskeste, men veldig bra handling. Klarer du ta svingene riktig, kan du ha såpass mye høyere fart igjennom svingen at rundetidene blir bedre.

     

    Jeg har noen bra tunes og kan hjelpe deg om du vil vite hva som gjør hva, og hva det lønner seg gjøre. Noen spesiell bil du vil ha tunet, og i hvilken klasse?

     

    Har stort sett kun brukt Worms' tunes, har også prøvd noen med mer fart til baner med strekk..

    Worm sine tunes passer meg ganske godt, men det var egentlig ikke poenget i klagetråden min. Hvorfor tillater ikke Turn10 meg å kjøre min originale F40 mot andre originale A klasser? Lastet akkurat ned en tune til bilen for 100.000CR, og siden man ikke vet hva man får så endte jeg opp med custom felger på en låst tune! Custom felger på F40, BLASFEMI sier jeg!!

     

    Problematikken er at spillet tvinger oss som ikke ønsker å tunes til å måtte bruke de for i det minste å komme i mål innen tidsfristen i multiplayer..Samtidig vet vi ikke hva vi får, slikt som spoilere, fangere og felger burde de i det minste opplyse om før man skal hande tune ettersom mye av gleden i spillet er kjærlighet til biler og hvordan de ser ut..

     

    Koker av frustrasjon :D

     

    Det nærmeste jeg klarer å komme en løsning er å kun kjøre D klasse, hvor man ikke har frihet til å endre så alt for myye på bilen før man rykker opp til C.. Bare synd at de fleste av bilene i D ikke akkurat er noen våt drøm.

     

    Uansett, om noen ønsker å kjøre billøp med egne regler legg meg gjerne til med gamertag: ID 10 T by Zero.

  8. Har spilt Forza 5 en del, men frustrasjonen begynner å ta overhånd. Career er en endeløs grind uten noen høydepunkter, hvor Turn10 nærmest tvinger spilleren til å bruke micro-transaksjoner for å få prøvd nye biler. Jeg er noe jeg kan leve med, men det er veldig plagsomt og langdrygt.

     

    Det som værre er onlinedelen er i mine øyne helt ødelagt grunnet tunes. Finner ingen modus som lar meg konkurrere mot andre med originale biler, og det er overhodet ikke mulig å få en god plassering mot spillere som har brukt tid på å finne perfekt tune i forhold til bil og bane.

     

    All honør til de som tuner og setter fantastiske rundetider, men for oss som ikke ønsker å bruke så mye energi og tid på tunes, ødelegger det mye av gleden når deres biler er flerfoldige sekund kjappere på en relativt kort strekning.

     

    Man kan laste ned tunes såklart, men da uten å få noen informasjon om hva som blir gjort med bilen. Alt man får er en sum som man må punge ut for en tune som du ikke vet hva inneholder. Har lastet ned mange anbefalte tunes uten å føle at bilen er i nærheten av motstandernes. (Les: klart det er veldig mange som er bedre til å kjøre en meg, men det er alt for stor forskjell på en OK tunet bil og en perfekt tunet bil til at det føles fair).

     

    Skulle så gjerne likt å sett onlinedelen delt opp i fler segmenter/deler hvor den ene delen er uten tunes / evt kun autotunes.

    • Liker 1
  9. Betaen til Xbox kommer vel ikke før noen dager enda?

     

    Uansett, har et spørsmål:

    Har en tendens til å trykke LT ved uhell under matchmaking i Titanfall, dette åpner så tab'en (snap'en) for å invitere venner til spillet, og jeg får pokker meg ikke til å lukke den uten å måtte si "xbox unsnap" (gjerne 5 ganger før maskina oppfatter det).. Har trykket på alt annet av knapper, men får ikke til å unsnappe på noen annen måte. Er det noe jeg overser?

  10. Noen som vet om man kan få tilgang på apps dersom man benytter seg av utenlandsk sim? Kunne det på android, men dette er jo noe helt nytt, noe som i mine øyne er en bra ting :)

     

    Dog litt skuffet over modellene vi får tilgang på fra starten, men det er jo en såkalt "soft-start", så de dyrere og mer fancy modellene nok ikke dominere markedet siden vi har begrenset tilgang i oset.

     

    Men tror Microsoft får en ny vår med wp7.

  11. Må si SC2 er et vanskelig spill å spille på internett i :)

    Har et par wins, men en del flere tap.

     

    Har ikke som mål å bli verdensmester, men bruker litt tid på sette meg inn i spillet.

    Er det flere som er litt noob og ønsker å spille litt er det bare å legge meg til.

     

    Heter: Solsviken

     

    Du må legge ved character code skal man klare å legge deg til.

    Den finner du ved å holde pekeren over profilbildet ditt ingame.

     

    Jeg er også tilgjengelig for en kamp eller fler, nick: vefu , code: 786

  12. Da er orderen plassert, ble følgende oppsett:

     

    Silverstone Fortress Midi Tower Sort

     

    Corsair HX 650W PSU ATX 12V V2.2, 80 Plus Bronze, Modular, 4x 6+2-pin

     

    CNet Wireless-G PCI 54 Mbps 802.11g

     

    Microsoft Windows 7 Home Premium EN OEM, 64bit

     

    Western Digitial Caviar® Green 2TB SATA2, 7200RPM, 64MB, 300 Mb/s

     

    Gigabyte GA-870A-UD3, 870, S-AM3 AMD 870+SB750, ATX, DDR3, USB3.0, SATA 6Gb/s, GbLA

     

    AMD Phenom II X6 1055T Six Core, 2,8GHZ/3,3GHz Turbo, AM3, 9MB, 125W, Box

     

    Corsair Dominator DHX+ DDR3 1600MHz 4GB Kit w/2x 2GB XMS3 modules, CL7-8-7-20, for Core i3

     

    Gainward GeForce GTX 460 1GB PhysX CUDA PCI-Express 2.0,"Golden Sample - GS", GDDR5, 2xDVI

     

     

    De OCZ brikkene var ikke på lager, men det la jeg først merke til nå som jeg startet å skrive denne meldingen hehe. Kjøper også en "Intel X25-M Mainstream Solid State Drive 80gb" som OS disk, men tar denne over disk siden den heller ikke var på lager hos komplett.

     

    Håper dette oppsettet møter mine forventninger, og takker for hjelpen jeg har fått her inne.

    Dersom noen nå ser at det er noe stein hakke galt med orderen, må man rope ut så kjapt som mulig :)

     

    Takk igjen.

  13. Intel støtter 3 kanals altså 3x2gb 6x2gb osv.. Mens AMD støtter 2 kanals altså 2x2gb 4x2gb osv.. du burde velge ram brikker som passer oppsettet ditt, vil anbefale OCZ sine Ram brikker enten https://prisguiden.no/produkt/113884 eller https://prisguiden.no/produkt/124623

     

    ah, men da skjønner jeg! er slike detaljer det er godt bli informert om, så slipper man å legge inn en feilbestilling. Takkar!

  14. Du har valgt 3 kanals minne for 1366 socket.

    Finn et 2 kanals sett med cl7.

    Feks:

    http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=138745 eller

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=587790

    Om det er spill du skal bruke den til så hadde jeg lagt til noen hundrelapper og kjøpt 460GTX som er en del fetere kort.

    Feks: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=602777

     

    Hva er forskjellen på de rambrikkene da? Akkurat dette blir for avansert for meg hehe.

     

    Noen som har erfaring med 460GTX? Støy etc.

×
×
  • Opprett ny...