Gå til innhold

jaymzfan

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jaymzfan

  1. Selvfølgelig hadde det vært enklest om det hadde vært mulig. Dette er ikke en vanlig PC, men avansert måleutstyr med hardware basert på PC og et eget operativsystem. Kun tilkobling for skjerm, mus og tastatur. Ikke noe annet. Det er derfor ikke mulig å innstallere noe som helst, eller koble til noe med RJ-45 e.l. Dessverre for meg.

  2. Vel, dette er et så lite firma at vi ikke har en admin som styrer og steller. Jeg har full mulighet til å koble meg til serveren å gjøre de forandringene jeg trenger. Men siden det kun er jeg som irriterer meg over å ikke kunne styre automatiske oppdateringer selv, tenkte jeg kanskje det var en måte å overstyre det lokalt på.

     

    Har du noen ide om hvilken policy på server som styrer dette da?

  3. Når jeg melder meg inn i domenet på jobb, er det tydeligvis en policy som gjør at jeg ikke kan forandre innstillingene på Automatiske oppdateringer.

     

    Jeg vil gjerne være herre over disse innstillingene selv. Er det noen måte å overstyre policyen lokalt på maskinen? (har Vista)

     

    Eventuellt hva heter policyen på serveren som styrer dette? (2003 SBS)

  4. Google Calendar kan importere iCal.

    http://calendar.google.com

     

    -C-

    7534598[/snapback]

     

    Det er riktig det, men muligheten til å tilpasse utseendet til resten av siden er heller dårlig (les: ikke eksisterende). Den har heller ikke støtte for kategorier, noe jeg bruker i stor grad.

     

    Er også kjent med phpicalendar, men den spytter ut en litt grisete kode, og er samtidig vanskelig å tilpasse.

  5. da har du nok rett i at du trenger noe lenger brennvidde ja. Skal du opp i 300mm så er ikke lenger objektivene så lyssterke til den prisen du har tenkt deg. Har hverken prøvd Nikon 80-200mm eller Sigma sitt, men ser at Sigma får mye skryt. Noen andre får dele sine erfaringer på de.

    Du får spare til Nikon 70-200mm f2.8 VR:-)

    6743771[/snapback]

    Nikon 70-200mm f2.8 VR hadde helt klart vært digg det, men så var det prisen :)

     

    Noen som har førstehåndserfaring på Nikkor AF 80-200mm f/2.8 D ED da?

  6. Et objektiv med fast brennvidde hadde nok vært å foretrukke, ja, men må nok gjøre et kompromiss her. Med yrke som lydtekniker står jeg ofte fast ved mikseposisjon langt bak i salen uten mulighet til å bevege meg. Derfor er et zoomobjektiv nødvendig for å kunne variere komposisjonene. Hvor mye tele jeg trenger er selvfølgelig en diskusjonssak, men føler at 200mm er et minimum. Har 28-200mm nå og kunne forsåvidt tenkt meg 300mm, men da snakker vi vel enda mer penger.

     

    Får jeg derimot mer tid til å gå på konserter som publikumer vil jo 85mm f1.8 være et godt alternativ, men enn så lenge....

  7. Heisann alle dere med mer kunnskap enn meg der ute.

     

    Må ha meg et nytt objektiv til mitt D50, da mitt nåverende rett og slett ikke er lyssterkt nok. Driver i all hovedsak med konsertfotografering. Det er ihvertfall der jeg møter de største utfordringene fotografteknisk sett.

     

    Som alle andre sikler jeg etter flotte objektiver i flere titusenkronersklassen, men det blir noe utopisk for min del. Må nok begrense meg til maks 7000-8000,- kr, men helst rundt 4000-5000,-

     

    Har da funnet et AF-Nikkor 80-200mm f/2.8 D ED brukt til 4000,- Noen som har en formening om hvor godt kjøp dette er? Sammenlignet med for eksempel Sigma 70-200mm F2.8 EX APO DG/HSM? Er Sigma verdt de ekstra 4000,-?

     

    Evt. noen andre forslag til objektiver med noenlunde like egenskaper?

     

    Takk for all hjelp.

×
×
  • Opprett ny...