Gå til innhold

Outrageous

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Outrageous

  1. Okay, takk. Fint å høre. Skal sjekke avføringen grundig et par dager. Hvis det ikke oppstår noe etter en ukes tid så kan jeg drikke lite vann og fiber med vilje og se om det samme oppstår. Tror jeg uansett fikser en time hos lege or å avklare

  2. Hallo,

     

    Gutt, 21 , trener en del og spiser greit sunt.

     

    Jeg skulle på do i dag og merket at det var vondt å presse ut bæsjen, så tok det rolig og klemte ut og så at den hadde ferskt blod på seg der den startet(hodet til bæsjen) og komme ut. Den var hard og kulete der blodet var og etter så var konsistens vanlig. Skal bestille time hos lege, fikk litt noia. Fikk ikke noe blod på papiret når jeg tørket meg. Og bæsjet en gang til etter på og tok tak i bæsjen med papiret og så at hodet var veldig slimete. Det gjorde ikke noe vondt før jeg dreit i stad, men nå føler jeg litt kløe i anus.

     

    -lite vann dagen før

    -litt blod på overflaten av bæsjen ved hodet, ikke så mye ca en flekk på 1 cm i omkrets. Ikke noe mørk farge.

    - var hard å få ut, men etter hodet til bæsjen var ute så var det greit og konsistens ble normal.

     

     

     

    Gjerne noen innspill.

  3. Er i militæret og under Cold Response 10, siste dagen klarte jeg å sovne på fyringsvakta. Det var en del røyk i teltet og befal kom inn og jeg hadde da sovnet. Dette er tatt videre til høyere hold og er under vurdering. Jeg kommer til å få en refs hvertfall med en bot på xx.kr. Jeg er sykt bekymret for at det skal gå sivilt. Kan det det?

     

    Vi hadde en hendelse av dette litt tidligere i år, men da var det bare en person i teltet og ikke noe røyk og han fikk 500kr i bot og en prikk på det militære rulleblad.

     

    Hva er sjangsen for at det går sivilt?

×
×
  • Opprett ny...