Gå til innhold

BitterCube

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BitterCube

  1. hvordan er den til film og video?

    spiller ikke noe spes lenger...går mest i serier og film....bra til det?

     

    tror jeg kommer til og kjøpe den men tenker på at det ville vært digg med en skjerm som klarte 1080i og 1080p oppløsninger

     

    får se

     

    blir vel hd på tven sikkert så :p

     

     

    btw...mer bilder sier man aldri nei til :D tihi

     

    takker for bildene sablabra

  2. Da har jeg mottatt min skjerm :green: . Den virker veldig fin ut foreløpig i hvert fall, VELDIG lyssterk på 100% brightness, så jeg kjører 50%. Jeg har foreløpig kun testet med bf2, og der må jeg fikse på noe for å få widescreen, så jeg skal prøve et annet spill som "støtter" det :)

    5716095[/snapback]

     

     

    tøft

     

    har du lyst til og ta noen bilder?

    det hade vært flott :):w00t:

  3. Tsk. Har NextPhone her, og det har vært svært lite heldig for stabiliten på linjen. Telefonen faller ofte ut, QoS fungerer tydeligvis ikke, fikk for dårlig hastighet, NGT oppgraderte firmware uten å spørre, som gjorde at routeren gikk i dvale og jeg måtte resette router for så å legge inn filtersettings på nytt. Siste nytt nå er DNS som ikke fungerer.

     

    Ringte NGT under problemene med linjen, satt i hvert fall 40 minutter i kø hver gang, og det var bare den første køen, før man får beskjed om at det kan de ikke hjelpe deg med, og man settes over til teknisk, og en ny kø.

     

    NextGenTel suger mer enn noen gang. Måtte de gå konkurs.

     

    NextShop, drittbutikk når det kommer til utvalg, priser og design. Æsj.

    5243151[/snapback]

     

    har nextphone selv og er virkelig ikke fornöyd.....enkelte ganger funker det rett og slett ikke og ringe ut og andre får ikke ringt inn her....de får ofte nr ikke i bruk eller noe...vis det faktisk funker så klager folk på skurring

     

    kan ikke si jeg vil anbefale det....håper det blir forbedringer her ellers så gidd jeg ikke mer

     

    ohh glemte nesten kundestötte ja...men bör jo ikke väre noen hemmelighet for folk som planlegger og skaffe seg noe fra ngt at det er drit service.....mailer må man sende flere ganger for og få svar....först når du nesten angriper dem i innhold på mailen blir den tatt seriöst og tlf er jo en evighets vent.

×
×
  • Opprett ny...