Gå til innhold

MatIsa

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MatIsa

  1. Ahh! Eksisterer det et uteliv der?

     

    Sånn ellers er det vel ikke veldig langt til Fredrikstad/Sarpsborg?

     

    Jeg er ikke så veldig oppdatert, men jeg har en del venner som pleier å dra på Mikrobryggeriet. Der er det en del konserter, og visstnok god øl. Ellers finnes det ingen nattklubber.

     

    Fredrikstad og Sarpsborg er begge en relativt kort busstur unna

    • Liker 1
  2. Selv kom jeg inn på bachelor i informasjonssystemer i Halden. Hadde i utgangspunktet gått all-in på informasjonsvitenskap ved UiB siden jeg lå 0,5 over snittet fra i fjor, men det økte jo selvfølgelig med 0,6 og fikk en kjip ventelisteplass. 

     

    Halden as, er det noe stas der bortsett fra svenskegrensa rett rundt hjørnet?

    Har bodd i Halden hele livet, det er en ganske grei og rolig by. Det er nok ikke det mest spennende stedet å bo, men det avhenger naturligvis av interessene dine

  3. Kommer an på hvordan oppgaven var formulert virker det som for meg da. Alt er jo naturfag! De kjemiske reaksjonene som skjer når du lager mat, kroppen din, det grønne gresset, skyene, u name it! Fikk du ikke en mer detaljert oppgave?

    Nei, oppgaven er dessverre forferdelig vag. Er igrunn bare en forside og en oppsummering av hva vi har lært. Takk for hjelpen!

  4. Hei, kunne ikke finne det riktige forumet,men:

    Holder på å legge ut en annonse på finn.no. Jeg har kommet til den siden hvor man kan legge ut bilder og endre overskrift. Når jeg prøver å gå til neste side kommer det opp en feilmelding der det står: "Beklager, du kan ikke endre til en kategori med en annen pris." Har ikke fullført annonsen.

     

    Mathias

    • Liker 1
  5. Prøv å starte i sikker-modus (Safe-mode)

     

    Gjør man det i BIOS? BIOS'en er nemlig det eneste jeg får tilgang til. Norton PartitionMagic kommer rett etter windows-logoen(btw,har windows 7). Det står press any key to quit, men, som sagt, ingenting skjer. Etter omtrent 5 sek, så begynner partisjonen. Kommer til 24% før den 732-erroren kommer opp, hvor det står "error 732 - computer will now restart. Press any key to continue."

  6. Hei, jeg lasta ned Norton PartitionMagic for å dele opp harddisken i flere partisjoner.

    Men, når pc'en restarter seg, så står det "Norton PartitionMagic" og noe andre greier. Det står "press any key to dismiss" eller noe, men når jeg trykker på en knapp, så skjer det ingenting. Den kommer til 24%, også kommer det "error 732".

    Noen som vet hva det kan være?

  7. Hei

     

    Har vurdert å kjøpe meg et digitalt speilreflekskamera fra eBay.

    Har funnet et unormalt billig Canon EOS 450D(41.05£), som ser ganske bra ut.

    Selgeren har fått bra tilbakemelding, 99.9%.

    Men, han shipper bare til EU og Australia. Så, jeg har tenkt på poste restante i Strømstad.

    Er dette trygt?

     

    Takk på forhånd

    Mathias

  8. Hei, har nå oppgradert til vista fra xp, fordi jeg skal oppgradere til windows 7. Men nå finner jeg ikke den windows.old-mappa som skal være i rooten c:/. Finner bare en mappe som heter "$WINDOWS.~Q". Har trykka på show hidden folders og slått av "hide protected operating system files." På disk cleanup står det "files discarded by windows upgrade", og den tar 10,7 gb. Som sagt, jeg tok ikke clean install, bare upgrade.

     

    Er veldig takknemlig for hjelp.

×
×
  • Opprett ny...