Gå til innhold

thewerty

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thewerty

  1. Og du mener helheten til Killzone 2 er dårlig? Det at det har lite farger er fakta, men når du sier det ikke handler om skarpe(?) (høyoppløste?) teksturer, men heller helheten så er det feil å si det på Killzone 2. Guerilla har gitt Killzone 2 en atmosfære og lyssetting som få spill klarer, det føles virkelig som du er et annet sted enn Jorda. Heavy Rain demoen er ikke noe i forhold til hva man får servert i fullversjonen, starten av spillet beviser det ganske godt.

     

    Men, hei! Jeg er heller ingen fanboy :) Hva er vitsen med å poengtere det?

     

    Det jeg har spilt av Killzone 2 er grå å brun suppe, men som du sier fin atmosfære og lyssettingen i KZ2 var en stort steg for videospill. Men menneskene, designen på byggninger og våpen slike ting.. mener JEG var for klisje. Men det er ikke tvil om at KZ2 var pent, men ikke vakkert, for å si det på en rar måte.

    Når det gjelder Heavy Rain så nevnte jeg at det var demoen, så jeg vet at det er mye jeg ikke har sett. Gleder meg til å se resten, men man har jo sett videoer som gjør meg litt skeptiskt til all den berømmelsen Heavy Rain har fått. Lepper som ikke rør seg som de skal, osv.. sånne små ting man legger ekstra merke til når de skryter så mye av grafikken.

     

    Vet ikke hvorfor jeg sier min mening om grafikk egentlig :p jeg bryr meg ikke om den egentlig, men blir litt provosert når de skal skryte så alt så mye av grafikken, vil heller høre om gameplay.

     

    Når det gjelder det med fanboyism så finnes alltid den som kommer til å spørre meg om jeg er det, så jeg føler jeg må si ifra om at jeg ikke er det før de får til å spørre meg ;P

  2. Microsoft må ikke bare overgå Killzone 2 men også Uncharted 2 og det nye Heavy Rain som er til tider helt syk på grafikk biten....jeg venter i spenning MS :)

     

    Er ikke så vanskelig å slå Killzone og Heavy Rain da.. Killzone har 2 farger(Spilt en del på kino, og til venn). Heavy Rain har gode vann effekter, ansiktene er bra laget mens resten er ikke like imponerende(har prøvd demon).

    For meg handler ikke grafikk om hvor skarpe teksturene er, men helheten av det grafiskebildet i et spill. Har hatt nesten alle konsoller siden SNES, er ikke fanboy :)

  3. photo-72.jpg

    Da er det offisielt, endelig kommer oppfølgeren til mitt favoritt 360 spill.

     

    Info:

    - You'll start the game as the son or daughter of the Hero from Fable II.

    - It will use your game save to base your Fable III character upon.

    - For the first half of the game, you must lead a revolution against the Tyrant king. You'll gather support, gain followers, unite factions...

    - There's another new mechanic, called "Touch"

    You could pet the dog in Fable II, but it didn't offer the level of interaction it sounds like we'll see in Fable III

    You can, brace for it, shake hands with people in Fable III

    Later, you can hug, you can embrace, then ultimately a "full passionate snog"

    - Dynamic Touch will add more to saving that child than simply pressing A to save them, letting you feel the interaction of picking them up, pulling them away, saving them from a burning house.

    - The landscape of Albion will range from lush green to industrialized to show "dynamic regions" and how they show things like poverty and injustice.

     

    name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295">

     

    Fable III coming in 2010 on Xbox 360.

     

     

     

    Previews:

    Eurogamer.net (19.08.2009)

     

    Bilder:

    Concept art

×
×
  • Opprett ny...