Gå til innhold

koolbos

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av koolbos

  1. Jeg sender en stor, stor takk til deg, p@ge! Virkelig, du er en livredder av rang! Jeg har akkurat utført systemgjenoppretting (til 25. Januar var det), og det fungerte faktisk. Bakgrunnen min er den samme gamle og alle de forandringene jeg ikke ville ha, er ikke her. Jeg måtte kjøre i sikkerhetsmodus resten av fredagen, og designet der gjorde meg rett og slett sur. Du har rett og slett reddet meg, p@ge!

  2. Hei,

     

    På min skole-pc så er det mye som rett og slett er feil. Dette kommer av at noen i klassen er ganske flinke på data, og greier å gjøre mye kødd. Om fredag så byttet de skrivebordsbakgrunn til et ganske stygt bilde for så å gjøre at det er umulig å bytte det igjen. Jeg vet hvordan man vanligvis gjør det på skole-pcer, men der bildene skal ligge, ligger det ikke. Jeg finner det rett og slett ikke noe sted. Derfor vil jeg gjerne bare resette alle innstillinger jeg har gjort så alt går tilbake til standar. Alt av nedlastede programmer vekk, bakgrunn til standar, dokumenter vekk etc. Vet at man iallefall kan gjøre slik på mac (sette den tilbake til et valgt tidspunkt), men vet ikke hvordan man gjør det på XP.

  3. Jeg sa at jeg hadde funnet en data, og at topic'en handlet spesiellt fra denne siden. Tror det var ganske åpenlyst at jeg da fant den her. Akuratt hva som er inni data'en har vekk heller ingenting å si, ettersom jeg har funnet alt, og det bare er bestillingen igjen. Trodde faktisk dette var et meget seriøst forum, hvor dataglade personer kunne svare meg. Da jeg da blir møtt med sporsmal(sorry for ordet, sitter på touch) om jeg skal bli poet, blir jeg oppgitt.

     

    Men jeg prøver igjen: Noen som kan hjelpe meg til enkleste vei til bestilling fra samme sted?

  4. 1. Hvor fant du denne spilleren?

    2. Hva inneholder den

    3. Hvorfor bare fra en butikk?

    4. Hva med å bytte ut den tjekkiske driveren med en portugisisk eller kanskje en polsk?

    5. Hvor i Norge er det kaldt nå, + her

    6. Vurdert å bli poet?

     

    1. På denne siden

    2. Vann...

    3. P.g.a porto, og at jeg får alt på en gang.

    4. Tsjekkisk er mye bedre en polsk og/eller portugisisk. Ukeeg begge de 2 du sa.

    5. Der jeg bor, for en halv måned siden.

    6. Jepsi pepsi. Skildring er phet da:D

  5. Som tittelen sier, så handler dette om bestilling over internett av tekniske ting, og da spesiellt via dette forumet. Jeg har en egen liten historie som jeg kan begynne med, for å sette stemningen.

     

    Det var en kald vinternatt, og jeg sitter på min gamle, dårlige bærbare data. Antivirus er en ukjent ting på denne dataen, og prossesoren synger på siste verset. Minnet er fylt opp av alt mulig skit, bl.ant et tjekkisk driver til skriveren i huset, og det gjør sitt til at data`en må vekk. Jeg leter litt på internett, og plutselig lyser øynene mine opp. Jeg finner "spilleren". Spilleren over alle spillere, og jeg vet en ting. Jeg må ha den! Jeg ser litt nærmere på den, og finner ut at delene er fra mange forskjellige internett-sider, men jeg vil bare ha fra en side. Jeg prøver å kopiere den inn i handlevognen min, men det kommer fortsatt bare fra forskjellige steder. Dermed kommer spørsmålet mitt: Hva er enklest å gjøre i denne situasjonen, om man skal ha det fra en side?

     

    Håper at noen kan svare kvikt, så kanskje data`en kommer i hus før juleferien er over!

×
×
  • Opprett ny...