Gå til innhold

Grotlo_94

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grotlo_94

  1. Spillet er drit gøy! :D Er enig i det dere andre sier, AI'ene samler alltid opp til dei kraftigaste våpnene, det er så irriterande! :angry: Ellers så kunne eg ha vært uten ModSpot, blir bare meir loadinger. Ville heller hatt ein meny, hadde vært så mykje enklare.

     

    Å lage bane er det beste med spillet! :D Eg har laga ein bane som eg er skikkelig fornøyd med! Siden eg er ein perfeksjonist og er litt kreativ itillegg så spillet er perfekt for meg! :)

  2. Holder på med å få platinum på Batman Arkham Asylum! :D Er veldig nær, bare dei vanskeligaste igjen som Perfect Knight. Får du den bare om du klarer alle challengene på gold?

     

    EDIT: Eg klarte det!!! Eg fekk Platinum på Batman Arkham Asylum! :D

  3. Publiserte min første bane på LittleBigPlanet for litt siden. Den heiter Safari Zone! med utropstegn, håper dere liker den, og håper dere vil hjerte banen og brukeren min, som vil hjelpe meg for å nå trophien: "Feel the love" og "Create". Bare vær ærlige, trenger ikkje hjerte meg fordi eg spurte, bare hjert den hvis dere liker den! :)

  4. Eg har platinium i Burnout Paradise. Men har lyst på platinium på James Bond QOS, men det går ikkje når weapon store'en klikker... :blink:

     

    Hva mener du med at den klikker? Sørg for at kontrollen du bruker er nr. 1. Kontrollen kan fort bli nr. 2 vis du har en Buzz usb ting inne eller andre ting. Hørt noen har hatt problemer på grunn av det.

    Er litt vanskelig å forklare, men skal prøve. Credit scoren min går ikkje ned når eg kjøper våpnene, så eg kan kjøpe absolutt alt, men ingen trophy blir åpen, og når eg går ut av å inn på igjen så blir crediten resetet, men kommer tilbake og akkurat det samme skjer igjen. Funker nokon ganger, men klikker før eg får råd til alt.

×
×
  • Opprett ny...