Gå til innhold

superman

Medlemmer
  • Innlegg

    232
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av superman

  1. Vil ikke oppdatering gå litt fortere på de enheten som støtter Google treble? eller er det like tregt alikevel?

    Det virker slik. Essential implementerte Treble i Oreo, og da tok det litt tid å få ut ny Android-versjon. Men med Android Pie har oppdateringene kommet tilnærmet samtidig med oppdateringene for Pixel-telefonene.

     

    Fikk denne til min Essential Phone igår. Har ikke helt bestemt meg om/når jeg skal oppdatere. Regner med at det er noen barnesykdommer.

    Jeg har kjørt flere beta av Pie på Essential Phone, samt den ferdige versjonene nå. Ingen problemer :-)

  2.  

    Så den eneste realistiske forskjellen mellom MX Master og MX Master 2S er logitech flow?

     

    Eller har de fjernet også fjernet tommel knappen som var på Mx Master, siden denne ikke er nevnt i testen?

     

    Tommelknappene er fortsatt der.

    Jeg lurer også på hva som er forskjellen fra den originale Master. Jeg bruker denne på jobb, og kan ikke se noen fysiske endringer i alle fall. Flow har jeg ikke kjennskap til. MX Master koster jo også ca 250kr mindre, så det er ikke sikkert det er vits i å kjøpe den nyeste versjonen.

     

    Jeg har for øvrig ikke store hender, og opplever den ikke som for stor. Alt i alt veldig fornøyd med den til kontorbruk.

  3. Er 1.2.2 ute? Jeg sjekka etter ny igår, men da var det ingenting ute! Jeg bruker 1.2.1 :)

     

    1.2.2 er en OTA-update (Over The Air), så den får du via VillainUpdater (eller hva det programmet het igjen). Nå er jo siden demmes nede for øyeblikket, så det er ikke sikkert OTA'en fungere heller.

     

    (Man må ha 1.2.1 for å få 1.2.2)

  4. Trøbbel i sikte for utvikleren av Cronos-ROMen til Hero. Feeyo anklages for å ha brutt retningslinjene for GNU GPL når det gjelder distribusjon av kode. Desverre har han mottatt en 30 dagers ban fra XDA, og all utvikling av Cronos Droid ROMen ser ut til å ha stoppet opp. Cronosproject sitt eget forum er også tatt ned.

     

    Synd dette, for Cronos var min absolutte favoritt ROM til Hero.

     

    Siste stabile release var 2.1.3

     

    De som vil kan lese en oppsummering av konflikten mellom Feeyo og XDA her.

     

    Jeg satt foran data'en akkurat da dette skjedde, så oppdaterte hyppig på Cronos sitt forum. Ikke så lenge etter utestengelsen fra XDA begynte diskusjonene på Cronos sitt forum, der det ble litt småkrangling mellom Ninpo og Feeyo (utvikleren av FroydVillain henholdsvis Cronos). Etter litt kom det fra Feeyo at han stoppet sine prosjekter, og 10 min etter forsvant alt på forumet bortsatt fra en melding som sa "The end. Thanks for your support". Noen min etter forsvant hele siden.

     

    Synd, ettersom jeg har foretrukket Cronos fremfor Villain en stund nå. Man mister kanskje litt konkurranse også. Det ser derimot ut til at Villain-folka har store planer fremover, så får kanskje prøve andre ROM'er etterhvert.

  5. Telefonen min er og blitt jævlig treig etter at jeg la inn VillainRom 6.2.

     

    Flere som opplever det?

     

     

     

    Min ble i alle fall helt sinnsykt treig etter jeg la inn 6.2. Hang seg hele tiden, og var totalt ubrukelig. Skjønner ikke helt hvorfor folk anbefaler Villain-roms. Har prøvd mange av dem, men er full av bugs alle sammen. Trodde kanskje det var et program jeg hadde installert som gjorde den så treig, men tok alle programmer og innstillinger rett over til Cronos 1.5, og da ble alt fryd og gammen :) Raskeste rommen jeg har prøvd, og har ikke merket noen feil enda.

     

    (Dette er altså Cronos 1.5 som ikke er basert på den offisielle oppdateringen)

  6. Jeg tror det kan være snakk om det første du nevner, at den syncet feil vei. Det rare er jo at den ikke skulle synce kontakter da, samt at noen av kontaktene ble igjen.

     

    Jaja, fikk nå ryddet opp i kontaktene. Nå kjører jeg backup av kontaktene via PIM i tillegg til Outlook. Exchange har jeg aldri vært borti, men jeg får ta å undersøke litt her siden dette skal være så mye bedre.

  7. Nå har jeg fått et lite problem med Touch'en min. Koblet telefonen til PC'en og koblet til gjennom Windows Mobile Device Center. Nå har jeg mistet alle kontaktene bortsett fra 8 stk, og de ligger ikke på PC'en heller. Nummerene som ligger igjen har ingenting spesielt til felles som jeg kan se.

     

    Det rare var at jeg ikke kunne velge å synce kontakter i innstillingene. Har ikke backup av kontaktene heller, det var det jeg skulle gjøre nå :roll: Noen som har vært borti noe lignenede?

  8. Merker du forresten forskjell på Onyx Ultimate eller Jr? Gitt at du har prøvd begge da...

    Edit: Nå har det nettopp kommet en hybrid av Onyx Ultimate og Jr med WM 6.5

     

    Har folk anbefalinger til programmer som sannsynligvis ikke er nevnt i denne tråden?

    Jeg fant denne i går. Hvis det funker er det virkelig et nyttig program, men jeg har ikke fått testet det enda.

    Jr/Ultimate

    Ultimate har flere av programmene til Onyx "bundlet". Det vil si at Opra, Exel, YouTube, HTC Album og flere andre programmer er med. Skinningen av deler av operativsystemet er også inkludert f.eks. inntastingen av PIN. Selv synes jeg at Advanced Config er nyttig så derfor har jeg innstalert Ultimate slik at jeg slipper å installere mange av disse programmene manuelt. Det er altså ikke noen forskjell i WM på de to versjonene, men ultimate har flere programmer med i pakken og den skinner noe. Ultimate har også en annen PhoneApp (eller hva det heter).

    Jeg er egentlig ikke helt sikker hva jeg foretrekker, jeg må prøve ut litt mer ...

    Nå tenkte jeg mest på ytelsen da, Jr vs Ultimate. Men for WM 6.5 går det ikke ann å velge for de nyeste Onyx-versjonene...

  9. Er det noe liv her fortsatt? :p

    He-he, den orginale Touch er etter min menig en skikkelig klassiker, og den holder fortsatt med i svingene, selv om nye modeller frister veldig ...

    Sett bort i fra treg prosessor og lite internminne er Touch'n fortsatt en veldig potent telefon. Det er fremdeles en del som ser litt ekstra når jeg drar opp telefonen fra lommen. Frister litt med ny telefon når jeg for n'te gang får opp melding om at det er for lite minne, men siden jeg er student sier jeg til meg selv at jeg får utnytte telefonen så lenge jeg kan. Touch HD, som jeg gjerne skulle hatt, koster ca 6000kr :dontgetit:

     

    Merker du forresten forskjell på Onyx Ultimate eller Jr? Gitt at du har prøvd begge da...

    Edit: Nå har det nettopp kommet en hybrid av Onyx Ultimate og Jr med WM 6.5

     

    Har folk anbefalinger til programmer som sannsynligvis ikke er nevnt i denne tråden?

    Jeg fant denne i går. Hvis det funker er det virkelig et nyttig program, men jeg har ikke fått testet det enda.

     

    Edit2: Jeg kan også nevne at det ikke er noe problem å flashe med Windows 7

  10. Er det noe liv her fortsatt? :p

     

    Ny har jeg endelig fått finger'n ut og flashet nye IPL/SPL. Kjører for tiden IPL: 2.27 og Hard-SPL: 2.28. Jeg fikk ikke så mye tid til å teste dette ut, men jeg synes telefonen virket litt raskere på enkelte områder.

     

    Windows Mobile 6.5!

    Flashet nemlig ny ROM like etter; Onyx Jr 5.0 beta24 WM 6.5. Nå som WM 6.5 har kommet i RC-fasen tenkte jeg det ikke ville være så buggy. Jeg kjører for tiden dette themet, ser ganske bra ut. Er dog litt usikker på brukervennligheten. Mengden informasjon i hvert panel begrenses litt av plassen, spesielt hvis man sammenligner med f.eks. TF2D/3D som bruker en hel side til hver funksjon. Det føles til tider litt klønete å bruke, spesielt hvis man bruker paneler som er høyere enn normalt som jeg gjør. Når det er sagt har WM 6.5 mange andre visuelle forbedringer, så det føles ikke som om man kjører Windows 3.11 når man går litt inn i menyene. Det er fremdeles mange områder som ser ut som før, men et klart steg i riktig retning for fingervennligheten.

     

    ROM'en reagerer raskt ved bruk, og en del menyer - som f.eks innstillinger - dukker opp med én gang, i motsetning til WM 6.1. Jeg bruker BatteryStatus til overklokking (som jeg mener er helt essensielt i denne telefonen) ved å bruke SecondToday, men da blir teksten på høyre softkey til rare tegn. Desverre er det en del småfeil her og der, men det tror jeg har en del med at diverse programmer ikke er skrevet for WM 6.5, og dermed lager litt krøll. Det skjer av og til at telefonen henger seg, og bruker veldig lang tid på noen operasjoner.

     

    Jeg får se om jeg bytter tilbake til WM 6.1. I øyeblikket virker 6.5 litt uferdig, men moddingen av grensesnittet har akkurat begynt. Vi får se hva tiden bringer. Det fikses også flittig på ROM'en. Det er en del ting jeg liker, man trenger jo heller ikke kjøre Today-programmet som følger med.

     

    Link til Onyx med WM 6.5

     

    Windows Mobile 6.5 Themes

  11. Fikk en PM fra Jihadinmymind, han spurte om jeg kunne liste opp noen anbefalte programmer. Tok en kjapp titt gjennom listen min og skrev opp noen av de programmene jeg bruker mest. Legger det ut her i steden for å sende det som PM:

     

    Pocket CM Keyboard

    SIPChange

    PIM Backup (backup av meldinger, kontakter, anropslogg...)

    Pocket CM Contact

    HTC Album (bildealbum)

    TCPMP (videoavspiller)

    Slide2Play (musikkavspiller)

    HTC Action screen (snarveier)

    FingerMenu

    Opera Mobile/Mini

    TouchRespons (vibrering ved berøring av skjerm)

    Advanced configuration tools (mange innstillinger samlet på ett sted)

     

    I tillegg er det mange som bruker Touch Flo 2D, en enklere variant av grensesnittet i de nyere HTC-telefonene. Selv bruker jeg UltimateLaunch, da jeg kan tilpasse telefonen mer som jeg ønsker.

     

    Den største (og beste?) forandringen får man derimot ved bytte av ROM. Dette sparer deg for tilpassing og innstallering av mange programmer, og du vil få en raskere telefon. Det er dog en viss risiko forbundet med dette, så vil ikke anbefale det før man har fått litt peiling.

  12. Spørsmål angående HTC Touch (vanlige):

     

    Når man kjøpte/kjøper denne mobilen ny, følger det med nettlader? Altså, nettlader som man putter i kontakta i veggen?

     

    Jeg kjøpte min brukt, og da fulgte det ikke med noen nettlader. Selger sa at man bare brukte usb-kabelen til pc'en, og det er det jeg har gjort. Fikk den akkurat igjen fra verksted (for spesielt interesserte) der de hadde skiftet mainboard. (Hvorfor ikke bare gi meg en ny en?) Uansett, det stod også skrevet følgende:

    "Husk å lade apparatet med 230v strømadapter."

    Derfor jeg spør..

    Det følger med nettlader. Hvorfor man absolutt skal lade via veggkontakten skjønner jeg ikke, lader ofte mobilen via USB-kabelen selv. Ikke at jeg er noen ekspert på mobillading da...

  13. Satt og skikket litt på XDA-forumet her om dagen, og kom over noen programmer som er verdt å nevne:

     

    - TouchResponse (Vibrering ved berøring av skjerm. Til forskjell fra det programmet som vi prøvde omtrent når Touch kom ut, fungerer dette! Man kan stille hvor lenge den skal vibrere, og om den bare skal gjelde for SIP eller enkelte programmer. Anbefales!)

     

    - FingerMenu (Erstatter de kjedelige menyene med fingervennlige menyer. Ikke mange argumenter for å bruke stylusen lenger! Må installeres på telefonminnet.)

     

    - VAlert (Skreddersy vibreringen til ringetonen. Har ikke prøvd programmet selv, men virker morsomt)

  14. Tobias (eller andre): vet du om det er mulighet for å skru av en alarm i Fizz Alarms etter man har snoozet? Altså før den ringer igjen. Kjipt å stå opp rett etter man har snoozet og så gå i dusjen... piiip, piiip, piiip!

    Næmen, Super da!

    Det er jo helt feil å stå opp etter å ha brukt slumre-knappen! Hele vitsen med den er å lukke øynene å slumre i den varme senga, litt til ...

     

    Vet godt hva slumrefunksjonen egentlig er ment til, men tingen er at jeg flere ganger har slått av alarmen og sovnet fordi jeg ikke stod opp meg en gang. Må bare ligge litt til i den varme sengen :) Det egentlige problemet er vel at jeg legger meg for sent...

     

    Er forøvrig godt fornøyd med Fizz Alarms, da jeg bruker alle funksjonene mye. Irriterer meg litt over at man må trykke to ganger for å foreta et valg, men blir vant til det.

  15. Ahh, takker Andy! Skal legge det til så snart jeg får tid.

     

    .NETCF 3.5 har jeg faktisk en link til i listen fra før av, det virker rimelig enkelt der i alle fall.

     

    Jeg er ute etter en rask ROM uten mye dilldall. Ting og tang kan jeg legge inn etter hvert, selv om det er greit å ha det ferdig installert. Men hastighet kommer først, har irritert meg nok over treig telefon.

     

    Tobias (eller andre): vet du om det er mulighet for å skru av en alarm i Fizz Alarms etter man har snoozet? Altså før den ringer igjen. Kjipt å stå opp rett etter man har snoozet og så gå i dusjen... piiip, piiip, piiip!

  16. Hmm, tror jeg trenger å oppdatere ROM-delen av listen min. Tok en kjapp tur innom XDA og så mange nye ROMs som jeg ikke hadde sett før. Har lenge planlagt å legge inn ny ROM (eller samme som før), men det blir liksom aldri tid til det.

     

    Er jo en stund siden jeg oppdaterte listen min med programmer og slikt. Nå har ikke jeg fulgt så veldig mye med de siste månedene, men tenker dere andre har mange nye programmer og tweaks som burde deles med andre Touch-elskerne :)

     

    Fyr på med forslag så skal jeg oppdatere listen!

  17. Men har jo spart mye penger paa at jeg ikke har faatt sendt saa mange meldinger da, iogmed at jeg har Onecall og de er dritdyre her nede, over 10 kroner per minutt aa snakke, men sms paa ca. 2,50 er ikke saa fryktelig galt :)
    I og med at du har Onecall, har du prøvd å resette telefonen og taste inn et 1-tall før pinkoden? Når du kommer til Norge igjen må du taste inn pinkoden uten 1-tallet.
×
×
  • Opprett ny...