Gå til innhold

Panter7

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Panter7

  1. "med DVB-T innebygget" -> Tv motager -> nrk lisens. Og vips da ble den utelukket fra framtidige kjøp.

    Bare gi beskjed til NRK om at de kan sende en autorisert TV-reparatør for å plombere DVB-T mottageren. Da slipper du lisens, uansett om de velger å plombere eller ikke. Selv ser jeg ingen hensikt i å ha DVB-T på en PC-skjerm.

     

    16:10 er mere riktig i forhold til synsfeltet vårt.

    Det fins ingen fasit på hva som er best for synsfeltet vårt. 16:9 er f.eks det beste skjermformatet man kan bruke til å se 16:9 filmer.

     

    ...skulle heller sett dobble linjer, 3840 x 2160 pixels.
    3840x2160 er en fin oppløsning. Da blir bildene mere glatte som på en CRT-skjerm som har runde pixler som er mye mye bedre :thumbup:

    Hvis du vil ha like myke pixler som CRT så kan du jo bare legge matpapir over LCD-skjermen. Og enn så lenge en rekke programmer/OS har problemer med skalering av tekst/bilde og andre detaljer så vil så høy oppløsning på en 23-27" skjerm bli utrolig plagsomt.

     

    ..sorry (correction) firedobbel.

    Do you speak norwegian? In that case, kan du rette det til dobbel igjen.

    Har heller ikke sagt det er fasit'n med 16:10 bare bedre enn 16:9. Selvfølgelig er det best å se film som er laget i 16:9 format med en tv som er 16:9. Men dem kunne like gjerne lagd filmer og programmer i 16:10. Og da hadde det blitt standaren for skjermer også.

    Så du mener at et bilde med glattere kanter blir mere plagsomt å se på??? Ingen som har sagt at dem trenger å ha det på dem minste skjermene. Men jo større skjermene er jo større blir også pixlene. På min 26" monitor kunne jeg godt hatt 3840x2160.

  2. For noen idioter som går over til det idiotiske formatet 16:9. Må ha vært noen med et snevert syn eller smale briller som fant på det formatet. 16:10 er mere riktig i forhold til synsfeltet vårt. Dem slutter vel snart å lage monitorer for nå blir dem like dårlig som tv'n er. 1920x1080 blir vel snart max oppløsning på monitorer i framtiden. :mad: IDIOTER!!!!! :mad:

×
×
  • Opprett ny...