Gå til innhold

kjall

Medlemmer
  • Innlegg

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kjall

  1. Har en ny FS Scaleo P 2666 levert med vista som jeg prøvde å installere XP på. Oppdaget i etterkant at det ikke fantes drivcere til XP. Det fulgte ikke med DVD med vista på sammen med maskinen. I brukermanualen står det at ved systemgjennoppretting skal jeg ved oppstart trykke F8 og velge Advanced boot options for å reparer windows.

    Men når jeg trykker F8 får jeg bare opp Sikkermodus og diverse andre valg, ikke Advanced boot options. Mulig dette ble borte etter at jeg installerte XP. Et annet problem er at jeg la inn XP i tillegg til vista. (vista ligger fortsatt på c:) Men under oppstart får jeg ikke valget mellom xp og vista. xp starter hver gang. Trykker jeg F8 er kun xp som står.

     

    Hva gjør jeg for å få tilbake vista?

  2. Har kjøpt meg en sånn: http://www.dinside.no/data/lyd-bilde/video.../art792886.html

     

    Jeg har installert medfølgende programvare Pinnacle studio 11 og oppdatert skjermkortdriver og directx. Jeg har også satt alle capture device instillinger i Pinacle studio riktig.

     

    Likevel får jeg ikke frem noe bildet i Pinnacle studio. Får heller ingen feilmeldinger. Alt ser tilsynelatende i orden ut.

     

    Sammen med Pinnacle studio følger et lite program som heter AM Capture med. Her får jeg opp videosignalet men ingen lyd. Dermed er jeg like langt.

     

    Noen som vet om en løsning på problemet.

  3. Har veldig mange bilder på 4000 x 2240 piksler som jeg ønsker å redigere til 1280 x 717 piksler.

     

    Fant fram til programet Pixreziser som er perfekt til dette her. Men problemet er at skal jeg redigere flere bilder på en gang får jeg maks størrelse på 1200 piksler. Redigerer jeg derimot et og et kan jeg velge hvilken som helst størrelse.

     

    Er det noe jeg gjør feil eller er programmet slikt? Finnes det isåfall et bra alternativ til det programmet?

  4. http://playback.no/index.php?option=com_co...1&Itemid=85

     

    Finnes det noe gratisalternativ til dette programmet?

     

    Er ute etter et program med spesiellt disse egenskapene som playback har:

     

    -Alle musikkfiler blir kjørt gjennom en normaliseringsprosess. Med et avvik på +/- 0.5 dB slipper man altså å hele tiden justere volumet opp og ned på mixer eller forsterker.

     

    -Ingen vanlig crossfading

    PlayMaster er en "intelligent" avspiller. I motsetning til en vanlig cd-spiller/WinAmp/Windows MediaPlayer osv. som spiller hver enkelt låt fra start til stopp med pause mellom hver låt henter PlayMaster opp en rekke informasjon fra hver enkelt musikkfil som angir når den skal starte, stoppe, fade inn, fade ut etc.

    Dette medfører at det aldri oppstår noen pauser mellom låter, ei heller noen dobbelbeating. Alt glir fint inn i hverandre og gir en god lydopplevelse for gjestene.

  5. Har en ny Fujitsu Siemens Amilo PC med windows vista. Den finner routeren, en Jensen AirLink 6954 , men når jeg skal koble til den trådløse tilkoblingen får jeg beskjed om at det mislykkes av ukjent årsak. Har pc'er i nettet med windows xp, de har ikke dette problemet.

     

    Noen som vet hva årsaken er, det kan vel ikke være at routeren ikke støtter vista? Har prøvd pc'en mot en dlink router, og der hadde den ikke det problemet.

  6. Har en fjuitsu siemens amilo a bærbar pc. Da jeg skulle starte den i dag fikk jeg valget mellom å starte windows på vanlig måte eller i sikkerhetsmodus.

    Uansett hva jeg velger får jeg bare svart skjerm.

     

    Når jeg prøver å installere Windows Xp på nytt kommer jeg til skjermen der det står trykk enter for å installere windows. Når jeg trykker enter står det:

    Kontrollerer 76317 MB Harddisk 0 på Id 0 på buss 0 på iaStar... nederst på skjermen og ingen ting mer skjer.

     

    Noen som har hatt samme problem eller vet en løsning?

     

    På forhånd takk!

  7. Har en maskin med Abit NF7-M hovedkort og western digital 120 GB HD. Problemet utarter seg slik: maskinen starter opp og går i ca 3 sekunder, så stopper prosessoren og hardisken, men maskinen skrur seg ikke helt av. kobler jeg av harddisken starter den på vanlig måte. har testet disken på en annen maskin, og da virka den problemfritt.

     

    Noen som har opplevd noe lignende? Og vet om noe kan gjøres? Eller må jeg kjøpe nytt hovedkort. (har noenlunde greie på pc, så jeg har prøvd det meste snart)

×
×
  • Opprett ny...