Gå til innhold

lihaug

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lihaug

  1. queues på 10k er da ikke noe det. Var jo køer på 40k i starten av vanilla wow. Dette hører til vanilla experience!

    De største serverene i vanilla hadde rundt 20k spillere, men aldri mer enn ca 3000 online på en gang (husker ikke om det var totalt eller 3000 per faction). Serverene gikk i locked lenge før 40k kunne lage en karakter, så queues kunne aldri komme opp i så høye nummer (selv ved launch).
  2. Tror ikke jeg har prestert å aktivere ekstern skjerm, har aldri brukt funksjonen før. Det er heller ingen alternativer for oppstart, OS skal lastes automatisk.

     

     

    Edit: Har testet med ekstern skjerm, samme problem.

     

    Kan det være skjermkortet som er defekt? Må innrømme at som tidligere spillegal så har maskinen fått gjennomgå litt, men det siste halve året har det ikke blitt kjørt stort kraftigere enn minesveiper.

  3. Hei

     

    Jeg har en Fujutsu Siemens Amilo Xa 1526 laptop som jeg har vært storfornøyd med i nesten 2 år. I morgest pakket jeg den ned og tok den med på jobben, men når jeg skulle starte maskinen på jobben var skjermen sort.

     

    Datamaskinen starter helt vanlig (forutenom at jeg ikke får skjermbilde), ingen ulyder eller pipelyder. Det virker som den stopper midt i POST fordi den indikerer ikke at den laster operativsystemet fra harddisken (harddisklampa lyser ikke). Jeg ringte support og de tror at det er harddisken som er ødelagt. Skal ikke maskinen fullføre post og slå på skjermen selv om harddisken er defekt? Hvis skjermen er defekt, skal ikke maskinen likevel boote OS?

  4. Kort og enkelt spørsmål: Er det noen betydelig forskjell i ytelsen på ATI 4850 med 512mb eller 1024mb hvis jeg kjører 2 av dem i crossfire? Ser at ny-pcen begynner å bli ganske dyr og er vel lite vits i å kaste 500kr ut vinduet. Er det noen spill som krever så mye gfx minne? Forøvrig E8500, asus p5q pro og 4gb minne.

     

    Edit: Handlevogn

  5. Fordommer eller ei, vil påstå at det er idioti å kjøpe et 9600GT fremfor et 4850. Med mindre du har opplevd direkte dårlig behandling fra ATI og står på det som en prinsippsak så anbefaler jeg 4850 over alt annet, dette kortet gir uten tvil mest "bang for the bucks".

    Har personlig et helt nøytralt syn på det så denne anbefalingen er ikke fra en ATI groupie.

     

    Hvis HK'et ditt har støtte for Crossfire så kan du sette inn et ekstra hvis du føler for en billig (men ekstremt bra!) oppgradering.

     

    https://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=365213

    https://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=354887

     

    200kr er ikke akkurat noe å skrive om.

×
×
  • Opprett ny...