Gå til innhold

FrokenKiwi

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

FrokenKiwi sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvis jeg forstår rett så moser/knuser denne kornet? Mandler til marsipan og mandelmel må raspes/rives for å ikke presse ut oljen. Jeg har prøvd å kjøre mandler i Kenwood kjøttkvern. Det går ikke. Du må ikke ha en maskin/ett redkap som kun kan lage mandelmel, de kan og rive sjokolade og andre harde ting. Takk. Har du prøvd den? Finner ingen seriøse tester?
  2. Takk, men det er en sånn type jeg har. Moderne produsert, kjøpt på Kitchn. Skulle være kvalitet. Var dyr. Så jeg er på jakt etter spesifikke merker og modeller som er gode, for de er ikke nødvendigvis gode bare fordi de ser ut som arvegodset, som gjør en god jobb.
  3. Dere som lager marsipan, eller mandelmel; hvilken kvern bruker dere? Ønsker meg ny og lurer på hva som maler bra. Den manuelle jeg har lager for grov marsipan, selv med 4 - 5 runder i kvernen. Også har den dårlig kapasitet; lite hull i toppen og ikke noe brett rundt. Jeg lager minst 1 kg marsipan i desember.
×
×
  • Opprett ny...