Gå til innhold

Far_til_dine_barn

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Far_til_dine_barn

  1. FEAR var et bra Fps spill. Ikke noe mer, ikke noe mindre. God ide å mikse inn "Ringu horror".

     

    Men jeg synes skrekken kom litt for mye i bakgrunnen. Alma dukket her opp her og der uten at jeg tenkte så mye over det, og det endte med at jeg var ganske likegyldig.

     

    Actionen ble rett og slett for inntens til at jeg klarte å ta notis av alle skrekk effektene, og jeg var hele tiden på alerten for nye fiender. Skrekk følelsen var rett og slett fraværende.

     

    Hvis de klarer å gjøre skrekk elemntene tydeligere så har jeg tro på spillet, Ellers blir det bare et ordinært fps spill. Et i mengden.

  2. Jeg gleder meg mest til Versus :)

     

    Men, egentlig, syns jeg FF-serien har tapt seg. Etter psx-generasjonen har det lissom mistet sjarmen sin. Og så har alle mennene blitt så feminine...

     

    Versus virker som det har et spennende plot. Blæh, jeg vil ha en mann som helt!

     

    Hehe ja du sier noe. Selv mener jeg at ingen av spillene til psx kommer opp mot SNES generasjonen (IV VI). Og når det gjelder metroseksuelle sytepaver må Squall i VIII være den aller værste :sick: . Men som du sier så ser plottet spennende ut.

  3. De FF spillene jeg har spilt

     

    Final Fantasy III: Spilte re-maken til DS. Dette er et gammelt spill og mangler dybde i karakterene og storyn er så og si fraværende. Likevel verd å spille. Har forøvrig en "hemmelig boss" som kan måle seg med Ozma i vanskelighetsgrad.

     

    Karakter: 7/10

     

    Final Fantasy IV: Det første final fantasy spillet med en dyp og spennende story. Spillet er full minneverdige øyeblikk, uten at jeg skal spoile noen her. Har rundet SNES versjonen (FF2) GBA versjonen, og er i nesten igjennom DS versjonen. Til dere som har en DS er dette et must buy. Dette er også nummer to på min liste over de beste FF spillene noen sinne

     

    Karakter: 9/10

     

    Final Fantasy V: Det første spillet jeg prøvde i serien. Sammenliknet med IV var dette en nedtur. Ikke samme dybde i story eller karakterer. Har oppgradert job systemet fra III. Egentlig ikke så mye å skrive om det, for meg er dette et helt ordinært spill. Ikke spesielt bra ikke spesielt dårlig. Er det lov å håpe på en re- make til DS? mulig det vil komme bedre ut?? :hmm:

     

    Karakter: 6/10

     

    Final Fantasy VI: Det beste Final Fantasy spillet noen sinne, og et av de beste spillene uansett sjanger. Har du ikke spilt det, så skamme seg ;) En gripende og spennende story, og karakterer som er morsomme og dype, uten at de blir platte og svulstige. Spillet har forøvrig tidenes bad guy :w00t: Krever en DS remake nuh :D PS: spillet finnes til GBA. Playstation versonen er desverre ikke noe å skrive hjem om.

     

    Karakter: 10/10

     

    Final Fantasy VII: Det mest populære FF spillet. Final fantasy 7 brakte serien ut til massene, og har nærmest fått gude status blant final fantasy fansen. Spillet er bygd rundt den samme lesten som VI. Det vil si vi har en tidlig kjent trussel, et stykk ondt imperie/selskap, pluss en følelses ladet øyeblikk (Aries død, og det at de har baller til å holde henne død :thumbup: Er så ufattelig lei av karakterer som dør for så å bli vekket til live igjen). Et bra spill men når ikke helt opp til IV, VI.

     

    Karakter: 8/10

     

    Final Fantasy VIII: Hotel Cæsar goes final fantasy. Dette er noe av det flaueste jeg har lidd meg igjennom. Den dype storyen er blitt erstattet med en latterlig såpe opra om en emo uten sosiale antenner, som til syvende og sist trenger litt kos og kjærleik. Det klart svakeste spillet i hoved serien (tar ikke med spin offs)

     

    Karakter 4/10

     

     

    Final Fantasy IX Fryktet at hele serien skulle gå dukken med VIII, men IX bringer Final Fantasy tilbke på skinner igjen. Flott story, dog noen litt spesielle karakterer (Zidane ser ut som noe Michael Jackson kunne hatt som kjærledyr). Men et spill som er strålende om vi sammenlikner med den katastofalt ræva forgjengeren :yes:

     

    Karakter: 8/10

     

    Final Fantasy XII: Det beste Final fantasy spillet siden...tja.....IX? Fikk aldri prøvd X dog. Et nytt kampsystem som er omdiskutert, men som jeg likte godt (selv om gamebits gjør det litt vel enkelt. Hovedpersonen er befriende "orginal" i FF sammenhengog storyn er bra (selv om Star Wars ringer i det fjerne. Det viktigste er at Final Fantasy XII bringer håp om at SquerEnix forsatt kan lage Final Fantasy spill ;)

     

    Karakter 8/10

×
×
  • Opprett ny...