Gå til innhold

d-duppsko

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av d-duppsko

  1. Jeg hadde problemer med dårlig batterikapasitet på den første c905 jeg hadde... Den varte bare i 1,5 dag før den var tom, og det var ikke noe voldsomt med ringing eller meldinger.

    Men etter at jeg fikk ny så var batterikapasiteten mye bedre. Nå lader jeg telefonen etter 3-4 dager, og da med en del meldinger og ringing hver dag.

     

    Og med lite ringing og meldinger så kan den holde 5-6 dager mellom hver lading.

     

     

    Hvis du har av de første som ble produsert så er det mulig du har samme typen som jeg hadde først, så da ville jeg sendt den på service så de hadde fått sjekket den...

  2. Lurer på en ting....

     

     

    Jeg har en C905 som blei druknet i vaskebøtta for en stund siden, meldte dette til forsikringa og fikk ny mobil tilsendt.

     

    Nå har den gamle liggi til "tørk" i et par måneder og jeg tenkte jeg skulle prøve den igjen for å se om det kanskje hadde blitt liv i den. Den starter opp og funker sånn delvis, men det står bare inaktivt simkort på skjemen, også har jeg et merke oppi i hjørnet av et telefonrør med rød strek over seg...

     

    Er det mulig å få denne igang igjen eller er den bare å kaste/bruke som deletelefon??

    Eventuelt hvordan!

  3. Da har jeg fått svar fra Sony Ericsson også. De sa at feilen med at menyen henger når jeg går inn/ut av kalkulator er løst med siste firmware. Har lagt inn siste firmware men har fortsatt problemer. Men nå er feilen litt anderledes. Når jeg går inn på kalkulator og ut igjen også skal inn igjen så hopper den bare ut i menyen igjen uten å starte kalkulatoren. Har også fortsatt problemer med at den skriver medlinger ut av skjermen.

    Prøvde å legge inn firmware på nytt men fortsatt samme feil....

  4. Nei høytaleren er bra nå. Men er litt skeptisk siden jeg meldte fra om de feilene jeg har på den nye telefonen når jeg leverte inn den gamle. Regner med at det bare er software oppdatering som skal til, men vet jo aldri når den kommer...

     

    Regnet også med at den hadde siste firmware, men det hadde den ikke. Har lastet inn siste firmware, men feilene er der fremdeles. Sendte en mail til Sony Ericsson for å høre om dette er kjente feil, og om de eventult har en release dato på ny firmware som løser feilene. Håper jeg får svar fort...

  5. Nå har jeg endelig fått ny mobil... Tok sin tid dette...

    Men er feil på den nye jeg har fått også....

    Henger fortsatt i menyen, og driver fortsatt å skriver meldinger ut av skjermen... Får heller ikke utført videoanrop(ikke at det er veldig aktuelt, men kjedelig at det ikke virker når muligheten er der)

    Vet ikke hva jeg skal gjøre med dette. Har ikke så lyst til å sende den inn igjen, regner ikke med at det finnes noen løsning på dette ennå så lenge jeg nettopp har mottatt ny telefon. Regner med at den har siste firmwaren.

    Hva ville dere ha gjort?? Byttet til en annen modell?

  6. Jeg har levert telefonen på reperasjon. Snart 2 uker siden jeg leverte den nå så håper de er ferdige snart.

    I følge en jeg pratet med på serviceavdelingen så hadde det vært mye feil på de første som kom men min var den første han hadde vært borti som høytaleren hadde kuttet ut på.

     

    Ser du skriver at lyden kommer tilbake hvis du trykker på c-knappen. Har ikke prøvd det, men det hendte jo at jeg fikk lyd når jeg trykket på noen knapper, men trykket bare helt vilkårlig så jeg traff vel sikkert innom c-knappen noen ganger:)

     

    Det jeg er litt redd for er at feilen skal komme tilbake etter en liten stund. Jeg har en stygg uvane av å få ting som ikke fungerer, og har en litt dårlig følelse med denne telefonen... Men håper de finner ut av det og løser det, for har vært veldig fornøyd med bortsett fra de feilene den har hatt.

  7. Fikk min C905 rett før jul, og har vært stort sett fornøyd frem til nå.

    Men i går kuttet høytaleren ut. Kommer en liten lyd fra den av og til hvis jeg trykker litt på diverse knapper. Men hvis du setter på "Høytaleren" så fungerer den. Men litt upraktisk når jeg er ute blandt folk:(

     

    En annen feil er at tastaturet har begynt å løsne nederst i venstre hjørnet. Trykker det på plass også går det et par dager før det løsner igjen..

     

    Har også problemer med at når jeg går inn på f.eks kalkulator i meny, og trykker tilbake så fryser bilde seg. Da er det kun kalkulator som er tilgjengelig i meny, men de andre valgene kommer opp igjen så fort jeg trykker på en annen knapp.

     

    På enkelte tekstmeldinger så kommer teksten for langt ut til høyre så det forsvinner et par bokstaver, men dette er ikke alltid.

     

    Har også hatt problemer med at når jeg skrev tekstmelding så ble alle t'r tykke og fikk skygge. Dette blei borte etter å ha restartet telefonen...

     

    Syns også batterikapasiteten er alt for dårlig, holder sjelden mer en 1,5 dag, og jeg bruker den ikke ekstremt mye...

     

    Får ikke utført videoanrop, ser flere har hatt feil med dette...

     

    Har forsøkt å reinstallere firmware, men har ikke blitt noe bedre. Så må nok levere fra meg telefonen på service over helgen.

     

     

    Er det flere som har hatt tilsvarende feil på sine C905?

  8. Har også en C905 og det virker som det er en bug i firmwaren, har forsøkt å legge inn firmware på nytt men det er fortsatt problemer.

     

    Har du samme problem på din?

     

    Problemet er at hvis du går inn på kalkulator, og trykker tilbake for å komme tilbake til meny så virker det som den henger. Alle de andre valgene blir borte, men kommer tilbake når du trykker på en tast. Ikke noen stor feil, men allikavel...

     

    Hvordan er forresten batterikapasiteten på din?

  9. Er det noen her som har installert Vista på sin ZD8000?

     

    Jeg installerte Vista Ultimate og alt fungerte helt fint, syns til og med at maskinen blei raskere:)

    Men får ikke lyden til å fungere. Har forsøkt å laste ned drivere, men får feil under installasjon. Har forsøkt å bruke de fleste av driverene som ligger innebygd i Vista, men uten hell. Lydkortet er Realtek AC97

     

    Har sendt en mail til HP service senter, for å høre om de hadde noen planer om å legge ut drivere i nærmeste fremtid men fikk svar fra de om at de ikke kom med lyddrivere som støtet Vista til den maskinen og anbefalte å legge inn XP igjen...

     

    Så er det noen som har forsøkt dette på sin maskin og fått det til å fungere eller må jeg kjøpe ny laptop hvis jeg vil bruke Vista?

  10. Er det noen som vet om det er mulig å få installert bildeprogrammet som følger med i Vista i XP?

    Hadde Vista installert på laptoppen en liten stund og savner de mulighetene som Vista hadde. Har forsøkt å søke på Windows Photo Gallery men har ikke funnet noen steder hvor det kan lastes ned. Eller om det finnes noen liggnende programmer for xp.

×
×
  • Opprett ny...