Gå til innhold

naits150

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av naits150

  1. Dersom du vil at din server skal dele ut adresser på samme LAN som en annen dhcp server, bør du skru av den ene. Ellers vil det være tilfeldig hvilken dhcpserver som deler ut adresser til hvem.

     

    Det var kjipt. Er ikke jeg som styrer de andre serverne, men jeg må koble meg til deres LAN for å få internett :( Sykt at det ikke finnes en løsning på dette. Men det er jo fortsatt MS vi snakker om da desverre.

     

    Takk for raskt svar btw :)

  2. Hei!

     

    Jeg driver å skal sette opp en windows 2003 server med følgende funksjoner:

     

    DNS

    AD

    Fildeling

    DHCP

     

    Det jeg lurer på er om det går an å legge inn DHCP når serveren er koblet til et eksisterende nettverk med DHCP. Slik at alle maskinene som ikke er med i domenet "fra veggen" får internett gjennom dette domene men ip-adresser og allt annet fra mitt domene? Kanskje litt fattig forklart, men rop ut hvis dere ikke skjønner hva jeg mente:)

     

    På forhånd takk.

  3. Spørs kanskje hva du bruker maskinen til. Med sli får du jo physX, som er bra i spill. Men med det ati kortet får du mer for pengene enn om du skulle valgt nvidia. Og det ati kortet drar nok alle spill som er gitt ut d.d.

     

    Men siden HK ditt kun er nvidia sli støttet ville jeg nok (uøkonomisk som jeg er) valgt to nvidia kort i sli :) Veldig god programvare også for nvidia!

  4. Hei!

     

    Har du prøvd å laste ned asus EPU-6 engine? Den clocker både ramen og prosessoren din. Kjører en i7 (husker ikke nummeret på den) men den er standard satt opp til 2.9 GHz, når jeg installerte EPU så kjører den på 3.2 når den trenger det, og rammen blir clocka opp 30-40 MHz :p

     

    Det er ikke den metoden du får utnyttet mest mulig av prosessoren, men da er du ihvertfall sikker på at ingen ting går til helv*** :) Vil tro at EPU klarer å clocke cpuen din til hvertfall 2.9 GHz!

  5. Dette var kjempe info gutter (og jenter..?).

     

    Skal laste ned visual c++ og gå derifra. Det viktigste for meg er å lære meg språket først og fremst, så får jeg prøve å skjønne hvordan c++ funker, og hva jeg må kunne videre for å utvikle meg innen språket.

     

    Det blir sikkert en del flere spørsål rundt tema i tiden som kommer på forumet.

     

    Tusen takk alle sammen for raske og gode svar :)

  6. Jeg vil ikke anbefale visual basic ettersom det faktisk ikke er i nærheten av c/c++ i det hele tatt(er sånn circa å sammenligne en lada med en f-16).

    Jeg anbefaler sådan Visual C++ 2008 Express, er det jeg bruker i windows(i linux går det på kate + gcc), og er desidert det enkleste å sette opp synes jeg.

     

    Det høres logisk ut!

    Er det med editor i visual c++ ? Eventuellt, witch editor to use? :)

  7. Hei!

     

    Da var det enda en noob som skal lære seg programmering. Har lest meg kvalm på nettet for å prøve å finne det "beste" kompilerings programmet og editor.

     

    Kan noen fortelle meg litt om hva som skiller MinGW og Dev-C++ ? Kanskje komme med alternative kompilerings programmer?

     

    Funker Winedt som editor? Eller er det heller noen andre editorer dere vil anbefale?

     

    Jeg bruker Windows 7 X64, og jeg vet ikke om det har noe å si for hvilken kompilator jeg skal bruke.. Hjelp! :D

×
×
  • Opprett ny...