Gå til innhold

kvaule

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kvaule

  1. Bestilte iPhone 4 16gb fra Apple store på fredag ettermiddag. Da jeg skulle bekrefte bestillingen fikk jeg en feilmld (Timed out eller noe i den duren). Tenkte jaja, får vel bestille på nytt. Før jeg skulle bestille på nytt sjekket jeg kontoen min, og pengene var allerede trukket fra konto uten at jeg fikk noe som helst form for bekreftelse mail. Ringte da Apple og hu britiske kjerringa jeg snakket med (som hørtes ut som en MILF btw^^) prøvde å finne bestillingen min i systemet uten hell. Til slutt i samtalen konkluderte hu med "system overload" og at jeg skulle vente til mandag for å se om jeg fikk en mail da.

     

    Er litt skeptisk. Noen som har opplevd det samme?

  2. Bandet Zeal fra Ski i Akershus lanserte debut-EPen Vision før jul. Den inneholder fire låter innenfor sjangeren metalcore. Vi er inspirert av alt fra jazz til dødsmetall, og er fortsatt i utviklingsfasen når det gjelder sjangertilhørighet. Vi føler oss spesielt inspirert av band som Opeth, Dream Theater, In Flames, Mastodon og Lamb of God. Vision består av fire ganske forskjellige låter, med både rolige og mer heavy partier. Som sagt er Zeal stadig i utvikling, og vil ha tilbakemeldinger på verkene våre.

     

    Tracklist:

    The Great Theft (6:40)

    Ravage (4:45)

    Interlude (0:24)

    Conclusion: Arouse (3:52)

    Ache (2:32)

     

     

    MySpace

    Facebook

    urørt (nylig opprettet)

     

    loooooove <3

  3. Software oppdatering til Arena er nå tilgjengelig.

     

    Etter oppdatering virker telefonen mye raskere i menyer og nettleser. I tillegg ser det ut til at album cover kan vises. Problemene med kontaktene og +47 osv skal visstnok være fikset, men siden jeg har lagret begge deler så har jeg ikke fått testet dette enda. Men jeg mener LG var klar over dette som et av de større "problemene" som skulle oppdateres.

     

    Hvordan oppgraderer man? Har prøvd med LG updating tool, men får bare at modellen ikke støttes.....

  4. Noen som har bestilt denne fra pixmania.com? Hvordan er det med momsen/toll på varer derifra, for pixmania sender jo fra Frankrike. Står jo ikke annet på siden enn 120 kr i frakt.

     

    Jeg bestilte fra Pixmania. Er veldig fornøyd, bestilte før forrige helg og fikk den tirsdag :) Tror kanskje det skal komme et fortollingsgebyr på ca. 200 kr, men har ikke kommet enda hvertfall. Momsen er inkludert i prisen :p

     

    Hvilken farge fikk du da?

     

    Bestilte sølv :)

  5. Noen som har bestilt denne fra pixmania.com? Hvordan er det med momsen/toll på varer derifra, for pixmania sender jo fra Frankrike. Står jo ikke annet på siden enn 120 kr i frakt.

     

    Jeg bestilte fra Pixmania. Er veldig fornøyd, bestilte før forrige helg og fikk den tirsdag :) Tror kanskje det skal komme et fortollingsgebyr på ca. 200 kr, men har ikke kommet enda hvertfall. Momsen er inkludert i prisen :p

  6. Så, jeg har ikke hatt min arena i mer enn 2dagen nå og er så langt rimelig fornøyd:)

    MEN, jeg har et lite problem med internett/wi-fi..jeg er tilkoblet det trådløse nettverket her i huset og har tastet inn alle innstillingene og sånt..ingeting er tilsynelatende galt der, men når jeg prøver å gå innpå nettleseren med wi-fi (samme vilken nettside) kommer det bare opp melding "finner ikke den forespurte verten".. Noen andre som har samme problem?eller har noen råd?

     

    Prøv å resette ruteren din ;)

  7. Noen som vet om et bra konverterings program hvor man kan konvertere til 800x480 som funker på Arena?

    Høyeste oppløsningen Arena'en kan vise er 720x480.

    Men prøv XMedia Recorde. Den har en egen innstilling for Arena'en. Med litt triksing på innstillingene så får du veldig bra video på tlf. Programmet er på tysk. Men språket kan endres til engelsk etter man har innstallert. :)

     

    Takk, funka fett =D

  8. Forøvrig er det verdt å nevne at du ikke kan høre på musikk samtidig som du spiller. Dersom du starter et Java-program, stopper nemlig musikken.

     

    Dette er også feil! Riktig at musikken stopper når man starter et java program, men hvis man starter et java program, bruker multitask funskjonen, starter musikken for så å fortsette java programmet, kan man høre på musikk!!! Amobil skulle nok ha testet telefonen litt mer skikkelig gitt. Er jo en annen feil i testen som jeg har beskrevet lenger opp på siden her.

     

    Så nå snakker vi 1-2 terningkast opp!!!!!

  9. Skriv din kommentar....

    For det første er det vanskelig å endre innstillingene. Dersom du er velger en innstillingspost hvor du må taste inn noe, for eksempel e-postadresse, brukernavn eller passord, dukker tastaturet opp. Når du er ferdig kan du ikke få ned tastaturet for å bla videre i innstillingsmenyen. Da må du bla på en knøttliten del av skjermen til du finner en innstillingsmulighet som ikke krever tastaturet og trykke på denne. Så lenge tastaturet er oppe, kan du heller ikke se de nederste innstillingene i listen.

     

    Dette gjelder forøvrig ikke bare e-postinnstillingene, men alle innstillingsmuligheter på telefonen.

     

    Dette er rett og slett helt feil! Når tastaturet er framme finnes det en knapp med en pil pekende nedover oppe til høyre på tastaturet som får det vekk igjen!

  10. Jeg prøver å legge inn MeBoy på telefonen som er et java program, men når jeg skal installere det så kommer det "nettverktjenesten er ikke tilgjengelig" Noen som har fått dette til?

     

    Fikk det til. Men er det noen som vet hvorfor det lagger så sykt hvis man sammenlikner med for eks SE k800i?

  11. Da har mpx.no flyttet dato for Arena til 18. mai. Lurer på om jeg da skal bestille fra utlandet. De som har kjøpt fra handtec.co.uk, er dette helt greit? Ingenting ekstra i instillinger eller noe som må gjøres?

     

    RED.: Ser selvfølgelig at dette er svart på tidligere. :)

    Ja, helt greit å handle fra de. De kan visst vere litt treig m å sende ut (som de var med meg), men bare å sende noen mailer til de hvis det skjer. :p

     

    Når du bestiller fra Handtec, så får du engelsk lader. Men på Clas Ohlson får du en omformer til 59 kr. Denne: http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=55498379

    Ellers kan den jo seff lades m usb kabelen, men det tar lenger tid.

     

    Og no er den blitt 200 kr billigere enn då eg kjøpte den. :p Og se på ex vat prisen. Siden vi bor utenfor EU, så er det den du betaler. Og kanskje tollvesenet her heme glemmer glemmer deg og.. ;)

    Hehe... Ser at det er FedEx som har hovedleveransen. De er usannsynlig trege med å sende ut regning for fortollingsgebyr/utlegg og mva, så du får den nok om et par måneder. Bestiller mye fra USA med FedEx privat og det tar ofte et par måneder før regninga fra FedEx kommer. Og den kan noen ganger være ubehagelig. ;)

     

    Hvor mye ligger fortollingsgebyr/utlegg og mva på sånn ca?

  12. Bestilte min på Pixmania...der betaler du mva når du betaler produktet selv om den sendes fra frankrike. Dette grunnet at de har nettbutikk her i norge. valgte sending med Ups og det tok ikke engang et døgn før jeg fikk tlf levert på døra. Selvfølgelig med alt norsk :)

     

    Er det noe vits å betale for stressfritt avtalen når man bestiller fra Pixmania?

  13. Jeg kan bekrefte alt det positive Mobilguiden666 sier om Arena'en. Fikk denne mobilen på tirsdag og er utrolig fornøyd.

     

    Men er litt uenig m Mobilguiden666 på et par punkter:

     

    - tyngden er etter min smak veldig bra. Hadde den vært tyngre så hadde den vært for tung. Lettere og den hadde hatt en billig preg.

     

    - GPS'en er bare via google (enn så lenge), men den er presis og god når man er utendørs. I blokken der jeg bor fant den ikke posisjonen min. Men dette er pga mye mur.

     

    Har også noen andre kommentarer utover det Mobilguiden666 skrev:

     

    - På snarvei siden av tlf kunne det gjerne vært plass til ett par snarveier til. Det er plass til 9.

     

    - Skulle vært smileyer i meldinger.

     

    - Lettere tilgang til å skifte nettleseren mellom 3G og wi-fi. Må nå i hovedmenyen og inn på tilkoblingsinnstillinger.

     

    - Ørepluggene som følger med er noen av de beste jeg har opplevd å få med en mobil. Og er vel ca tusen ganger bedre enn de som kommer med Iphone!

     

    Men generelt VELDIG fornøyd med tlf. Har bare en ting å si: Løp og kjøp!!!

    For dere som ikke kan vente til den kommer i norske butikker, så kan den kjøpes til en veldig bra pris fra engelske nettsteder. Den er da åpen, så kan brukes m alle sim-kort. Men der er engelsk lader med. Men den kan lades via usb kabelen. Eller så får man en omformer på Clas Ohlson til 60 kr.

     

    Hvilket nettsted kjøpte du den fra og hva kosta den? :p

×
×
  • Opprett ny...